Obradovic to jest taki rzadki.. :O
Obradovic to jest taki rzadki.. :O
Muszę przyznać, ze rozczarowany jestem trochę. Piast nic nie gra, ale chłopaki grają strasznie. Proste błędy, holują piłkę, kiwają bez sensu, nie potrafią prosto kopnąć piłki i wyprowadźic jej z obrony.. fajnie, że dalej w grze są, niech trochę ogarną się i spokojnie do przejścia Gliwice.
Philipps to chyba jeszcze ani razu nie odebrał piłki czysto w meczu z Piastem. Obradovic dobrze się ustawia, ale brakuje dynamiki.
Lecz przez te 10 minut zapomnieli na czym polega godność klubu , który chce mienić się mianem głównego wroga Legii w Polsce. Grajki bez honoru.
Wcześniej myślałem że Philips może faktycznie ma jakieś zapisy w kontrakcie i nie gra w pierwszej drużynie żeby zejść kosztów. Może i tak jest, ale patrząc na jego grę dzisiaj to zupełnie mnie nie dziwi że jest trzymany z dala od 1 drużyny.
Piast gra wielkie nic i tym bardziej szkoda jeśli rezerwy z nimi odpadną. Wiadomo 3 liga, nie ma co też robić wielkich wymagań, ale naprawdę "miszcz" wygląda tak jakby też grał w tej 3 lidze. Tym bardziej szkoda jeśli nasi odpadną, a niestety na to sie zanosi.
Krytykować piłkarza za błąd/słaby mecz można zawsze, natomiast postawić krzyżyk na 16 latku grającym swoją pierwszą rundę w seniorach, i pierwszy mecz z drużyną z ekstraklasy tylko dlatego, że się wpadło w jakiś szał dopierdalania się o wszystko w koło to się zasługuje na statuetkę imienia Wojciecha Czuchnowskiego. Zdarza się najlepszym.
Swoją drogą co za pech. Nie dość, że twój Jędza, to jeszcze z PiastemW trzy minuty piłkarze Piasta Gliwice wbili Wojskowym dwa gole przy Łazienkowskiej 3. Przy bramce numer dwa "asystował" Artur Jędrzejczyk, który postanowił zagrać do Dusana Kuciaka, jednak futbolówka do Słowaka nie dotarła, bowiem z prezentu skorzystał Wojciech Kędziora. - Człowiek uczy się na błędach i mam nadzieję, że takiego już więcej nie popełnię. To było skandaliczne, nie mogę się tak zachowywać, już chyba lepiej było wybić piłkę w aut - nie szczędził krytyki pod swoim adresem obrońca Legii![]()
Ja pindole, ten Smokowski tak się podnieca tym Piastem, jakby grał z jedynką![]()
Ok. Ale wyjaśniając na przyszłość, żeby uniknąć nieporozumień. Jak napiszesz, że rośnie nam drugi starszy Żyro, to już się będzie kwalifikowało, czy musi być bezpośrednio o długopisach?![]()
Obradovic, ani nikt inny z rezerw nie nadaje się w tej chwili do pierwszej drużyny.
No to gratuluję.
Zobaczymy jak dziś na skrzydle wypada na tle drugoligowca wasz Vadis 2.0.
Ciekawe czy jeśli wypadnie jak to on na skrzydle tragicznie i okaże się, że on cokolwiek co potrafi to tylko w środku to czy ktoś przyzna, że zasługa jego jakiejś tam gry to zasługa Vukovica.
Przypominam był ściągany na skrzydło, na skrzydle w Legii nie zagrał żadnego dobrego meczu. Zobaczymy jak dziś mu pójdzie w Górnikiem Łęczna.
Zaczął być pozytywnie oceniany dopiero po grze w środku. Oczywiście na temat czyja to zasługa przesunięcie go do środka to cisza... Merytorycznie.
Ostatnio edytowane przez Kijek ; 03-12-2019 o 20:14
"ostatni, któremu jeszcze zależy"
Ale to, że nie zagrał ani jednego dobrego meczu na skrzydle to kto tak twierdzi po za tobą?
Lepiej być ciemniakiem niż pedałem i lewakiem!
jeżeli Luquinhas dzisiaj zagra dobrze to się nie liczy bo to tylko Łęczna
a co do składu to rotacja jest, ale nie za duża i dobrze, fajnie że Stolarski od pierwszej minuty
ktoś wie co z Vesoviciem?
Ostatnio edytowane przez Kijek ; 03-12-2019 o 20:22
Fajnie, że Stolar dostaje szansę.
Nie rozumiem trochę powrotu do Gvilii na "10", czyli do okresu, kiedy może i posiadaliśmy piłkę, ale nie potrafiliśmy strzelać bramek
On może tam wchodzić z ławki przy prowadzeniu, kiedy rywal musi się otworzyć i jest więcej miejsca. Przy zwartych szykach obronnych taki klocek jak Gruzin, nie rozluźni tej defensywy.
Obradovic jest gorszy od Rocha i piszę to z czystym sumieniem.
Nie wiem czy jest zbyt dużym osłabieniem dla naszych juniorów w trzeciej lidze i powinien być trzymany jak najdalej od pierwszego zespołu. Koleś z takim CV powinien pociągnąć zespół a on nie potrafi dośrodkować, nie potrafi odebrać piłki, nie potrafi porządnie podać i nie potrafi biegać - nie wiem co on tam potrafi (ustawiać się? a po chooja się on "dobrze ustawia"?), wszystko zapomniał chyba co potrafił.
Jak na mecz juniorskiej drużyny "wzmocnionej" kilkoma emerytami i to w większości niepełnosprawnymi fizycznie to ja wystawiam 4 z plusem w skali 6-stopniowej mimo porażki, przepraszam, mimo "wpierdolu i zaorania przez aktualnego mistrza Polski"![]()
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...