Szybko poooszło ... z tym pucharem. Jako obrońca trofeum, myślałem, że pogram dłużej![]()
Szybko poooszło ... z tym pucharem. Jako obrońca trofeum, myślałem, że pogram dłużej![]()
Pierwsze 0dobra kolejka ogólnie
![]()
"Bo dla Nas to jest coś więcej niż tylko MECZ.."
A ja myślałem, że będę miał jeden z gorszych wyników![]()
Informacja na temat rywalizacji w 1/8 Pucharu Polski (do typowania tutaj), otóż 5 osób nie oddało swoich typów. O ile w przypadku trzech z nich nie będzie większego problemu, bo z pary awansuje ktoś, kto swoje typy oddał, tak w przypadku pojedynku lukasz_os - lukasz9209 żaden z nich nie oddał typów. Jest jeszcze szansa oddać typy na 3 spotkania (z czego 2 są jutro), ale problem pojawi się jak tych typów nie będzie - do 1/4 nie awansuje ktoś, kto nie oddał swoich typów (choćby na jedno spotkanie). Jeżeli nie pojawią się już żadne typy to miejsce w 1/4 kogoś z wyżej wymienionej dwójki zajmie najlepszy z pokonanych w 1/8. Zdaję sobie sprawę, że to tak przy zielonym stoliku, ale tak chyba będzie lepiej niż miałby awansować ktoś bez typów.
Orzelek awansuje dalej dzięki większej ilości trafień za 3 pkt w 1/16 (3-2).
Tak jak pisałem wcześniej, lukasz_os i lukasz9209 nie oddali typów więc żaden z nich nie przechodzi dalej. Ich miejsce w 1/4 otrzymuje najlepszy z pokonanych w 1/8 a w tym wypadku jest to najlepsza czyli Efcia.
5 zawodnikow nie oddaje glosu a inni chetnie by sie pobawili... Chvj mnie wlasnie strzeli![]()
Jedno Miasto
I Jeden Klub
Legia Warszawa
Legia az po Grob
trzeba zacząć grać u buka na poważnie![]()
Nasza liga jest idealna dla buków, oszałamiającą ilość meczy za 1 trafiamy, już nie mówiąc o trafieniach za 3 punkty![]()
Dobra chyba trzeba zacząć walkę o utrzymanie![]()
312meczów*
68 goli*
56 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mogą ulec zmianie
7 na 8 trafnych typów w moim wykonaniu...i to w takim typerku jakim jest Ekstraklasa. Nawet jakaś tam szansa do powalczenia o awans się pojawiła...
![]()
Jak w to wejść? Pograłbym![]()
Bo śnieg...
W tym sezonie II liga bardzo mocnaWalka o awans i utrzymanie zapowiada się ciekawie
Walczyć, trenować.. :P
"Ja tu nie przyjechałem, ja tu przyszedłem na świat!"
Stan rywalizacji po 3 meczach rewanżowych (w nawiasie wynik w dwumeczu)...
Bary89 - księciuniu 2-4 (4-5)
trzeci - Orzelek 4-2 (11-6)
SzydeL - emil83 2-1 (8-3)
rey - Efcia 2-2 (7-6)
... jak widać trzeci i SzydeL mogą być już pewni awansu, natomiast w pozostałych dwóch pojedynkach o wszystkim zadecyduje grudniowe spotkanie Śląska z Zawiszą.
Niepełne wyniki 17. kolejki... Zaległe spotkanie zostanie rozegrane 16 grudnia i w odpowiednim czasie pojawi się stosowne info, ponieważ swój typ na tamto spotkanie będzie można zmienić. Na chwilę obecną sytuacja wygląda następująco...
Raz na wozie, raz kobyłka u płota![]()
Jesteście smutni, polowanie nie wyszło, zające przed wami pouciekały!