Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
jak ktoś wcześniej wspomniał - podklejone tematy mogłyby się bardziej wyróżniać.
Starsze lepiej wyglądało :P zobaczymy po wgraniu skórki.
Jak ktoś doda wpis na waszym profilu to możecie moderować towrc
![]()
"Niech się prostuje nieszczęść splot i niechaj drżą moskiewskie karły,
hańba wierzącym w sierp i młot, chwała za niepodległość zmarłym!"
Absolutnie i koniecznie te hmmm... skórkiBiało- niebiesko to jest tragedia.
To nasza jest duma , to nasza jest sława...
a co z "TAPATAPA" ?![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
A ja poproszę jakieś wsparcie dla przeglądania forum na komórce!![]()
Niektórzy twierdzą, że piłka nożna to sprawa życia lub śmierci. Zapewniam was, że jest to coś znacznie poważniejszego.
m82 właśnie o tym piszemy.
Połączenie forum z aplikacją taptalk rozwiązałoby problemy.
Przy okazji jeśli nie używasz tej aplikacji ,to szczerze polecam.
"Lubię sobie jebnąć piwo"
Przybliżcie temat.
Da radę jakoś zablokować szerokość forum? Np. do 800-900px jak to było w starej wersji? Rozłazi się forumka na cały monitor i trudno się czyta![]()
na iphonach wygląda dobrze może tylko androidy mają ten problem![]()
Dziś rano fajnie śmigało forum na androidzie. Chyba po tej kolejnej aktualizacji już nie działa.
Wiem co to taptalk, ale to jest dostęp przez aplikację która jest płatna (wiem, można ściągnąć pirata) i wymaga jakichś prac po stronie forum. Lepszym rozwiązaniem jest wtyczka która fajnie prezentuje forum w oknie przeglądarki telefonu. Coś takiego ma na pewno IP.Board natomiast nie wiem czy vBulletin coś takiego wspiera.
Odpalcie sobie na telefonie forum Wiary Lecha to zobaczycie o co mi chodzi![]()
Ostatnio edytowane przez m82 ; 28-02-2013 o 17:44
Niektórzy twierdzą, że piłka nożna to sprawa życia lub śmierci. Zapewniam was, że jest to coś znacznie poważniejszego.
Dopiero się zacząłem rozglądać. Gdzie znajdę opcję "Przeczytaj posty od ostatniej wizyty" albo coś takiego?![]()
Ale jedno nie wyklucza drugiego, forum powinno dobrze wyglądać w mobilnej przeglądarce, a jednocześnie wspierać aplikacje do przeglądania przez Androida. Niekoniecznie trzeba wtedy kupować Tapatalk, albo piracić, jest wiele bezpłatnych zamienników typu Forum Runnner.
To naprawdę niewiele roboty, a jeśli vBulletin jest wspierany, to czemu nie? http://www.tapatalk.com/activate_tap...ugin=vbulletin
p.s niebieska skórka na forum (L)? Dawać zieloną migiem!![]()
A jakieś darmowe api do obsługi forumki?
Mam problem![]()
Zmieniłem sobie wygląd forum na "mobile" i teraz nie mogę zmienić z powrotem na normalny![]()
"Niech się prostuje nieszczęść splot i niechaj drżą moskiewskie karły,
hańba wierzącym w sierp i młot, chwała za niepodległość zmarłym!"
@ Shady: Na dole na środku masz kilk do pełnej wersji strony.
Na SGS A wersję mobilną czyta się bardzo wygodnie.
Tapatalk jest płatny, ale wiele osób z niego korzysta, więc uważam, że powinniśmy zaimplementować właśnie ten skrypt. Istnieje również bezpłatna aplikacja Convo, która jest bezpłatną alternatywą Tapatalka, więc dla każdego coś miłego![]()
Ostatnio edytowane przez Sphinxxx ; 28-02-2013 o 19:50
Jeszcze nie ogarniam tego skryptuale kolory to jak pejsbuk :P