Jak dla mnie możliwość zmiany "skórki" na mobilną rozwiązuje wszystkie problemyŻadne taptalki nie są mi potrzebne
![]()
Jak dla mnie możliwość zmiany "skórki" na mobilną rozwiązuje wszystkie problemyŻadne taptalki nie są mi potrzebne
![]()
Niektórzy twierdzą, że piłka nożna to sprawa życia lub śmierci. Zapewniam was, że jest to coś znacznie poważniejszego.
Tapatalk można sobie bez problemu ściągnąć z torrentów. I działa bez problemów.
Co do tej wtyczki na forum WL. Obejrzałem.Szału dla mnie nie robi.Ale ja jestem przyzwyczajony do korzystania z tapatapa ,więc pewnie dlatego ;-)
Z drugiej strony jedno nie wyklucza drugiego.Przecież można ustawić i obsługiwanie tej wtyczki i tapatapa.
Wszystko zależy od administratorów.
Edyta:m82 a gdzie to można zmienić?
Ostatnio edytowane przez Stout ; 28-02-2013 o 20:21
"Lubię sobie jebnąć piwo"
Idź Pan w cholere....Włączyłem ten styl na telefonie i nie mam zielonego pojęcia jak z tego wyjść.
"Lubię sobie jebnąć piwo"
dziekoweczka Cezar. jest opcja podglądu wiadomości przed zatwierdzeniem?
Trzy strony czytania i już się przyzwyczaiłem![]()
"Niech się prostuje nieszczęść splot i niechaj drżą moskiewskie karły,
hańba wierzącym w sierp i młot, chwała za niepodległość zmarłym!"
Wiem, że pewnie ktoś się napracował, ale ja wołam głośno: Stare Forum Wróć!!
Teraz się czuje, jak na jakimś wizażu, czy innym śmietniku, i te kolory korporacyjno-szpitalne.
Bóg z Nami, choj z Nimi.
Kocham Polskę, Pierdolę 3rp.
O, stało się zielono![]()
Lubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”
Jakby tak nieco zmniejszyć szerokość okien postów, kolor nazw tematów i nicków zmienić na czarny, bardziej dać kontrastowe ikony tematów, to szłoby się szybko przyzwyczaić, póki co jest niestety mała męka![]()
Od razu lepiej z tym zielonym.
Opcja autosave'e pisanego posta to była wcześniej, czy to też nowość?
Czyli, ktoś czuwa i myśli
Jeszcze jak by tło zrobić na powrót białe, to może z czasem by się człowiek przyzwyczaił.
Bóg z Nami, choj z Nimi.
Kocham Polskę, Pierdolę 3rp.
Oooo! Jakos to wyglada wkoncu
eee forumke w prawo...![]()
CENTRALNY WOJSKOWY KOCHANY SPORTOWY
Super! Wyśrodkować jeszcze górny baner i będzie gitara![]()
Widać, że Woytek walczy ze skórą![]()
A poza tym dosyć już tego narzekania - kto miał nieprzyjemność logować się przed południem to wie jak wygląda nieprzyjazne użytkownikowi forum. A wszystkie różnice będą razić tylko przez pierwsze 10 lat![]()
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
O, tera to od razu chce się posta jebnąć
Niby tylko zmiana wyglądu forumki, a ile osób żyje tym...![]()
Kolorystyka o niebo lepiej niż ta niebieska.Jest jeszcze sporo technicznych spraw do poprawki.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
A jakby jeszcze baner na górze bardziej wypośrodkować na tym zielonym prostokącie? Tak, żeby "wyloguj się" było własnie na tle banera?![]()
Lepiej być ciemniakiem niż pedałem i lewakiem!
No powoli to wygląda dość zgrabnie... ja od siebie dodam (pewnie już było o tym) że podklejone tematy powinny być ciemniejsze - bardziej odrózniające sie od zwykłych
Always look on the bright side of life!
Już są
Panie Woytek, brawa za reakcjęJeszcze tło na górze, może nicki trochę większą czcionką i będzie super
Aha, fajnie, że znikły opcje lajkowania postów i te inne bzdety![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Szkoda, że wraz z odnawianiem forumki nie pokasowały się karne punkty![]()
Taka propozycja, aby dodać tam więcej linków skoro jest miejsce, DL, zyleta.info, itp.
Convo ***** działa![]()
O, widzę, że jest jeszcze opcja "maly donosiciel" czyli "Raportuj zły post" (taki trójkącik z wykrzyknikiem pod każdym postem (avatarem)![]()
Grafika w nagłówku nie licuje z szerokością foruma.
Amatorka![]()