Rosja, Dynamo vs Orenburg. Anzy Machaczkala (kilka osób ) wystawia napis na poparcie swojego upadajacego klubu , który nie ma sponsora....
na filmie reakcja kibiców Dynamo
Rosja, Dynamo vs Orenburg. Anzy Machaczkala (kilka osób ) wystawia napis na poparcie swojego upadajacego klubu , który nie ma sponsora....
na filmie reakcja kibiców Dynamo
Wspomniany temat z Petersburga. MH (30) nakrywa grupkę Union (7) i ich młodzież ( 8 ).
Wygrana MH Zenita ....
02.09.18, mlodziez, Metalist Charków (NsF) vs Sparta Praga, 12x12, 2,30, wygrana Charkowa.
Za to trzon NSF Metalista zawitał dzięki pomocy od Munchen 1860 na temat 12x12 z Wismut aue. Ukraińcy spóźnił się na temat 40 minut po 48h w autach i 2000km jazdy. Wismut poinformował, ze oni już odjechali i są wypaleni. Ostatecznie zgodzili sie 8x8 ale blizej ich bazy. Po dojechaniu na miejsce nie było nikogo.... za to dostali od Niemcow SMS Z przeprosinami.)
Dziwnie wygląda ta akcja sprzeciwu wobec uefoskiej mafii. Transparent, koszulki ekipy i....nieodpalenie choćby jednej racy. Choć sorry, jedna wyglądałaby też karykaturalnie. No chyba, że Górnik odpalił, bo szczerze mówiąc nie szukałem. Bardziej by tu pasowało "Ultras style died"...mam nadzieję, że nie przesadziłem z napinkowatoscią posta i nie wylecę do wiadomego tematu![]()
Ostatnio edytowane przez Barto(L)d ; 04-09-2018 o 19:22
Wiem za co dostali karę.
Chodzi mi o sama akcje sprzeciwu wobec mafii, która wyszła w mojej ocenie lekko karykaturalnie.
Można by powiedzieć że kara sprawiła, że ten "Ultras style died", bo przed kara był![]()
Ostatnio edytowane przez Barto(L)d ; 05-09-2018 o 12:48
Dalszy ciąg przygód Ukraińców. ...
Nikolayev( Bugskij Gard) (13)+ North Side Firm (3)(Metalist) vs Brno , 1 min, wygrana Ukraińców
![]()
Ostatnio edytowane przez Kadyr ; 05-09-2018 o 22:25
Kolejna przegrana czeskiej ekipy z Ukraińcami... pepiki są tak słabe, że głowa mała.
...piszą, ze jeszcze jeden temat ma być ...
ciekawszy
I taki obrazek z Kijowa:
![]()
Ostatnio edytowane przez Kadyr ; 06-09-2018 o 18:26
Ukraińcy ostatnio po walce własnie koalicji (Banik + GKS) z ich jakoś ekipa, licytowali się ile Polaków walczyło, czy GKS to top 5 w Polsce, i się cieszą bo rozjebali Polaków, których było kilku, a jarali się tym jakby cała bande GKS Katowice rozjebali.
+ kilka filmów i zdjęć z meczu Czechy -Ukraina, nieporozumienia z policją, powiniecia itd
https://nv.ua/sport/football/v-chekh...y-2492858.html
Możecie im napisać, że GKS to faktycznie TOP5, ale na Śląsku i to licząc ich w koalicji KSGKS![]()
#MuremZaBonusem
Nie bede im niszczył tej "zajebistości", bo nie którzy odjechali tak że wrzucali, że GKS rozjebal Ruch w Żorach itd. i brali z tej strony wszystko "https://vk.com/kibolska" i co mnie najbardziej ciekawi, kto prowadzi tą strone?
Również ludzie, że środowiska kibicowskiego Ukrainy nie jakieś janusze mówili, że teraz mogą rywalizować z Lechem,Lechia,Ruchem itd bo Polacy szybko padają i na ziemi krzyczą "basta". A po drugie są w **** cięci na was czyli Legie za różne transparenty o Wołyniu itd.
Hahaodlot...
Spoko, niech sobie będą cięci, poglądy im się naprostują jak za pół roku-rok zostaną jedynymi z wielu na Broniszach![]()
#MuremZaBonusem
CZELABINSK + JEKATYRENBURG ( 30) walą na trasie busa z ultra Perma.
2 wyciągnęli + kierowcę i dobili na asfalcie ....
![]()
Ostatnio edytowane przez Kadyr ; 09-09-2018 o 18:41
@Kadyr, video pochodzi od ziomków tych butowanych kolesi?
#MuremZaBonusem
Zgoda na linii Widzew Łódź Elana Toruń.
Mój dom Łazienkowska 3
Jakiś czas temu dziwna potyczka- w sumie bliskich sobie ruchów - Dynamo vs Zalgiris ...
Dziś ( 15.09.18 ) kolejne dziwne spotkanie Zalgiris Wilno(Lit) vs Metalist Charków (Ukr ) ( Young AFC) 8 x 8 , wygrana Wilna....
Ps. Charków wystawił " przegląd ", czyli kandydatów na koszulki brygady
W tej kolejce trzy ciekawe spotkania pod kątem kibicowskim:
Galatasaray vs Loko
Crvena Zvezda vs Napoli ( choć pewnie więcej będzie się działo we Włoszech )
Ajax vs AEK
W sprawach związanych z T-Mobile ( dla firm ) służę pomocą.
Mówiła myśl, szanuj matkę, spełniaj marzenia,
Kochaj życie jak wariat, wal w pysk jeśli trzeba,
Podpal świat dla tej jednej - spal w cholerę,
Słuchaj serca - dni na ziemi nie mamy za wiele.
AZS Podlasie Biała Podlaska na meczu z Chełmianką Chełm (w Piszczacu):
https://legionisci.com/zdjecia2/2018/1537260623.jpg
z lewej strony 2/3 os w koszulce Pogoń.
o jaką Pogoń chodzi?
ktoś, coś?
LEGIA TO MY
Freedom for Mary Wagner!
Janusz Waluś czekaMY!
"niech nie opuszcza ciebie twoja siostra Pogarda
dla szpiclów katów tchórzy"
Siedlce.
|||||||||||||||||||||||||| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Better Dead Than Red
W " tylko foto" wrzuciłem foto z turnieju bloku Sekta & co z udziałem Polaków , teraz pojawił się filmik ....
https://m.youtube.com/watch?v=4bjV2t...ature=youtu.be
Rosja, temat o wcześniej skręcone ( w sierpniu) płótno SKA Rostow ( fc CSKA ) przez Kuban.
16.09.18, Kuban vs SKA Rostow , 20x20, wygrana Kubania, płótno zwrócono za wyjście na temat....
![]()