PDA

Zobacz pełną wersję : Legia - Partizan w Polsacie Sport o 17.00 !!!



Bro(d)War
04-09-2003, 15:18
To chyba dobre info dla tych :
-którzy pracują
-uczą się
-lub nie mają kasy.
Pozdro.

MaxyM
04-09-2003, 15:24
To chyba dobre info dla tych :
-którzy pracują
-uczą się
-lub nie mają kasy.
Pozdro.

Dobre :)

Przy okazji tego tematu zastanawia mnie...

Czy któraś ze stacji wykupiła prawa do PP?

Jak nie, to może Polsat wykupiłby prawa do meczy Legii w PP.

p.s.

Witaj na LFF :piwo:

Bro(d)War
04-09-2003, 15:35
Jak nie, to może Polsat wykupiłby prawa do meczy Legii w PP.

p.s.

Witaj na LFF :piwo:

Prawdę mówiąc po cichu liczyłem że jakaś tv zainteresuje się tym meczem , ... i stało się.
Mam ( nadal ) nadzieję że Polsat w jakiś sposób nabędzie chociaż cześć praw do całej ligi.
(NIENAWIDZĘ C+ !!! )
P.S. :mod: witam , witam .

MaxyM
04-09-2003, 15:40
Ja sobie natomiast nie wyobrażam Ligi bez C+. ::roll::

Bro(d)War
04-09-2003, 15:47
Trzeba przyznać że relację są na całkiem niezłym poziomie , ale ... za sytuację jaką stworzyli włodarze c+ , tzn. wykupienie praw do całej I i II ligi , zaporowe ceny dla innych stacji na pokazywanie chociażby skrutów , myśląc że naród rzuci się na dekodery.
Nie , ja nie poddałem się temu szantarzowi , tak jak zresztą wielu mi podobnych i po weryfikacji strat i zysków wielki c+ ... obciął połowę kasy klubom nie oddając im chociażby malutkiej części ich praw do pokazywania meczów.
PRECZ Z C+ !!!
Pozdro.

_Bart
04-09-2003, 15:49
Bro(d)War nie pisz pogrubioną czcionką. Patrz w regulamin.

ps. Witam ziomala z Bródna :)

Bro(d)War
04-09-2003, 15:57
Sorki , mówisz i masz.
p.s. Witam :)

MaxyM
04-09-2003, 16:07
Mogliby odsprzedać prawa do pokazywania bramek w innych stacjach, z tym się zgodzę.

C+ potrafi zrobić otoczkę wokół ligi jakiej nikt wcześniej nie potrafił, są w stanie pokazać mecz ciekawie i za to im chwała. Programy autorskie też pierwszej klasy, ja bez C+ żyć nie potrafię. Zresztą nie tylko polską piłką człowiek żyje, jak mi się nudzi polska piłka mam też angielską, włoską, francuską i hiszpańską. ;)

Bro(d)War
04-09-2003, 16:19
Masz rację , ale ja inetresuję się ligą niemiecką i holenderską , a takie mam akurat w Polsacie Sport.
no , szkoda mi trochę ligi hiszpańskiej , ale jakoś przeżyję.
Chciałbym jednak żeby c+ dogadał się jakoś z innymi stacjami , wyszło by to na dobre wszystkim , jestem tego pewien.
Pozdro.

MaxyM
04-09-2003, 16:22
Ja jestem wariat na punkcie angielskiego i francuskiego futbolu ;) .

pozd.

Kempes
04-09-2003, 20:53
Ja jestem wariat na punkcie angielskiego i francuskiego futbolu ;) .

pozd.

hehe a ile kurew poszło jak Ci sts padał zwiazany z anglią '8

*PRZEMO*
04-09-2003, 21:01
No to dobra wiadomosc, ale jeszcze lepsza jak puszczali by normalnie w TV lige np. na takim tvn, Canal+ to ****** monopolista ;) i dotego czasami nie zawsze pokazuje Legie, a co do futbolu angielskiego to :+:
uwielbiam ogladac, natomiast francuzow to nie bardzo.

MaxyM
04-09-2003, 21:02
Ja jestem wariat na punkcie angielskiego i francuskiego futbolu ;) .

pozd.

hehe a ile kurew poszło jak Ci sts padał zwiazany z anglią '8

:D

Joker
04-09-2003, 22:24
Gdzie sa jakieś knajpy gdzie mozna obejrzec Polsat Sport???? :hmm:

rkwa
04-09-2003, 22:42
BroWar-ogladasz czasem mecze na C-?W porownaniu do tego jak Polsat oprawia nawet LM to jest 'zawodostwo na najwyzszym poziomie':) .
Z tym ze za bardzo ograniczaja dostep do ligi sie zgodze,ale w Polsce jest to najlepsza telawizja.

ps.Oczywiscie jest to moje zdanie i Ty mozesz miec inne.

Pozdro.

szczepan
04-09-2003, 22:51
Co do odsprzedanie praw do emisji kase to ktos poprostu musi wylozyc kase na to... bo skoro C+ kupil za iles tam to czemu teraz ma dawac za darmo??
a po drugie ja nie wyobrazam sobie jakichkolwiek meczy w tv bez C+ bo przewyzsza i TVP i Polsat o wiele wiele... a poza tym watpie zeby np.: Polsat byl w stanie robic takie transmisje...

ej ja czegos nie rozumiem... kluby obcinaja kase zawodnikom to jest ok... ktos obcina kase klubom to juz zle? w Polsce oplaca sie pokazywac tylko Legie i Wisle... gdyby liga byla mocniejsza to napewno nie byloby obciec... z drugiej strony jezeli kluby godza sie na takie cos to wiedza ze i tak nikt im nie da tyle...

kamyk
05-09-2003, 08:19
dobrze wiedziec ze mecz jest w polsacie sport to sobie obejrze!bo do wawy niestety nie jade bo nie mam kasuczi ale na Wisle przyjade! pozdrawiam

Bro(d)War
05-09-2003, 09:28
rkwa , zgadzam się w 100% z tym iż c+ przeprowadza transmisję w sposób bardzo dobry , ale nigdy nie pogodzę się z ich monopolistycznym postępowaniem.
Ponieśli porażkę w swojej polityce , a i tak nie chcą się ugiąć , kombinują tylko jak zmniejszyć straty kosztem klubów.
Kibiców mają głeboko w dupie.
Dlatego ja jako kibic i zarazem ich potencjalny klient też mam ich głeboko w poważaniu.
Zobaczymy kto na tym lepiej wyjdzie.
Ja nic nie stracę , oni ... dużo więcej.
Przez durną politykę bardzo łatwo można zrazić i stracić potencjalnego klienta , dużo trudniej go odzyskać.
Pozdro.

Norbas
05-09-2003, 13:06
ze w tv będzie to dobrze, ale po kiego c..a zmieniali godzinę??

teraz to wychodzi na to że nie zobaczę ani na stadionie ani w tv :(

porażka!!

już nie lubię Polsatu :>

Cipciuś
05-09-2003, 13:29
kurde - ja meczyk obejrze ma zeywo :D ale niestety C+ nie mam - bardzo bym chcial ale niestetyu nie ma $ :( w sumie to nawet moglbym sobie zalozyc ale mam w chacie 3 telewizorki i nie wiem czy dalo by rade ogladac na kadym to co sie aktualnie chce a nie to co na TV do ktorgo podpoety dekoder ? Jesli tak to ile taka opcja kosztuje :D ?

bemowiak
05-09-2003, 13:30
kurde - ja meczyk obejrze ma zeywo :D ale niestety C+ nie mam - bardzo bym chcial ale niestetyu nie ma $ :( w sumie to nawet moglbym sobie zalozyc ale mam w chacie 3 telewizorki i nie wiem czy dalo by rade ogladac na kadym to co sie aktualnie chce a nie to co na TV do ktorgo podpoety dekoder ? Jesli tak to ile taka opcja kosztuje :D ?

Z tego co wiem to musiał byś mieć 3 dekodery... tak było za czasów Wizi Sport

Raffi
05-09-2003, 13:58
No co ty? '8 Ciągniesz kabel, ,robisz rozgałęziacze i git - j tak miałem na 4 telewizory ( w tym czwarty 2 piętra wyżej), jak nie wiesz jak to jakiegośmagika wezwij> Ja miałem Wizję Sport

bemowiak
05-09-2003, 14:19
No co ty? '8 Ciągniesz kabel, ,robisz rozgałęziacze i git - j tak miałem na 4 telewizory ( w tym czwarty 2 piętra wyżej), jak nie wiesz jak to jakiegośmagika wezwij> Ja miałem Wizję Sport

No jak mi zakładali (była promocja broń boże niekupowałem tego) to powiedział mi że może pod wszystkie 3 podłączyć ale na każdym będzie to samo

C@mo
05-09-2003, 18:21
no i 1:0 bramka Stanko :+:

zwyciestwo cieszy mimo ze to mecz towarzyski to jednak z uczestnikiem LM

mam nadzieje ze ta bramka stanowi zwiastun przebudzenia Svitlicy


czy któs moze cos napisac o grze Miskovica o ile grał

Kawa
05-09-2003, 18:32
No co ty? '8 Ciągniesz kabel, ,robisz rozgałęziacze i git - j tak miałem na 4 telewizory ( w tym czwarty 2 piętra wyżej), jak nie wiesz jak to jakiegośmagika wezwij> Ja miałem Wizję Sport

No jak mi zakładali (była promocja broń boże niekupowałem tego) to powiedział mi że może pod wszystkie 3 podłączyć ale na każdym będzie to samo
Jak mi zakaladali to zrobili jedno wejscie. Mój ojciec dorobił drugie bezpośrednio z klatki i jak zakładali neta rok później to sie lekko przypluli to tego. A w starym mieszkaniu miałem Astera podłączonego od wujka który mieszkał 4 pieta wyzej

Cipciuś
05-09-2003, 18:39
No ja rozumiem (kumam :D - w koncu kazdy se kablówke z klatki ciągnął :D) ze da sie podlaczyc przez rozgalezienie - ale wtedy i tak mam tylko 1 pilota i tylko 1 dekoder do sterowania telewizorami (3) i jak zmieniam na dekoderze to wszedzie gdzie jest rozgaleziony przewód zmienia sie kanał - a ja tak nie chce :P

_Bart
05-09-2003, 22:49
to z tego co ja wiem inaczej sie nie da :/

pijak
05-09-2003, 22:59
panowie...a ja mam pytanie, ktoś chyba kiedyś pisał że odbiera C+ na jakimś tunerze, czy jakiś gadżet w stylu karty do kompa, nie znam sie na tym, a jak by było to to zrealizowania (c+ by odbieral-anwet bez dzwieku) to ja bym sie pokusił... czasem jest tak że o pubu sie nie chce or sth.
thx za ew. odp :P

_Bart
05-09-2003, 23:06
panowie...a ja mam pytanie, ktoś chyba kiedyś pisał że odbiera C+ na jakimś tunerze, czy jakiś gadżet w stylu karty do kompa, nie znam sie na tym, a jak by było to to zrealizowania (c+ by odbieral-anwet bez dzwieku) to ja bym sie pokusił... czasem jest tak że o pubu sie nie chce or sth.
thx za ew. odp :P

kupujesz karte TV (najlepsza do dekodowania to Aver media np. phone) pozniej progrtamik albo borg tv albo more tv sciagasz z netu i uwaga musisz miec ASTER CITY bo inaczej nie odkodujesz raczej

jak masz wszystko z góry to C+ smiga na kompie za free

aha karte mozna kupic tanio na allegro ja kupiłem tam za 90 zł AVER Media Phone 98

Adams_
05-09-2003, 23:07
Nagralem sobie brameczke do divxa :D Akurat pokazywali ja w tvn24 :) Fajny meczyk byl. Rzasa zebral morze braw...

pijak
08-09-2003, 08:08
panowie...a ja mam pytanie, ktoś chyba kiedyś pisał że odbiera C+ na jakimś tunerze, czy jakiś gadżet w stylu karty do kompa, nie znam sie na tym, a jak by było to to zrealizowania (c+ by odbieral-anwet bez dzwieku) to ja bym sie pokusił... czasem jest tak że o pubu sie nie chce or sth.
thx za ew. odp :P

kupujesz karte TV (najlepsza do dekodowania to Aver media np. phone) pozniej progrtamik albo borg tv albo more tv sciagasz z netu i uwaga musisz miec ASTER CITY bo inaczej nie odkodujesz raczej

jak masz wszystko z góry to C+ smiga na kompie za free

aha karte mozna kupic tanio na allegro ja kupiłem tam za 90 zł AVER Media Phone 98

hehh...THX ale qrcze mam UPC... ;/
sama transmisja mi sie podobała, spoko było słychać żylete, kryta "spała" :)
a Hadaj... "Dragomiiiiiiiiiiiiirrrrrr" :rotfl: cóż za akcent.