Wczoraj w drodze do Chorzowa albo na parkingu pod stadionem Zagłębia lub Ruchu zgubiłem czarną harringtonkę, w lewej kieszeni były klucze do mieszkania. Gdyby ktoś znalazł proszę o priv.
Wczoraj w drodze do Chorzowa albo na parkingu pod stadionem Zagłębia lub Ruchu zgubiłem czarną harringtonkę, w lewej kieszeni były klucze do mieszkania. Gdyby ktoś znalazł proszę o priv.
"Alejami wycackany szedł se jakiś gość,
Facjata niby owszem, może być.
I nagle potknął się o kamień rycząc "Och, psiakość!
Jak oni mogą w tej Warszawie żyć!...""
kibice legi to porażka 5 ochroniarzy zatrzymało całą klatke przy zerwanym sprzęśle... kibice legi są tylko w modzie mocni i potrafią tylko jedzeniem rzucać zwykła zgraja niedobitków z Polonii Warszawa
Znaleziono bilet w tunelu przy metrze centrum. Radosław Podgórski.
Zgubiono na finale sektor g30 rzad 19-22 nerke czarna z zyletka z dokumentami na nazwisko Przemyslaw Ch. na znalazce czeka dobra wodka . gdyby ktos znalazl prosze na odzew na priv
W trakcie prezentowania drugiej oprawy podczas meczu z Jagiellonią na sektorze 110 zrobiliśmy miejsce dla ludzi opalających pirotechnikę i odsunęliśmy się od krzesełek. Po powrocie na miejsce brakowało tam jednej bluzy. Podejrzewam, że ktoś przeniósł ją, żeby nie została popalona. Jeśli ktoś ma informację o tej bluzie będę bardzo wdzięczny. Dorzucam zdjęcie. Rozmiar XL![]()
Ostatnio edytowane przez kubal137 ; 22-05-2015 o 17:48
Na środkowym sektorze na dole po meczu znaleziona bluza. Więcej Priv.
zgubiłem czerwoną czapkę ferrari na stadionie. Byłem do niej przywiązany dlatego proszę o info
w drodze powrotnej z Gliwic na stacji Orlen znaleziono dowód rejestracyjny wraz z ubezpieczeniem. blachy rozpoczynają się numerami WI62... kontakt priv
wiem jak to zabrzmi ale zgubiłem okulary korekcyjne oprawka ray bana czarne grube szkład jak ktoś coś to proszę o kontakt
zgubione w okolicy budki ochroniarza parkingu przy malym torwarze.
Cała Polska widziała Warszawa nie zapomniała!
Znalazłem kartę kibica Adriana Lewandowskiego
Wczoraj chłopak od nas zostawił telefon samsung galaxy s3 w furze, jechał z chłopakami z okolic Wyszkowa i tyle przez całe zamieszanie wieGdyby ktoś wiedział cokolwiek to niech da znać. Szary samochód, marki nie będę pisał na otwartym forum.
Ostatnio edytowane przez Traper ; 21-09-2015 o 18:43
Elo po ostatnim wyjeździe do Chorzowa (20.09.2015r) na ulicy przy aucie znalazłem czapkę z daszkiem. Właściciela zapraszam na priv.
Witam zgubiłem dziś na meczu z lechem dowód na Żylecie prawdopodobnie proszę o kontak jak ktoś coś wie
Witam, dziś znalazłem kurtkę Tomcia hilfigera na trybunie 210 wraz z kluczami od Audi ( czy jakoś tak ).
Oddałem do recepcji. Między barem a sklepem. Gdyby znalazca odebrał z chęcią przyjmę nagrodę.
Z tą nagrodą to świrowałem
Po wczorajszym meczu znaleziona na stadionie zewnętrzna bateria. Priv.
Jak ktoś zgubił w Brugii plecak pod barem przy hostelu to proszę priv
W Bruggi w hotelu St Christopher's Inns znaleziono bluzę którą zgubiono z torbą i jeszcze jedną bluzą które się znalazły od razu. Info co do odbioru na PW.
Dziś w Płocku znaleziony Samsung GT-I9070 (Galaxy S Advance)
Bracia jak ktoś znalazł kluczyk do Opla ze smyczą Nokii proszę o priv. Sektor 205.
Nie poddawaj się, ukochana ma, nie poddawaj się, Legio Warszawa!
znaleziono część damskiej biżuterii, prośba o kontakt na priv
...ta ziemia do Polski należy
choć Polska daleko jest stąd,
bo wolność krzyżami się mierzy
historia ten jeden ma błąd!!!!
Better Dead Than Red!!!
Bracia po dzisiejszym meczu zostawiłem na Żylecie, sektor 107, czarny plecak adidasa. Jak ktoś znalazł proszę o priv.
niestety po wczorajszym meczu na 207 została nerka na poręczy jesli ktoś ja zabrał poprosiłbym pw , wróciłem po 5 min ale niestety jej juz nie bylo ..
By powiedzieć skąd jestem nie potrzebuję mapy,I na drugim końcu świata będę dumny z pochodzenia Godny reprezentant kraju, nieważne na jakich ziemiach Mi nie grozi amnezja, nie zapomnę skąd jestemMoja skromna kolekcja szali Zapraszam!! http://szalecorkowiec.pl.tl/Strona-startowa.htm https://www.facebook.com/SzaleCorkow...0956370986868/
Na wyjeździe do Szczecina zgubiłem telefon Samsung Galaxy Note Edge czarny, prawdopodobnie w specjalu. Jakby ktoś znalazł kontakt priv.
Witam!
Może znalazł ktoś wczoraj pod stadionem Legii podczas zbiórki do wymarszu na finał pucharu dowód osobisty? Jeżeli tak to proszę o priv
Na wczorajszym meczu po ostatnim gwizdku i związanej z tym radości straciłem z oczu moją bluzę z ABJ w lewej kieszeni miała komin/buff'a. Jeśli ktoś znalazł proszę o informację.
bo wolność krzyżami się mierzy
historia ten jeden ma błąd!!!!
Better Dead Than Red!!!
Po wczorajszym meczu zginęła szara bluza, z tyłu napis MROZY. Sektor 110 sam róg. Siedziałem na płocie i potem jej nie było. Ktoś przez pomyłkę mógł złapać i albo ją wziął, albo jak się zorientował, że to nie jego, to zostawił w innym miejscu. Może ktoś jest w jej posiadaniu, więc uczciwego znalazcę proszę o kontakt. Z góry serdeczne dzięki.