PDA

Zobacz pełną wersję : Pomoc



mateuszQ723
22-09-2008, 16:50
Mieszkam w malopolsce (60KM od Krakowa) chcial bym jechac na mecz wisla vs LEGIA ale nie wiem czy jest taka opcja zeby przyjechac do krakowa i wejsc z kibicami Legi czy musze siedziec na tej zenadzie. Prosze o odpowiedz na Priv lub na GG 10724105.



Z gory dzieki:)

Grzechu_1990
22-09-2008, 17:38
To Ty pokazywałeś (L) i biegałeś w samych gaciach na sektorze Wisły? :lol3:

Nie jedziemy na ten mecz.

mateuszQ723
22-09-2008, 18:06
a szkoda:( a jak bedziecie kiedy jechali na jakis mecz to moge wejsc w tym miescie gdzie gracie?? np: w chorzowie?

Raffi
23-09-2008, 11:40
Da się zapewne. Nawet na farta. Choc trzeba pewnie trochę pokombinować

Krzaku2193
15-10-2008, 21:36
Nie wiedziałem gdzie napisać.
W dziale hyde park zamiast postów widzę tylko numery powyżej 3900 coś koło tego. Wcześniej wszystko było elegancko. Problem pojawił się dziś. Adminów proszę o pomoc w tej sprawie.

Teraz JA
13-03-2009, 10:01
mam małe pytanie. Gdy wchodzę na legia.com.pl to mój antywirus ostrzega mnie przed trojanem (na całe szczęście). Wy też tak macie? Co się stało z tą stroną?

Saska(L)Kępa
13-03-2009, 11:17
mam małe pytanie. Gdy wchodzę na legia.com.pl to mój antywirus ostrzega mnie przed trojanem (na całe szczęście). Wy też tak macie? Co się stało z tą stroną?
Mam to samo, używam Avasta.

Teraz JA
13-03-2009, 12:20
Mam to samo, używam Avasta.

też mam Avast-a. Więc trzeba odpuścić sobie tą strone na jakiś czas, aż wszystko uporządkują;)

Tuzin
13-03-2009, 18:12
Pewnie ta ich kamerka z budowy.

karakan
14-03-2009, 21:02
mam małe pytanie. Gdy wchodzę na legia.com.pl to mój antywirus ostrzega mnie przed trojanem (na całe szczęście). Wy też tak macie? Co się stało z tą stroną?

Też tak miałem raz.

RadO
15-03-2009, 07:51
Ja też tak mam...

mort
17-03-2009, 06:03
Masz KCzacha :)


pozostałe włącznie z Czachą czy to przez ch czy przez samo h były zajęte :ucieka:

Kijek
17-03-2009, 10:21
To chociaz Czaha poproszę

:pokemon:

Gryfus
21-03-2009, 19:12
Mam taką bajerę że posty mi sie pokazują od pierwszej strony , zamiast od ostatniej. czyli z innej mańki niż na innych forach. Jak to mogę przestawić? bo trochę lypnie się czyta i nie mogę się przyzyczaić.
Pozdro

StefanMW
21-03-2009, 20:54
Panel użytkownika- edycja opcji- opcje wyświetlania wątków- tryb wyświetlania wątków
wybierasz Liniowy- starsze na początku