St.Maro, naprawde kawal swietnej pracy!!Podziekowania za super zabawe
Tabela wszechczasow jak na razie najladniejszaCzekam z niecierpliwoscia na III edycje
![]()
St.Maro, naprawde kawal swietnej pracy!!Podziekowania za super zabawe
Tabela wszechczasow jak na razie najladniejszaCzekam z niecierpliwoscia na III edycje
![]()
Jedno Miasto
I Jeden Klub
Legia Warszawa
Legia az po Grob
St.Maro, naprawdę kawal zajebistej pracy - dziękuję!
"Przede wszystkim młodzież musi zdać sobie sprawę z tego, że kibicowanie to nie jest darcie japy przez 90 minut raz na dwa tygodnie, tylko, że kibicem się jest na co dzień, ze wszelkimi tego konsekwencjami… Trzeba być blisko tych wszystkich dzieciaków, stale wpajać im pewne zasady i wartości."
St.Maro dzięki za ogarnięcie typera!Ruszaj z zapisami na 3 edycje
Szawar gratulacje!
Pozostał tydzień na zapisy do trzeciej edycji więc kto tam zapomniał, przeoczył, odłożył zapisy w czasie lub jeszcze się nie zdecydował to zapisy prowadzone są w TYM wątku. Z biorących aktywny udział w poprzedniej edycji nie zapisali się jeszcze Antares (czyżby znowu zapomniał się zgłosić?), Hubalczyk, SirKruszon oraz swoosh. Oczywiście nie ma żadnego przymusu na branie udziału - post jest tylko w celach informacyjnych.
Ostatnie 24 godziny na zapisy...
http://forum.legionisci.com/showthread.php?t=15849
Ze względu na ilość zapisanych osób (38 ) format eliminacji będzie się trochę różnił od poprzednich edycji. Zamiast 6-osobowych grup będą 5-osobowe. Zdaję sobie sprawę, że w każdej kolejce jedna osoba z każdej grupy będzie pauzować, ale taki format uznałem za najlepszy. Samo losowanie odbędzie się jutro (sobota), natomiast pierwsza kolejka już za tydzień (od poniedziałku zestaw do typowania).
Format eliminacji
- 8 grup po 5 osób
- 10 kolejek (mecz i rewanż)
- dwa pierwsze miejsca awansują do finałów (razem 16)
A czy przy 5-osobowych grupach system "mecz-rewanż" nie powinien się zamknąć w 8-śmiu kolejkach a nie 10?
You'll take my life but I'll take yours too
You'll fire your musket but I'll run you through
So when you're waiting for the next attack
You'd better stand there's no turning back.
no takNie było pytania, sobota rano nie sprzyja logicznemu myśleniu
![]()
Dlaczego? Wszystko jest ok.
Wylosowane grupy razem z terminarzem...
... to sobie wylosowałem grupę... Seba i Meazza, czyli dwóch takich co to seriami mecze wygrywają...Do tego dwóch debiutantów po których nie wiadomo czego się spodziewać... Weź tu awansuj...
PS. Ponieważ piotrus3 napisał na forum tylko 2 posty, do tego ostatni raz zalogowany był w czerwcu, to jeżeli nie zatypuje swojego pierwszego meczu (tak wyszło, że w 2. kolejce), zostanie zastąpiony przez Ebebenge (1-0).
A nie 8 grup x 2 drużyny?Chyba się koszykami zasugerowałeś.
Nie poddawaj się, ukochana ma, nie poddawaj się, Legio Warszawa!
6-5 do przodu, zadecydował ostatni mecz w lidze czeskiej.
Superpuchar Macedonii odbędzie się 5.08. Zaliczany będzie do pierwszej kolejki ?
04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.
Ja tam u siebie widze pierwszy eurowpierdol![]()
![]()
![]()
Jedno Miasto
I Jeden Klub
Legia Warszawa
Legia az po Grob
Nie będzie liczony. Przyjąłem taką zasadę, że jeżeli przełożony mecz rozegrany zostanie przed następną kolejką to będzie liczony, a jak już po następnej kolejce to siła wyższa i się nie liczy.
Szawar odniósł siódme zwycięstwo z rzędu i w następnej kolejce ma szanse wyrównać rekord w ilości zwycięstw pod rząd (8 ) należący wspólnie do Majkiska i Seby.Kolosa.
PS. Niestety nie mam tyle czasu i w tym sezonie nie będę zamieszczał komentarzy do poszczególnych kolejek, zwłaszcza że i grup jest więcej. Myślę, że wszystko jest w miarę czytelnie podane w grafice i widać co i jak. Będę podawał tylko jakieś znaczące statsy, takie jak ta powyższa dotycząca zwycięstw Szawara.
Jeśli na koniec sezonu będzie przewidziana nagroda fair play zgłaszam kandydaturę (L)ookascha.
W I kolejce dał mi cynk na priv., że wpisany jako pierwszy do typowania mecz Borac - Zeljeznicar w rzeczywistości jest rozgrywany jako ostatni, co umożliwiło mi zatypowanie tego spotkania, w sytuacji, gdy wcześniej myślałem, że już jest po przysłowiowych ptokach. Jak się później okazało w tym momencie prowadził tylko 3:2 i mógł przegrać.
Brawo za honorową postawę.
Ceterum censeo Carthaginem esse delendam
Szawar wygrywa po raz ósmy z rzędu i tym samym wyrównuje rekord w ilości zwycięstw pod rząd oraz dołącza do Majkiska i Seby.Kolosa czyli dotychczasowych rekordzistów w tej kategorii. Przed Szawarem kolejne rekordy do pobicia to samodzielne liderowanie w ilości zwycięstw oraz wyrównanie rekordu meczów bez porażki wynoszący 10 spotkań i należący do Meazzy oraz Yanksa.
Miklas idzie jak burza.![]()
właśnie się miałem zapytać - czy reguły typerka dopuszczają jego awans wyżej?
Zarówno Miklas jak i Zygo są traktowani jako pełnoprawni uczestnicy i jeśli zakończą eliminacje na miejscu dającym awans to awansują. Inaczej sama idea z korzystania z takich zawodników nie miałaby większego sensu. Co nie zmienia oczywiście faktu, że nie są oni zbyt pożądani w finałach, więc kto tam z nimi jest w grupie niech się stara
.
Z kim będziesz w finale Miklas-Zygo?
- to chyba dobre pytanie do ankiety?![]()
Lubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”
Szawar odniósł 9 zwycięstwo z rzędu i tym samym ustanowił nowy rekord w ilości zwycięstw pod rząd. Nie jest to jedyny rekord jaki został pobity w tej kolejce - Krawczol zdobywając 17 bramek poprawił o 2 bramki dotychczasowy najlepszy wynik w ilości bramek w jednym meczu, który należał wspólnie do księciunia i Rulkosia.
Ostatnio edytowane przez St.Maro ; 17-08-2015 o 20:12
Jedenasty (10-1-0) mecz bez porażki Szawara co jest nowym rekordem pod względem meczów bez porażki z rzędu.
Z uwagi na weekand reprezentacyjny odbędzie się kolejka ?
E. Kolejka w której Zygo nastrzelałby bramek (najwięcej w kolejce) ale... pauzował![]()
Ostatnio edytowane przez St.Maro ; 14-09-2015 o 17:49