Zagubiono szary plecak Nike w drugim pociągu na powrocie z Poznania. W środku portfel i klucze . Gdyby ktoś cos to proszę priv.
Zagubiono szary plecak Nike w drugim pociągu na powrocie z Poznania. W środku portfel i klucze . Gdyby ktoś cos to proszę priv.
Po meczu w Poznaniu znaleziona została szara bluza z kapturem i wyszywanym napisem LEGIA z oficjalnego fun storu (2 pociąg).
kontakt priv
Siemano, to moja bluza - poszĹÄ wiadomoĹÄ priv do Ciebie czekam na kontakt.
Zginęła bluza - szara z wyszywanym napisem LEGIA oraz eLka w kółeczku na piersi. Bluza szara z kapturem z oficjalnego fun storu sprzed 2 sezonów (chyba dwóch)
Kolega Kamil101 znalazł taka samą ale w innym miejscu i w innym rozmiarze/
Czekam na kontakt od znalazcy.
Zgubiono dwie koszulki.
Wczoraj na meczu o superpuchar na 205 pozostawiono siatkę z dwiema nowymi koszulkami.
Koszulki świeżo zakupione wcześniej w źródełku na 1 Sierpnia o motywie patriotycznym w dwóch rozmiarach M i L.
Siatka była z Fan Storu i pozostawiono ją zaraz przy wejściu na sektor na krzesełku nad tunelem.
Uczciwego znalazcę proszę o kontakt 781279891
Koledzy,
Zagubiono szalik FORZA LEGIA.
Znalazce proszę o kontakt:
szalik.forza.legia@gmail.com
Bardzo dziękuję. Zrewanżuje się.
,,Jeszcze na mnie nie nadeszła pora, ale na pewno już wkrótce wrócę na stałe do Polski, do Warszawy, która nadal pozostaje dla mnie najpiękniejszym miastem świata. (...)
Może wrócę do swojej ukochanej Legii ..."
Kopiesz po głowie leżącego, człowieku.
Przez 27 lat pilnowałem tych barw (był za mną na ponad 100 wyjazdach), to nie jest tak, że się najeb...łem i zgubiłem. Albo że nie chciałem się niego bić i mi zabrali.
Biegłem wczoraj (trzeźwy) do autobusu, zdążyłem, ale w środku zostałem bez barw... Moja wina... Nie mam nic na swoją obronę...
Nie spałem całą noc, czekając aż otworzą o 6 sklep pod kładką na Saskiej, mając nadzieję, że może ktoś go tam zostawił. Niestety nie...
Musiał się nim zaopiekować ktoś wracający z meczu na Gocław lub Saską Kępę.
Gorąca prośba wszystkich z tych dzielnic o pomoc. Odwdzięczę się z pewnością.
szalik.forza.legia@gmail.com
Zostawilem pod zródłem czarny szalik adidasa gdyby ktos znalazł to prosze o priv
Z Marymonckiej fani zawsze najebani za Hutnik, za Legie też pójdziemy aż po życia kres! HKS
Hej, w sobotę mecz we Wrocławiu. Jako kibic WSK Śląska Wrocław wnoszę inicjatywę do przeprowadzenia kontr manifestacji tęczowych, która jest zapowiedziana na sobotę - start godzina 14:00. Zjednoczmy siły i nie walczmy między sobą, a ramie w ramie w słusznej sprawie.
wczoraj w przerwie meczu zostal zgubiony portfel najprawdopodbniej na schodach na sektorze 209 , dane na imie Dariusz , jak ktos cos to porsba o priv
KoĹo ĹšrodeĹka znaleziono kartÄ kibica Marcin D., 2855F571 odbiĂłr po kontakcie na pw. Ewentualnie zostanie zwrĂłcona do klubu.
NILKtóż umie tak jak Polak mówiąc milczeć, milcząc pićZONE
Tak szumieć, tak o słowo jedno zaraz w mordę bić
Na ostatnim wyjezdzie nad morze (09.12.2018r) na chodniku przy stadionie znalazlem kaszkiet. Wlasciciela zapraszam na priv.
Ostatnio edytowane przez krystianno1 ; 10-12-2018 o 21:07