Dostałem dziś koszulkę , koszuleczka prezentuje się świetnie , jest super !!
Dostałem dziś koszulkę , koszuleczka prezentuje się świetnie , jest super !!
Kiedy jest przewidywany następny odbiór koszulek?
Kolejna szansa odbioru koszulki dla osób które już zapłaciły w sobotę przed meczem w godzinach 18:00 - 19:30 jak zwykle w Źródle.
Będzie również możliwość zakupu koszulki dla osób wcześniej nie zapisanych cena 60 zł.
ZapraszaMy!
UZaLeżnieni & Ultras Zagłębie !
nie przyszła mi ta koszulka jeszcze.
Ostatni odbiór koszulek odbędzie się przed jutrzejszym meczem w Źródle w godzinach 18;30 - 19;30. Zostało również kilka wolnych sztuk do kupienia także zapraszamy.
Witam, rowniez nie dotarly do mnie jeszcze 2 koszulki...jakies info w tej sprawie bym poprosil
Witam,
Mam pytanie, ponieważ nie będę ukrywał że trochę przegapiłem termin odbioru koszulek, moja pozycja na liście to 28, zamawiałem dwie koszulki, gdzie i kiedy można jeszcze odebrać te koszulki, jestem z Warszawy więc mogę podjechać we wskazane miejsce.
Proszę o wyrozumiałość i odpowiedź.
Pozdrawiam
Witam. Czy beda jeszcze dostepne te koszulki? Interesuje mnie rozmiar xxl.
Mnie też by interesowała taka koszulka z tym że rozmiar L. Jest szansa ?
My kibice z Łazienkowskiej nie poddamy się
bedziemy z Toba zawsze i na dobre i na złe
Legia albo śmierć, Legia albo śmierć,
podnieś głowę i zaciśnij pięść.
Przed i w przerwie meczu z Zawiszą pod gniazdem będzie można kupić koszulki.
Miałby ktoś do sprzedania tą koszulkę w rozmiarze L ? Chciałem kupić na zawiszy ale nie mam transportu. Odebrałbym przed meczem z Pogonią lub którymś w fazie mistrzowskiej.
Zostały jeszcze jakieś sztuki ?
Czy jest ktos w stanie mi wyjasnic czemu do dnia dzisiejszego nie otrzymalem koszulek? 18 lutego wplacilem na konto pieniadze 135zl za dwie koszulki z wysylka i do dzisiaj nie mam zamowionych koszulek ani konkretnych wyjasnien!
Przed oraz w przerwie dzisiejszego meczu z Pogonią pod gniazdem będzie można kupić ostatnie sztyki koszulek. ZapraszaMY!
A kiedy otrzymam koszulki za ktore zaplacilem w lutym i do dnia dzisiejszego ich nie otrzymalem?
Jest ktos w stanie kupic jedna wiecej koszulke w rozmiarze L ? Odbior przed ktoryms z meczow rundy finalowej. Bylbym wdzieczny. Moge doplacic 10,20 zl za fatyge.
Information from this source will help you to find phone number owner. I had such experience recently