wiele osób mnie męczy,że nie chce oglądać fotek tylko chce info
równie wiele chce fotki bez info, komentarzy itp.
także co by wilk był syty i owca cała rozdzielam dwa zagadnienia![]()
wiele osób mnie męczy,że nie chce oglądać fotek tylko chce info
równie wiele chce fotki bez info, komentarzy itp.
także co by wilk był syty i owca cała rozdzielam dwa zagadnienia![]()
...ta ziemia do Polski należy
choć Polska daleko jest stąd,
bo wolność krzyżami się mierzy
historia ten jeden ma błąd!!!!
Better Dead Than Red!!!
w końcu, od tygodni zbierałem się, żeby założyć taki temat, ale nie chciałem wychodzić przed szereg![]()
Lieber tot als rot!!
ja w sumie też myslałem o tym od dawna tyle,że chciałem poczekac już do końca sezonu naszej kopanej we wszystkich ligach![]()
Better Dead Than Red!!!
My ludzkie bydło, ludzki gnój, z suteren i poddaszy, my chcemy herb mieć swój, na zgubę wrogom naszym.
o widzisz - i np. news o takiej stronie zginie zawsze wśród postów z setką fotek![]()
Better Dead Than Red!!!
Napastnik Zenita Sankt Petersburg Danko Lazovic został zaatakowany paralizatorem przez policjanta tuż po zakończeniu wyjazdowego meczu z Wołgą Niżny Nowogród - poinformował klub z miasta nad Newą. Policja temu zaprzecza.
Po końcowym gwizdku Lazovic, ciesząc się ze zwycięstwa 2:0, podbiegł do kibiców Zenita, aby rzucić im koszulkę. "W tym momencie policjant zaatakował mnie z tyłu, paralizatorem w plecy. To szaleństwo, że coś takiego dzieje się podczas zawodów sportowych. Ale tutaj, w Rosji, wszystko jest możliwe" - powiedział Lazovic, którego słowa zamieszczono na stronie internetowej Zenita.
Jak poinformował klub, przedstawioną przez serbskiego piłkarza wersję wydarzeń potwierdziła obdukcja lekarska, która wykazała oparzenie pierwszego stopnia wywołane paralizatorem. Zenit zamierza złożyć skargę przeciwko tamtejszej policji.
Z kolei policja odrzuciła zarzuty, oskarżając kibiców z Sankt Petersburga o prowokacyjne zachowanie, a piłkarzy gości - o to, że wbrew zakazom zbliżyli się do trybuny ze swoimi sympatykami. W wydanym komunikacie przyznała, że jeden z funkcjonariuszy trzymał paralizator, ale nie użył go.
Zenit, broniący tytułu mistrza Rosji, zajmuje obecnie drugie miejsce w tabeli, ze stratą dwóch punktów do CSKA Moskwa. Lazovic jest najlepszym strzelcem rozgrywek. Do tej pory zdobył dziewięć bramek.
http://www.youtube.com/watch?v=1stEM...eature=feedlik
dni Włocławka
polecam,od 1:01
-klubem Łodzi jest?
-ŁKS!
-dziękuję![]()
Den Haag 14 lipca wycieczkuję się na Litwe
http://pl.uefa.com/uefaeuropaleague/...aws/index.html
a odległość z Warszawy do Taurogów kilka kilometrów dłuższa jak ze stolicy do Lubina![]()
Ja tam pamiętam, że w szkole, przy okazji Trylogii Sienkiewicza, Kmicic był stawiany za wzór patrioty. A Taurogi spalił
http://biznes.onet.pl/zadziwiajacy_p...adomosci-detal
A jak się kibole wezmą za zrywanie tabliczek, to chyba wszyscy wiedza jak sie to może skończyć :>
Ostatnio edytowane przez Zdzisiek ; 20-06-2011 o 16:31
"Jestem Polakiem, więc mam obowiązki polskie: są one tym większe i tym silniej się do nich poczuwam, im wyższy przedstawiam typ człowieka. Bo im szerszą stroną mego ducha żyje życiem zbiorowym narodu, tym jest mi ono droższe, tym większą ma ono dla mnie cenę i tym silniejszą czuje potrzebę dbania o jego całość i rozwój".
Roman Dmowski "Myśli nowoczesnego Polaka"
Tylko pod Krzyżem, tylko pod tym znakiem Polska jest Polską, a Polak Polakiem.
Jak już wiemy, FC Den Haag trafiło na Tauras Tauragė (Litwa) w Lidze Europy.
Czy ktoś myśli poważniej o wyjeździe na Litwę?Jak mówią Google Maps całkowita odległość z Warszawy to 467 km, a przybliżony czas podróży to ok 7 godzin jazdy.
Więcej : http://europejska-trasa.mexxx.info.p...uragelitwa.php
"Jestem Polakiem, więc mam obowiązki polskie: są one tym większe i tym silniej się do nich poczuwam, im wyższy przedstawiam typ człowieka. Bo im szerszą stroną mego ducha żyje życiem zbiorowym narodu, tym jest mi ono droższe, tym większą ma ono dla mnie cenę i tym silniejszą czuje potrzebę dbania o jego całość i rozwój".
Uuuu Kochany, musisz jeszcze sporo doczytac co wyprawiał imć pan Babinicz vel Kmicic - Wołmontowicze palił na początku. A później, jak dostał od króla Tatarów to z dymem szły Prusy, a później m.in. Taurogi, Prostki, a nawet Zamość...
E:
I młodzież niech sie uczy, to nie żadne Taurage, tylko polskie Taurogi. Na Wilno też będziecie Vilnius mówili?
Ostatnio edytowane przez t2 ; 20-06-2011 o 17:05
Po ewentualnej wygranej też mają zacny wybór. Gruzja albo Armenia![]()
podpis under construction
Aby tylko nie było tak jak z Juve szykował się wielki najazd na Poznań i nic wreszcie z tego nie wyniknęło;/
Idzie wojna...Minister zaznaczył także, że podtrzymana będzie rekomendacja MSWiA dla klubów dotycząca rezygnacji z organizowania zbiorowych wyjazdów swoich kibiców na stadion gospodarza. "Chcielibyśmy, aby państwo przedłużyli tę zasadę także na rozgrywki jesienne" - powiedział minister Jerzy Miller zwracając się do przedstawicieli Ekstraklasy. Rezygnacja z organizacji wyjazdów na gościnne występy ma na celu omijanie niebezpieczeństw związanych z aktami wandalizmu kibiców klubu.
...nie bez powodu "drugi Paryż" mówili na Nią,
nie bez powodu Nieśmiertelnej dostała miano...
Wydaje mi się, że pośrednio dzięki temu, ruch kibicowski się jeszcze bardziej skonsoliduje, bo będziemy się pewnie nawzajem wpuszczać na stadiony...
A w szczególności mam tu na myśli niższe szczeble rozgrywek.
"Divide et impera" wg Tuska
Jedynie prawda jest ciekawa
Józef Mackiewicz
Ponoć Den Haag może grać w Kownie, tam gdzie grała nasza reprezentacja. Wtedy jeszcze lepiej bo jest możliwość dojazdu koleją z Warszawy z 1 przesiadką już na Litwie.
![]()
Zaiste, pomysły z ZSRR.Rezygnacja z organizacji wyjazdów na gościnne występy ma na celu omijanie niebezpieczeństw związanych z aktami wandalizmu kibiców klubu.![]()
Jesteście smutni, polowanie nie wyszło, zające przed wami pouciekały!
Całe życie na zakazie
Meczu z Boca ponoć ma nie być przy Ł3![]()
Terminarz Legii na jesień:
1.kolejka (29 lipca - 1 sierpnia 2011)
Legia Warszawa - KGHM Zagłębie Lubin
2.kolejka (5-8 sierpnia 2011)
Cracovia - Legia Warszawa
3.kolejka (12-15 sierpnia 2011)
Legia Warszawa - Górnik Zabrze
4.kolejka (19-22 sierpnia 2011)
Legia Warszawa - Śląsk Wrocław
5.kolejka (26-29 sierpnia 2011)
ŁKS Łódź - Legia Warszawa
6.kolejka (9-12 września 2011)
Legia Warszawa - Podbeskidzie Bielsko - Biała
7.kolejka (16-19 września 2011)
Polonia Warszawa - Legia Warszawa
8.kolejka (23-26 września 2011)
PGE GKS Bełchatów - Legia Warszawa
9.kolejka (30 września - 3 października 2011)
Legia Warszawa - Wisła Kraków
10.kolejka (14-17 października 2011)
Ruch Chorzów - Legia Warszawa
11.kolejka (21-24 października 2011)
Legia Warszawa - Widzew Łódź
12.kolejka (28-31 października 2011
Lech Poznań - Legia Warszawa
13.kolejka (4-7 listopada 2011)
Jagiellonia Białystok - Legia Warszawa
14.kolejka (18-21 listopada 2011)
Legia Warszawa - Lechia Gdańsk
15.kolejka (25-28 listopada 2011)
Korona Kielce - Legia Warszawa
16.kolejka (2-5 grudnia 2011)
KGHM Zagłębie Lubin - Legia Warszawa
17.kolejka (9-12 grudnia 2011)
Legia Warszawa - Cracovia
Mecze od piątku do poniedziałkubo najważniejsze są stacje tv, a nie kibice na trybunach
...nie bez powodu "drugi Paryż" mówili na Nią,
nie bez powodu Nieśmiertelnej dostała miano...
Uploaded with ImageShack.us
Na Czerskiej żal dupsko ścisnął![]()