No, to tak jak myślałemDzięki za szybką odpowiedź
![]()
1. Nie da się kupić karnetu na rudnę ? Jedynie na cały sezon?
2. Rozumiem, że jeśli w zeszłym roku miałem karnet tylko na rundę wiosenną to zniżka mnie nie obowiązuje?
LEGIA&FC DEN HAAG
Czy bilety na mecz w Wrexham będą sprzedawane w Warszawie czy każdy musi na własną rękę wysyłać formularz do nich do klubu?
dzięki - przy wybieraniu miejscówki pokazuje się cena bez zniżki. Dopiero przy końcowym podliczeniu jest rabat.
Swoją drogą to dziwne, że nie ma opcji karnetu na jedną rundę.
LEGIA&FC DEN HAAG
Ktos cos wspominal o meczu w Szczecinie, mianowicie pytanie czy jadac z Podkarpacia majac karty, bez problemu wjedziemy na sektory o ile uda sie zdobyc bilety. I jeszcze jedno (do tych co byli w pazdzierniku) czy bedac z rana na pomorzu bedzie mozna dostac wejsciowke czy bedzie problem bo troche muka jadac cala polske z Rzeszowa i wrocic z niczym. pozdro dla Legijnej braci z Podkarpacia.
Tak, nawet kartę Pogoni ma miejscu możesz wyrobić ina drugie też zapewne tak.
hamalainen kurwo stara, wypi3rdalaj do Poznania!
Przeproś i Sperdalaj.
WON!
W tamtym roku wystarczyła karta kibica Legii. Bilet i tak można kupić dopiero w dniu meczu rano, przynajmniej tak było w tamtym roku.
kiedy będzie jakieś info o biletach na wyjazd na mecz z New Saints?
Dowiesz się w najbliższym czasie.Będzie napisane na forum na pewno co gdzie i jak pzdr
Spoko. Niektórzy tam jadą pare dni wcześniej także wolałbym kupić przez Nas,a nie przez jakieś walijskie formularze. Dzięki i pozdrawiam
Kupował ktoś bilet dla emeryta/rencisty? Można taki bilet z ww. zniżką nabyć w necie?Czy jeżeli będę kupował taki bilet w kasie muszę mieć jakąś legitymację?
Czyli kupujesz on-line i wybierasz bilet ulgowy.Oprócz podwyżki cen karnetów mniejsze będą także ulgi. Legia reklamuje to jako uproszczenie kategorii cenowych "wybór karnetu był łatwiejszy i bardziej intuicyjny dla każdego Kibica", ale formalnie oznacza jedynie całkowitą rezygnację ze zniżki dla kobiet, która do tej pory wynosiła 30%. Mniejsza będzie również zniżka dla seniorów (wszystkie osoby powyżej 60 roku życia) - 20% zamiast 50%. Taki sam rabat dotyczy uczniów i studentów, którzy nie ukończyli 26 roku życia.
...
Bracia mam pytanie tydzień temu kupowałem karnet na Żyletę zapłaciłem 450 zł w zeszłym sezonie oddałem karnet po meczu z dziewczynami wiadomo dlaczego, dziś mój kumpel który też oddał karnet zapłacił 390 zł nie wiem czy to pomyłka w kasie czy mi też należy się zniżka ???
Wiem tylko kolega miał identyczną sytuację jak ja razem kupiliśmy karnety i razem po meczu z konfiturami je oddaliśmy???
Kumpel zrobił Cię w jajko i nie oddał wtedy karnetu![]()
No właśnie oto chodzi że na pewno niepewnie się jebneli w kasach .
Witam, króciutkie pytanie czy na el. Ligi mistrzow trzeba posiadac karte kibica?
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC!!!
Tak trzeba , ale kartę kibica wyrabiana jest od ręki przy kasach biletowych![]()
Ni tak ale biletu w dzien meczu juz na zylete nie dostaniesz![]()
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC!!!
Sorry za zawracanie dupy ,brak czasu robi swoje ,ale na szybko ,jutro spokojnie mogę podbić na Ł3 i nabyć karnet?
Mój dom Łazienkowska 3
Pozdrówki![]()
Mój dom Łazienkowska 3
Siemanko ! wie ktos juz moze o ktorej pod stadionem w walli ?
Mam takie pytanie. Jeśli wejdziecie na legia.com/bilety i sprawdzicie zakupione bilety/karnety na najbliższe wydarzenia, to mając karnet, pokazuję Wam datę, wydarzenie, bilet/karnet, miejsce? Czy tylko bilet/karnet, miejsce - bez wydarzenia i daty?
No, to tak jak myślałem. Dzięki kolego![]()