Nie wiem czy wiesz ale na NC+GO są ograniczenia miesięcznie co do ilości godzin oglądania przez tę aplikację za darmo. Z tego co widzę tutaj
https://ncplusgo.pl/Cms/Page?codenam...n&mobile=False (Rozdział 4 punkt 1)
są to 3 godziny miesięcznie. Dlatego ja przez NC+GO oglądam tylko ligę angielską (bo inaczej się nie da). Resztę czyli LM i ekstraklasę za pomocą aplikacji "Canal + Sport Online". Działa ona na tym samym loginach i hasłach jak NC+GO.
Jak ma dostęp do kanałów c+ czy z pakietu extra to jest to jak dobrze pamiętam 100 godzin miesięcznie, a jak nie ma to można dokupić 97 godzin.
e:
z tego regulaminu co wkleiłeś:
Opis Promocji: Promocja umożliwia Abonentowi nie posiadającemu dostępu do kanałów CANAL+, CANAL+ Sport, CANAL+ Sport2, CANAL+ Discovery, CANAL+ Film, CANAL+ Seriale, CANAL+ Family, CANAL+ 1 lub Pakietów Universe+, Pakiet Extra+ lub Opcji dodatkowej Extra+ w ramach dotychczasowej Umowy, płatne korzystanie z usług nc+GO i nc+go TV w wymiarze powyżej 3 (trzech) godzin a do 100 godzin w miesiącu kalendarzowym w cenie 4,99 zł
Ostatnio edytowane przez Marru ; 23-02-2018 o 12:51
Nie ma aplikacji na telewizor. Całkiem logiczne, bo wtedy dużo osób kupowałoby nc+ na spółkę.
Ja osobiście podłączam laptopa po HDMIminusem są częste awarie (jak przy Chelsea-Barcelona
).
"Mnie jest potrzebna prawda, nawet nie po to, żebym mógł kogoś potępić, tylko po prostu po to, żebym wiedział, z kim rozmawiam. Komu podaję rękę, z kim piję bruderszaft. To jest moje prawo człowieka i obywatela." Śp. Maciej Rybiński
-----------------
BEŁCHATOWSKI, BEŁCHATOWSKI GKS!
Te awarie będą przy większości meczów Ligi Mistrzów, ponieważ ich serwery nie dają rady. Tak samo uważajcie na to czy wasza przeglądarka usuwa pamięć podręczną, ponieważ przy następnym logowaniu możecie mieć informacje, że limit urządzeń jest wykorzystany.
Czy ktoś z Was przedłużał lub wypowiadał ostatnio umowę w UPC?
Od ponad trzech lat korzystam u nich z Internetu. Płacę 70 zł za 250 Mb. Telewizji do tej pory nie miałem. Tyle co podstawowe kanały. Zdecydowałem poszerzyć zakres usług o tv i wypowiedziałem umowę. W ramach propozycji otrzymałem: Internet 250 Mb, dekoder horizon (bez nagrywarki) z pakietem tv Max (152 kanały) i pakiet Eleven. Oprócz tego konsultantka dorzuciła telefon za 1 zł dzięki czemu brak opłaty aktywacyjnej. Umowa na 2 lata. Cena 100 zł. Jak myślicie, idzie coś jeszcze ugrać w tej cenie?
Edycja: brak polskich znaków
Ostatnio edytowane przez pzk ; 04-03-2018 o 12:15
Ja wypowiadałem pod koniec zeszłego roku. Miałem 139 zł za TV select, horizon z pvr, multiroom, net 120 mb/s, telefon. DUK przedstawił mi trzy propozycje, z których wybrałem to co miałem, tyle że doszedł net 250 mb/s z modemem connect box (zasięg oraz stabilność wifi bez porównania z horizonem). Cena 119 zł.
Tak więc sądzę, że nic lepszego już nie uzyskasz w cenie, którą ci zaproponowali. Dopytaj tylko czy te eleveny są przez cały okres w cenie czy może po 2 miesiącach będą dodatkowo płatne.
Dzięki Panowie za odpowiedzi.
Ostatecznie zrezygnowałem z neta 250 (na rzecz 120), bo taka prędkość nie jest mi potrzebna, a rożnica w cenie 10 zł. W zamian za to zdecydowalem się na dekoder z nagrywarka (+10 zł). Dodatkowo mądrzejszy o informacje z innych forów postanowiłem skorzystać z pakietu Select, który obniżył mi abonament o 20 zł.
Pierwsza propozycja była taka:
Horizon MAX 64 zł
250 Mb 35,02 zł
Eleven 9,90 zł
Telefon 0,98 zł
Ulgi -10,02 zł
RAZEM: 99,88 zł
Po dokonanych zmianach wyglada to tak:
Horizon Select z nagrywarką 54 zł
120 Mb 25,02 zł
Eleven 9,90 zł
Telefon 0,98 zł
Ulgi -10,02 zł
RAZEM: 79,88 zł
Jeśli ktoś chce mieć pakiet MAX a nie Select to po zawarciu umowy można zrobić upgrade za 13 zł miesięcznie plus opłata aktywacyjna 29,89 zł. W ostatecznym rozrachunku za posiadanie wyższego pakietu przez cały okres trwania umowy nie zapłacimy o 480 zł (24x20) więcej tylko 341,89 zł (24x13+29,89).
Edycja: brak polskich znaków
Ostatnio edytowane przez pzk ; 09-03-2018 o 09:23
Tutaj jest fajny arkusz ze wszystkimi aktuanymi propomocjami, można sobie samemu policzyć co i za ile można od nich wyrwać![]()
https://docs.google.com/spreadsheets..._home&ths=true
Cała ta promocja Happy Home jest do ***** w porównaniu z Wielką Rewią Usług.
Mi sie nie opłaca przedłuzać umowy, majac na czasie nieokreslonym płacę mniej niz miałbym to samo w HH.
04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.
Dokładnie. Warto się zapoznać, żeby wiedzieć co można ugrać, ale nie warto bezpośrednio się na to powoływać, bo ciężej się negocjuje. Znajomy tak zrobił i tylko zadziałał na swoją niekorzyść.
Zgadza się. Tutaj masz szczegóły: https://www.upc.pl/pdf/upc_regulamin...od20180301.pdf
Szawar, już tak z czystej ciekawości (bo i tak więcej niż THH IV nie dostanę) co masz w ramach WRU i ile płacisz jeśli to nie tajemnica?
Ostatnio edytowane przez pzk ; 09-03-2018 o 15:42
Do „wyboru” miałem Max z nagrywarką za 74 zł lub Select z nagrywarka za 54 zł, czyli 20 zł różnicy. Upgrade zrobię za 13 zł, czyli co miesiąc zaoszczędzę 7 zł, a przez dwa lata 168 zł. Od tego trzeba odliczyć opłatę aktywacyjna -29,89 zł. Ostatecznie będę 138,11 zł do przodu.
co można max osiągnąć teraz w multimedi ?
Po co być innym? Po co móc liczyć tylko na siebie? Po co robić coś, o czym inni tylko marzą? Po co dorastać do tej miłości? Nie wiem, ale wiem jedno, dobrze wykonana praca to coś niesamowitego. Więc, gdy ktoś następnym razem, zada ci pytanie za milion dolarów: \"Dlaczego to robisz?\" Odpowiedz mu \"*******laj człowieku!\" Jeżeli naprawdę chcesz to wiedzieć, to ładuj sztangę i sam spróbuj.\"
Ciężki temat.
Podstawa to wypowiedzenie.
Chociaż śledząc wpisy na satkurierze,to ceny poszły do góry.
"Lubię sobie jebnąć piwo"
Mieszkam w Markach nic prócz JMDI która jest tak słaba że szkoda słów nie mogę podłączyć jeżeli chodzi o tv i neta. Co byście w tym wypadku proponowali Plus Orange czy coś innego? I jakie to sa koszty ?? Dzięki za pomoc
Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka
Na ogół robiąc domowe obowiązki słucham Przeglądu Sportowego z YouTube, ale mając ncplusgo za które płacę gruby hajs postanowiłem posłuchać coś z tego. Sęk w tym, że aplikacja jest napisana tak, że nie da się z niej korzystać i ciężko coś znaleźć. Stąd moje pytanko, co z dyskusji sportowych na tej platformie da się odsłuchać w VOD i jak to znaleźć?
"Mnie jest potrzebna prawda, nawet nie po to, żebym mógł kogoś potępić, tylko po prostu po to, żebym wiedział, z kim rozmawiam. Komu podaję rękę, z kim piję bruderszaft. To jest moje prawo człowieka i obywatela." Śp. Maciej Rybiński
-----------------
BEŁCHATOWSKI, BEŁCHATOWSKI GKS!
Ile płacisz za te ncplusgo? Pytanie czego Ty szukasz - ja głównie jej używam, do korzystania z zawartości pakietu na urządzeniu mobilnym lub udostępnienie ziomkowi, by mógł coś z c+ oglądać. Bardzo sporadycznie do oglądania jakiegoś filmu z katalogu vod(do tego mam dostęp przez podłączenie dekodera do neta). Na canalplussportonline w zakładce video, masz większość lig+extra jak i ekstraklasy po godzinach - na ncplusgo nie widziałem żadnej zakładki, gdzie miałbyś zebrane dyskusje sportowe.
"Niech się prostuje nieszczęść splot i niechaj drżą moskiewskie karły,
hańba wierzącym w sierp i młot, chwała za niepodległość zmarłym!"
Ogląda ktoś cokolwiek na żywo w ofercie player+? jak to śmiga? Widzę że jest opcja wykupienia pakietów bez jakiś długoterminowych umów ale zastanawiam się czy to nie działa jak IPLA przy okazji ksw.
Dla niektórych może być istotne. Od dziś można kupić dostęp do hbo go jak do Netflixa. Pierwszy miesiąc za 0 zł, potem 29.90 zł/m-c
Warunki promocji MEGA SPORT w UPC IV od dnia 1 marca 2018 roku do dnia 30 kwietnia 2018 roku lub do odwołania
12 miesięcy, dla posiadaczy Horizona.
https://www.upc.pl/pdf/upc_regulamin...od20180301.pdf
Małżeństwo z miłości czy rozsądku?
Nie pogniewałbym się jakby tak samo rozegrali to z naszą Ekstraklasą.
Lubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”
pytanie do tych co mają cyfrowy polsat. wszystkie kanały mi odbierają dobrze bez zakłóceń tylko Eleveny mają problem często jest brak sygnału albo mega się przycina.. ma ktoś taki problem ?albo co z tym zrobić ?![]()
"Jesteśmy z tamtej strony Wisły, z naprzeciwka. Mamy swój fason i swój własny szyk..."
Ja miałam kiedyś NC+, tak z dwa lata temu więc nie wiem jak jest teraz. Jak się kończyła umowa to chciałam wziąc tańszy pakiet (miała taki za 105zł) i nie mogłamwięc podziękowałam
![]()