kibiców kosza jest sporo a interesuje się ktoś hokejem?
kibiców kosza jest sporo a interesuje się ktoś hokejem?
wole kosza ale NHL tez jako tako sledze i ciesza mnie ostatnie wyczyny Czerkawskiego. nie ogladam bo nigdzie nie pokazuja. ale zaraz sobie zagram w NHL 2002 '8 .
Pokazują na Polsacie Sport. Czasem se obejrze fragmenty ,ale jakimś fanem wielkim to nie jestem.
Ja śledzę NHL ze wzgłędu na Czerkawskiego i Oliwę.Czerkawski jest w zyciowej formie znów strzelił bramkę i miał asystę.Oby tak dalej i dobrze ze uciekłeś z tego Montrealu choć finasowo straciłeś ale zyskałeś sportowo i za to cię bardzo cenie![]()
-Widzew Łódź-
W sobote wybieram sie na mecz Islanders- Atlanta to moze jakies fotki wrzuce![]()
aaaaale Ci dobrze.Zamieszczone przez Harcerz
ja staram się namówić starszych na jakąś telewizje gdzie pokazują nhl ale na razie słabo mi idzie.
hehe nie ma to jak sport. do wczoraj niepokonana była jedynie Tampa a najgorszy w lidze był Washington i co? Tampa-Washington ostatniej nocy goscie wygrali 5-1!
Czerkawski znowu strzelil bramke ale niestety Islanders przegrali z Atlanta 4-3 8-
niezly mecz
Szkoda że Legia nie ma sekcji Hokejowej wiem że kiedyś grała jakaś drużyna w Warszawie pod jakąś nazwą i miała nawet być przyłączona do Legii ale to dawne czasy , a wogóle co ja będę porównywać NHL do ligi polskiej Hokeja na lodzie.
w wyborczej w programie w piątek był wywiad z kmitą i powiedział że będą relacje ze spotkań nhl w otwartym polsacie :klask:
Ja się interesuję. Kibicuję Colorado Avalanche...![]()
Legia Varsovia - semper invicta...
Urodzić się białym to duma i zaszczyt...
...
Ostatnio edytowane przez Adis ; 08-12-2012 o 17:36
ale głównie Islanders. powiedział że z badań wynika ze poranne retransmisje spotkań ogląda tyle ludu co średni mecz bundesligi i się opłaca.tym bardziej ze zapłacili 100 tys dolarów za sezon. kilka lat temu nie chcieli kupowac bo firma żadała 500-700 tys.Zamieszczone przez Adis
w tygodniu na Psport jest z 5-6 relacji więc jakby chociaż 2-3 na tydzień były w otwartym to by było dobrze.
a Detroit coraz gorzej idzie.![]()
...
Ostatnio edytowane przez Adis ; 08-12-2012 o 17:33
Ja swego czasu chodzilem na mecze Caps'ow i nie sadze zeby byli oni 'najgorsza druzyna w lidze'. Niestety teraz nawet nie ogladam za bardzo skrotow bo nie mam gdzie.
polubiłem ich jak był jakiś mecz patrze na skład a tam sami ruscy Fetisow,Kozłow,Fiedorow,Konstantinow i Łarionow czyli prawie swoi. i jakoś tak zostało.Zamieszczone przez Adis
...
Ostatnio edytowane przez Adis ; 08-12-2012 o 17:45
Odpowie mi ktos???????????Zamieszczone przez Adis
![]()
pewnie nikt nie wieZamieszczone przez Adis
![]()
I jak tam ostatnie wyniki?
Washington - Carolina 7:1:nir:
Cieszy mnie to bardzo bo chlopaki ostatnio straszne drewno grali![]()
Ja kibicuje... Anaheim Mighty DucksW zeszlym sezonie vicemistrzstwo pucharu Stanley'a, a w tym slabiuuutko...
![]()
Nazywam się Henryk Zając i od 20 lat naprawiam pralki.
Nom, slabiutko slabiutko... Ja tez lubie "kaczki", ale nie ma to jak Blackhawks!! Dzisiaj mecz z Detroit Red Wings i mam nadzieje, ze pokonaja pryków! Nie ma co... trzeba zakladac PolstaSPORTZamieszczone przez Zajacc
![]()
Jako, ze zbliza sie mecz gwiazd, to prezentuje tutaj stroje w jakich beda grali reprezentanci konferencji Wschodniej i Zachodniej:
WSCHÓD:
ZACHÓD:
DAWAĆ HOKEJ DO WARSZAWY!!!!!!
Własnie przed chwila w "Wiadomosciach" fajny temat o Czerkawskim...
Noo troche ma tam w USA tych swoich fanów. Fajna flaga wisi na meczach NY Islanders "MARIUSZ CZERKAWSKI Fan Club"![]()
Zeby sprzedawac polamane podczas meczu kije zawodników "Wyspiarzy" za 60USD to... 8-
dwie sprawy
1. hokej mi się podoba ale nie orientuję się aż tak. więc dlaczego na DRW mówicie pryki? przeciez starzy tam sa tylko Hull Hasek Yzerman i moze Lidstrom
2. brzydkie te stroje
Chyba dwa sezny temu gralo w Red Wingsach wielu zawodników "troche" po 30 i jakos zostalo tak do dzis...Zamieszczone przez Mini
Projektowane w stylu retro. Tez mi sie za bardzo nie podobaja. Na plecach, kazdy zawodnik bedzie mial herb swojego klubu.Zamieszczone przez Mini
na szczescie druga ekipa gra troche lepiej znaczy się Flyers ale chyba też zostaną dziadkami bo Primeau Recchi Roenick Amonte też najmłodsi nie są![]()
W temacie hokeja i NHL to...
Go Stars Go!
Oczywiście Dallas Stars!
i Mike Modano...
szkoda, że nie broni u nich już Ed Belfour![]()
Niezłomny Związek wolnych republik
Zespoliła na wieki Wielka Rosja
Powstały w walce z woli ludu
Jedyny, potężny Związek Radziecki
Jeszcze jedno. Wie ktos na ile Polsat podpisal z NHL umowe na transmisje meczy??![]()
I znowu gol Czerkawskiego. Tym razem Mariusz strzelil pierwszego gola dla swojej druzyny w przegranym (4-3) meczu z Nashville Predators.
Nooo nieźle Mario nieźle...!!
Polak potrafi![]()