PDA

Zobacz pełną wersję : unos problemos



Paluch
26-10-2007, 01:17
kurwunia panowie i panie mam życiowy problem,
nie moge sobie naniesc zadnych zmian na profilu gdyz wyswietla mi się niezwykle dziwny komunikat "Data urodzenia nie mieści sie w dopuszczalnych granicach"

nie zmienia sie nic nawet jak wpisze prawidłową date :?
help mi plis

M@+
26-10-2007, 07:01
ustaw date niezmienioną :D po prostu tego nie ruszaj, inne zmiany mozesz przeprowadzic

Kempes
26-10-2007, 23:16
a to ze godzina na forum jest jakas poprzestawiana to moja wina czy forum ? :D

pusty
27-10-2007, 10:04
Główny dział w ogóle mi nie działa....
Bana dostałem? :O

baranek
27-10-2007, 12:11
Jak sobie zmienić nick?! da się to zrobić w profilu?

kiubz
27-10-2007, 13:00
Główny dział w ogóle mi nie działa....
Bana dostałem? :O


wydaję mi się że nie masz dostępu do spraw kibicowskich, możesz jedynie pisać w HydeParku, teraz w głównym tylko kumaci :lol3:























kliknąłeś pewnie na pasek z działem głównym i Ci się ukrył, kliknij jeszcze raz :hyhy:

pusty
27-10-2007, 13:16
Już działa 8)

Dzięki, samo się naprawiło :ucieszony:

Paluch
28-10-2007, 07:37
nie rozmywać dziady! :bat:
nie wiem juz co sie dzieje, nie moge nic zmienic,
wychodzi na to ze przez wiek straciłem uprawnienia :poddaje:

c_zary
28-10-2007, 14:10
Zmienilem na normalna date, sprobuj teraz.

Szynio
28-10-2007, 15:13
Jak sobie zmienić nick?! da się to zrobić w profilu?
No właśnie da radę ?

c_zary
28-10-2007, 17:35
Nie da rady, trzeba ktoregos admina o to poprosic.

-Hary-
28-10-2007, 22:37
Jak sobie zmienić nick?! da się to zrobić w profilu?

:O a na co zmieniasz?

matx
08-11-2007, 11:57
Czy Was tez tak szybko wylogowuje z forum, jezeli przez kilka minut nic nie robicie? Nie daloby rady czegoś z tym zrobić? :hmm:

Francais
12-01-2008, 22:57
unos problemos,a konkretnie posba do moda co by mi przywrocil (L) pod nikiem :chytry:

PogonFF
25-01-2008, 17:30
Jeśli to możliwe prosze o usunięcie z mojego nicka ostatnich liter SS, gdyż może to niektorym kojarzyc się z wiadomo jakimi tresciami, zamiast SS proszę wstawić FF.

Naguto
28-01-2008, 12:51
nie mogę sobie obrazka wstawić do podpisu. Pomoże któryś z adminów ??

kiubz
28-01-2008, 13:36
A jaki chcesz obrazek?

najlepiej wrzuć na tynipic i daj linka z [img]

Naguto
28-01-2008, 13:52
dałem radę :bauns:

Andrzej
29-01-2008, 23:18
Ponowię pytanie pierwsze, chciałem zmienić hasło w profilu i: "data ur...." Co jest?

Raffi
04-02-2008, 18:19
z datą nic nie rób

Andrzej
06-02-2008, 23:35
Trzeba ustawić same kreski i działa :oczko:

Peter
07-02-2008, 10:18
Przychodzi do mnie mail, ze dostalem PW na forum, klikam w link, a tam zadnych nowych wiadomosci. O co tu chodzi..? :hmm:

Łysolek
17-02-2008, 09:32
Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 311296 bytes) in /home/woytek/public_html/forum/cache/tpl_subX.viewtopic_body.php on line 298

poza tym moge przeglądac tylko ostatnie strony tematów
jak wchodze we wczesniejsze robi sie biało :hmm:

Grzechu_1990
17-02-2008, 13:33
Zmień przeglądarke na Firefoxa albo Opere bo IE to syf.

Łysolek
25-02-2008, 18:51
Zmień przeglądarke na Firefoxa albo Opere bo IE to syf.
tak też zrobiłem i nadal ten sam błąd , już mnie to wkurwia bo normalnie forum nie moge przeglądać :\

Szyja
02-03-2008, 22:41
to że nie pokazuje ile mam nieprzeczytanych postów w danym temacie to jest jakaś tymczasowa zmiana?

Woytek
02-03-2008, 22:45
to "odciążanie" forum, które po rozpoczęciu rundy zamula cały serwer:)

Włóczykij
04-03-2008, 10:11
to "odciążanie" forum, które po rozpoczęciu rundy zamula cały serwer:)

a długo to może potrwac? bo ciężko idzie czytanie..

biotronic
07-03-2008, 22:35
kurwunia panowie i panie mam życiowy problem,
nie moge sobie naniesc zadnych zmian na profilu gdyz wyswietla mi się niezwykle dziwny komunikat "Data urodzenia nie mieści sie w dopuszczalnych granicach"

nie zmienia sie nic nawet jak wpisze prawidłową date :?
help mi plis

Mam ten sam problem.

Chcę zaktualizować profil i daty urodzenia nie zmieniam (jako, że nie mam prawomocnego postanowienia Sądu zatwierdzającego zmianę daty urodzenia), nawet jej nie dotykam, ba... nawet na nią nie zerkam i wuj.

Nie mogę zaktualizować profilu :/

kiubz
07-03-2008, 23:09
Zostaw kreski albo puste pola.

Francuz_
08-03-2008, 00:14
Po każdej odpowiedzi w dwoch tematach z HP przychodzi mi mail powiadamiający o tym.
Jak to wyłączyć?

Raffi
08-03-2008, 00:42
przedostatnia opcja w prawym dolnym rogu

Francuz_
08-03-2008, 00:49
Dzięki.

żyła
19-10-2009, 10:46
mógłby wrócić na forum odnośnik do stronki LegiaLive?

mort
20-10-2009, 00:13
yyy...a gdzie był? :D

Wtorek
20-10-2009, 03:04
yyy...a gdzie był? :D

Na samej górze... :)

Teraz jak wchodzę na forum http://forum.legialive.pl to zaczyna ściągać się jakiś plik...też tak macie ?

edit://
Już jest OK.

Naguto
22-02-2010, 10:07
Czy nowi użytkownicy rejestrując się na forum , otrzymuja mailem wiadomość potwierdzającą rejestrację ?

mort
25-02-2010, 07:15
Czy nowi użytkownicy rejestrując się na forum , otrzymuja mailem wiadomość potwierdzającą rejestrację ?


z tego co wiem to chyba nie.

Naguto
25-02-2010, 22:19
Dzięki Mort za odpowiedź ale chyba jednak tak :)
Znajoma miała problemy z rejestracją, ale Raffi pomógł i dziewczyna jest już z nami na forum :popcorn:

WysysaczkaTlenu
01-03-2010, 21:53
http://forum.legialive.pl/showthread.php?t=925&page=24


na prawde fantastyczny temat, ale fotek nie wrzucę :p no way!:bravo:

WESOŁY DIABEŁ
08-03-2010, 15:39
Zapomniałem hasła i loginu. Na pocztę nic mi nie przyszło? potrzebuję się zalogować na innym komputerze. Proszę o wskazówkę? Dziękówa!

MałaMi
06-08-2011, 19:58
Mam problem, a mianowicie logując się na forum poprzez komórkę nie mogę się zalogować choć na milion procent wpisuje dobry Login i hasło. Możecie mi pomóc?

wrobel
14-10-2011, 13:46
Czy mozna prosić szanowną Administrację o zmianę nicku na samo "wrobel"? Z góry dzięki:)

Majkisek
26-10-2011, 21:48
Założyłem wątek w typerku z 4 kolejką pucharów europejskich, jednak jebnąłem się w dacie w tytule wątku i teraz pytanie czy da się to jakoś zedytować aby nie wprowadzać typerów w błąd?

mort
26-10-2011, 21:56
edytuj swój pierwszy post

albo jak chcesz to ci wyedytuje tę date - co mam wpisac?

Majkisek
26-10-2011, 22:10
Gwoli ścisłości 1-3 listopada.

Podziękował ;)

Igrek
21-12-2011, 15:59
Uzgodnione z Mortem. Nabijam do 10 postów, by móc założyć ważny temat

Igrek
21-12-2011, 16:00
2.

Igrek
21-12-2011, 16:00
3.

Igrek
21-12-2011, 16:01
4.

Igrek
21-12-2011, 16:02
5.

Igrek
21-12-2011, 16:03
6.

Igrek
21-12-2011, 16:03
7.

Igrek
21-12-2011, 16:04
8.

Igrek
21-12-2011, 16:04
9.

Igrek
21-12-2011, 16:05
10.

PamiętaMY
21-01-2012, 17:15
1.

PamiętaMY
21-01-2012, 17:15
2.

PamiętaMY
21-01-2012, 17:16
3.

PamiętaMY
21-01-2012, 17:17
4.

PamiętaMY
21-01-2012, 17:17
5.

PamiętaMY
21-01-2012, 17:18
6.

PamiętaMY
21-01-2012, 17:19
7.

PamiętaMY
21-01-2012, 17:20
8.

PamiętaMY
21-01-2012, 17:20
9.

PamiętaMY
21-01-2012, 17:21
10.

Nabijanie postów uzgodnione z Mortem

mort
21-01-2012, 17:24
potwierdzam 8)

Czaruś
21-01-2012, 19:50
10.

Nabijanie postów uzgodnione z Mortemspoko, mort sam nabija - dziś widziałem, że wkleja te same posty w dwóch tematach :) jeden w dziele Kibice a drugi w handlu ;)

mort
21-01-2012, 20:13
:lol:

hmB.
22-01-2012, 00:23
Jak przystało na bumelanta i zwyrola :lol:

bydlak
22-01-2012, 01:10
Szukam ale nie mogę znaleźć. Może mi ktoś podpowie jak się wkleja zdjęcia?


E: Podziękował!

mort
22-01-2012, 08:37
kliknij sobie img

Fester
22-01-2012, 21:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Fester
22-01-2012, 21:23
Coś chyba nie tak...

football.fan
13-05-2012, 21:24
Nabijam do 10 postów, by móc założyć ważny temat także proszę o wyrozumiałość.

football.fan
13-05-2012, 21:25
200

football.fan
13-05-2012, 21:25
300

football.fan
13-05-2012, 21:26
400

football.fan
13-05-2012, 21:27
500

football.fan
13-05-2012, 21:27
600

football.fan
13-05-2012, 21:28
700

football.fan
13-05-2012, 21:28
800

football.fan
13-05-2012, 21:29
900

football.fan
13-05-2012, 21:29
1000

crolick
26-05-2012, 11:00
Panowie - mam problem. Nie działa mi przycisk "szybka odpowiedź" nie mogę wstawić emotikona po kliknięciu (muszę z palca wklepać), tak samo żeby zrobić odstęp pomiędzy linami muszę wpisać "br" w nawiasach ostrokątnych.
Jakieś pomysły co się mogło zepsuć??

PS
Na innych forach tego problemu nie mam

mort
26-05-2012, 12:35
no dziwne

ale to chyba kwestia przeglądarki - weź odpal w innej

crolick
26-05-2012, 13:26
no dziwne

ale to chyba kwestia przeglądarki - weź odpal w innej

Zgadza się - w Firefoxie dupa, w IE i Chromie śmiga... :/

mort
26-05-2012, 14:00
hmmm...dziwne bo u mnie w Firefoxie wszystko ok więc to nie kwestia forum a raczej ustawień przeglądarki

crolick
27-05-2012, 11:24
hmmm...dziwne bo u mnie w Firefoxie wszystko ok więc to nie kwestia forum a raczej ustawień przeglądarki

Kurcze jakiś pomysł gdzie grzebać w ustawieniach przeglądarki i forum, żeby było normalnie?

gonzo(L)
27-05-2012, 12:52
też nie działa mi przycisk ''szybka odpowiedź''.

crolick
28-05-2012, 20:18
A macie ff 12.0, czy starszy? Jak starszy - uaktualnić.

Właśnie po updacie na 12.0 pojawił się ten problem...

Alek
29-05-2012, 11:57
co by nie zaśmiecać innych tematów je.bnę sobie posta z wiadomych powodów

Majki
06-06-2012, 08:17
Mógłby mi ktoś wytłumaczyc łopatologicznie jak wkleić zdjęcia do wiadomości z dysku?

wiara
06-06-2012, 09:20
Wchodzisz np. na stronę:
http://tinypic.com/
Klikając w "Przeglądaj" wybierasz zdjęcie z dysku i klikasz "Upload now!". Pokazuje Ci się okienko, w które przepisujesz wyrazy, które się ukazały.
Następnie klikasz "Upload now!" i kopiujesz adres, który pojawił się w drugim okienku pod napisem: "IMG Code for Forums & Message Boards"

Tak skopiowany adres wklejasz na naj(L)epszym forum:) w nowo tworzonej wiadomości- po przyciśnięciu "Zatwierdź odpowiedź" zdjęcie powinno pojawić się w takiej formie:)

http://i45.tinypic.com/2ce5kxj.jpg

legia_land
18-07-2012, 20:30
Jak zamieścić Print Screna na forum?

Wtorek
18-07-2012, 20:37
Patrz post wyżej.

arczi
12-08-2012, 14:47
Dobra dobra, pewnie sam rozsyłasz spam i potem wspaniałomyślnie reklamujesz się z pomocą. Poza tym, na cholerę kopiujesz tu ten spam?

Net
05-09-2012, 20:16
Czy może ktoś mi wytłumaczyć lub wyjaśnić co trzeba zmienić w ustawieniach bo mi się coś pieprzy. Używam przeglądarki Chroma i nie mogę podczas pisania posta wklejać żadnych zdjęć, natomiast jak się przesiądę na IE to wklejam zdjęcia bez problemu, natomiast jak klikam "zatwierdź odpowiedź" wszystko się kasuje i pojawia się napis, że post za krótki.

Shin-Ski
06-10-2012, 21:23
Jest jakiś error dzisiaj jak kliknę Nowe posty (http://forum.legionisci.com/search.php?do=getnew)

http://i.imgur.com/98ti8.jpg

NGA
07-10-2012, 11:08
u mnie to samo.

Daniel
15-11-2012, 09:53
Piszę w imieniu użytkownika Traktorek

" Nie mogę się zalogować jako Traktorek. Wpisuje haslo, ale nie działa. klikam ze zapomnialem hasla - na maila przychodzi mi nowe hasło ale jak je wpisuje to też nie działa ;/. Proszę o ogarnięcie tematu"

mort
16-11-2012, 07:54
Jak dla mnie to wszystko ok, niech sprobuje przez inna przegladarke

Szejdi
16-11-2012, 10:21
Niech sprawdzi caps lock :pokemon:

Gadżet
17-11-2012, 07:05
nabijam 10 - uzgodnione z administracją

raz

Gadżet
17-11-2012, 07:08
dwa

Gadżet
17-11-2012, 07:09
trzy

Gadżet
17-11-2012, 07:09
cztery

Gadżet
17-11-2012, 07:10
pięć

Gadżet
17-11-2012, 07:10
sześć

Gadżet
17-11-2012, 07:11
siedem

Gadżet
17-11-2012, 07:11
osiem

Gadżet
17-11-2012, 07:12
dziewięć

Gadżet
17-11-2012, 07:12
dziesięć

voytek
23-11-2012, 23:11
Poszukuje wzoru BBCode (jeśli w ogóle taki istnieje - nie znam się na tym), który pozwoli na automatyczne skalowanie zdjęć do miniaturki, tak aby dopiero po kliknięciu na nią w nowym oknie/karcie otwierało w rozmiarze rzeczywistym.

Luke
24-11-2012, 00:30
A nie możesz skorzystać z imageshack.us?
1. Wrzucasz zdjęcia do serwisu
2. Wyświetlają Ci się linki do danego zdjęcia
3. Wybierasz Kod Alt Forum i kopiujesz
4. Wrzucasz skopiowany link na forumkę i są piękne miniaturki

voytek
24-11-2012, 09:45
A nie możesz skorzystać z imageshack.us?
1. Wrzucasz zdjęcia do serwisu
2. Wyświetlają Ci się linki do danego zdjęcia
3. Wybierasz Kod Alt Forum i kopiujesz
4. Wrzucasz skopiowany link na forumkę i są piękne miniaturki

Można, ale jak pisałem w temacie komputerowym, chodzi mi o automat/kod bezpośrednio na forum na potrzeby tematu z kibolskimi zdjęciami. Gdybym miał wrzucać każde foto najpierw na serwer to nadmiar wolnego czasu w fabryce nie wystarczyłby na ogarnianie tematu.

Majki
26-05-2014, 17:30
Pomóżcie Kamraci,
Na pejsie jest kupon do reserwed na 30% z okazji dnia dziecka.
Poczebny jest jak mówiła Wandzia z bruneta :lol2:

m82
27-10-2014, 08:26
Test zmiany czasu

Majki
09-01-2015, 17:51
Nie widzę wydarzen z kalendarza legionisci.com nic nie kombinowałem w ustawieniach, mam go w subskrypcji.
Czy ktoś pomoże o co biega?

Chmielo
29-11-2015, 12:42
Ma ktoś jeszcze taki problem, że nie chce mi się forum odpalić? Biały ekran i na górze napis "cukerrr". Z telefonu loguje się normalnie, a kompa nie ma szans.

Yanks
29-11-2015, 12:51
Mam, jak wpisuję w googla. Z paska zakładek wchodzi normalnie.

Spróbuj "ominąć" stronę główną i wejdź przez któryś wątek.

Chmielo
29-11-2015, 13:21
Dobry patent Yanks, faktycznie podziałało. Dzięki. :)

heretico
29-11-2015, 17:44
Ma ktoś jeszcze taki problem, że nie chce mi się forum odpalić? Biały ekran i na górze napis "cukerrr". Z telefonu loguje się normalnie, a kompa nie ma szans.

mam tak samo jak Ty ;) ani z paska ani via legionisci.com.
wchodzę po linkach z subskrypcji .

Stout
29-11-2015, 19:28
Przez Tapatalk hula bez problemu.
To samo jest ,jeśli wyszukujesz konkretny topic np. przez Google.
Cała reszta nie trybi.

brawurka
29-11-2015, 19:37
To samo nadal u mnie - http://forum.legionisci.com - "cukerrr", z Legionistów to samo, a http://forum.legionisci.com/forum.php - działa ...

St.Maro
12-02-2016, 20:11
Ma ktoś jeszcze taki problem, że forumowy zegar pokazuje o jakieś 12 min w przyszłość i nie da rady samemu tego ustawić?

Screen zrobiony przed chwilą (o 19:58 ):
http://i.imgur.com/zRwWAOp.png

looking1916
12-02-2016, 20:49
Ma ktoś jeszcze taki problem, że forumowy zegar pokazuje o jakieś 12 min w przyszłość i nie da rady samemu tego ustawić?

Screen zrobiony przed chwilą (o 19:58 ):
http://i.imgur.com/zRwWAOp.png

Mam to samo, u mnie jest teraz 20:36 a na dole forum 20:48.

Stout
12-02-2016, 22:59
Dzięki Wam dowiedziałem się, gdzie na forum sprawdzić godzinę: ) .

Nosem
12-02-2016, 23:02
Dzięki Wam dowiedziałem się, gdzie na forum sprawdzić godzinę: ) .

Dokładnie :dziekuje:

meraś
20-04-2016, 10:32
tylko u mnie wyświetlają się reklamy betclick i inne po próbie załadowania 1 podstrony ?

Urban
20-04-2016, 10:36
tylko u mnie wyświetlają się reklamy betclick i inne po próbie załadowania 1 podstrony ?

u mnie to samo

amanda
06-06-2016, 14:14
Co jakiś czas mam problem z odpowiedziami w niektórych wątkach. Cały czas mnie wyrzuca i wyświetla się komunikat jak na dole. Dodam, że dzieje się tak tylko jak korzystam z forum mobilnie. Ma ktoś podobnie? Ewentualnie czy to kwestia telefonu? ;) Z tóry dziękuję za odpowiedzihttp://i65.tinypic.com/14sii55.png

tonynguyen259
06-08-2016, 04:20
Zapomniałem hasła i loginu. Na pocztę nic mi nie przyszło? potrzebuję się zalogować na innym komputerze. Proszę o wskazówkę? Dziękówa!

Legiek88
10-08-2016, 11:23
mój link aktywacyjny trafił do spamu - może tam sprawdź :). Ogólnie to nie wiem czy przyjdzie Ci email resetujacy hasło bez podania nicka z forum.

arczi
10-08-2016, 11:33
tonynguyen259 (http://forum.legionisci.com/member.php?u=126605) Mogę zresetować ci hasło jak chcesz.

mmm
08-09-2016, 12:36
Nie da się wysyłać prywatnych wiadomości, gdy klikam na górze strony na ustawienia, a później chcę przejść do skrzynki odbiorczej to automatycznie naciska się przycisk Szukaj i przenosi do wyszukiwarki, oprócz tego gdy chcę edytować posta to po kilku sekundach odświeża się temat i post zostaje usunięty, być może tak jest tylko u mnie bo w ostatnim czasie forum zmieniło u mnie wygląd, wchodzę z telefonu Marki Huawei

pijak z Wo(L)i
09-09-2016, 21:57
Nie da się wysyłać prywatnych wiadomości, gdy klikam na górze strony na ustawienia, a później chcę przejść do skrzynki odbiorczej to automatycznie naciska się przycisk Szukaj i przenosi do wyszukiwarki, oprócz tego gdy chcę edytować posta to po kilku sekundach odświeża się temat i post zostaje usunięty, być może tak jest tylko u mnie bo w ostatnim czasie forum zmieniło u mnie wygląd, wchodzę z telefonu Marki Huawei

Dzwoń do Lewandowskiego on to reklamuje! Czego to nie zrobią Chińczycy? :hmm:


https://d1dmfej9n5lgmh.cloudfront.net/gsmonline/articles/photo1s/90460/large/huawei_lewandowski_1_2015116m.jpg?1447676425

edit ....Może to kara za grę Rado? :?

Alek
10-09-2016, 10:21
Czy tylko ja mam problem , że kiedy wbijam w jakiś temat na forumce automatycznie w drugim oknie odpala się jakiś portal bukmacherski albo z grami porno ?

LOL3K
10-09-2016, 10:43
Czy tylko ja mam problem , że kiedy wbijam w jakiś temat na forumce automatycznie w drugim oknie odpala się jakiś portal bukmacherski albo z grami porno ?

Wiesz, że reklamy się włączają takie jakie strony wcześniej przeglądasz? 8)

Koras(L)
10-09-2016, 11:25
Czy tylko ja mam problem , że kiedy wbijam w jakiś temat na forumce automatycznie w drugim oknie odpala się jakiś portal bukmacherski albo z grami porno ?
Porno nie, ale bukmacherskie reklamy wyskakują.

Stout
10-09-2016, 11:29
Najpierw pisał, że gardło to jego narzędzie pracy, a teraz mu się pornostrony otwierają. Ciekawe, Ciekawe. .....:)))

Alek
10-09-2016, 12:11
Może to kwestia , że nie mam jakiegoś avasta albo blokady na takie gówna ?

Nie idzie w ogóle forumki przeglądać :/

Stout wiedziałem , że zaraz coś dodasz w tym stylu :D

Stout
10-09-2016, 12:54
:fy:

Weź sobie zainstaluj Adblock'a i po problemie.

rafi_74
10-09-2016, 13:57
Alek


Czy tylko ja mam problem , że kiedy wbijam w jakiś temat na forumce automatycznie w drugim oknie odpala się jakiś portal bukmacherski albo z grami porno ?


:fy:

Weź sobie zainstaluj Adblock'a i po problemie.

U mnie też się otwierają różne reklamy a do dzisiaj wszystko było ok bez adblocka

Pau(L)inka
10-09-2016, 20:11
Czy ktoś jeszcze ma problem z wyrzucanie z forum na jakieś inne strony? Np. jakieś wygrane, strony bukmacherskie albo niby że jest wirus w telefonie.

ra4319
10-09-2016, 22:55
u mnie to samo, na chromie w telefonie nie da się przeglądać forumka

Alek
10-09-2016, 23:52
na kompie dalej to samo , i telefon również się infekuje kiedy wbijam na adroidzie , avast nie pomaga :(

MałaMi
10-09-2016, 23:57
Czy ktoś jeszcze ma problem z wyrzucanie z forum na jakieś inne strony? Np. jakieś wygrane, strony bukmacherskie albo niby że jest wirus w telefonie.
Zróbcie coś z tym, bo na telefonie to wiadomość 45minut sie otwiera kujwa mać

Tomi
11-09-2016, 20:42
Też mam z tym problem od paru dni. Non stop na forum otwiera mi okna z bet365 i profitmaximizer.

je_martin
08-11-2016, 20:20
Też mam z tym problem od paru dni. Non stop na forum otwiera mi okna z bet365 i profitmaximizer.

Ponowny problem, każdorazowe kliknięcie w temat wywala okno z reklamami.

amanda
08-11-2016, 22:21
Dokładnie , podczas wejścia na forum z tel ( Iphone ) od razu przekierowuje na jakąś stronę związaną z antywirusem , u chłopaka podobna sytuacja ( android ).

Tomi
08-11-2016, 22:43
Ponowny problem, każdorazowe kliknięcie w temat wywala okno z reklamami.
U mnie to samo.

Wysłane z SM-G920F przy użyciu Tapatalka

looking1916
09-11-2016, 18:51
Dokładnie , podczas wejścia na forum z tel ( Iphone ) od razu przekierowuje na jakąś stronę związaną z antywirusem , u chłopaka podobna sytuacja ( android ).

Miałem podobnie jak wróciłem z Turcji, gdy się tam łączyłem z ichniejszym Wi-Fi.
U mnie pomogło wyczyszczenie historii i ciasteczek.

Woytek
10-11-2016, 09:12
jakiś syf czasami dobiera się do (leciwego już) skryptu forum i muszę czyścić. jak raportujecie to usuwam :)

Stout
10-11-2016, 10:31
A długo jeszcze pojedziemy na tym skrypcie?

Woytek
14-11-2016, 17:04
A długo jeszcze pojedziemy na tym skrypcie?

kilka lat temu próba przejścia na v5 skończyła się fiaskiem (beznadziejnie działało). od tego czasu pewnie sporo dopracowali.
może zmierzę się po rundzie z tematem.

b.
14-11-2016, 17:30
I tak jest elegancko.

Gdzie te czasy, gdy wieczorem nie dało się napisać posta i wyskakiwał komunikat: "The server is too busy at the moment. Please try again later". :)

C64
22-10-2017, 12:09
Jak można dodać dział bukmacherski do ignorowanych?

mski
17-03-2018, 11:04
Nie wiem czy problem byl zgłaszany ale pozwolę sobie o nim wspomnieć.

Często na forum są posty, które zamiast polskich znaków maja jakieś krzaczki. Odkryłem że dzieje się tak wtedy kiedy piszemy posta, który zazwyczaj zajmuje dłuższy czas. W takim przypadku po kliknięciu „Dodaj odpowiedz” przenosi nas do ponownego zalogowania, pomimo, że zaczynajac pisać byliśmy zalogowani. I następnie po wpisaniu loginu i hasła nasz post jest dodany jednak z tymi krzaczkami.

Warto by było rozwiązać ten problem ponieważ jeżeli ktoś nie wie jaka jest przyczyna i nie skopiuje sobie wiadomości z oryginalna pisownią przed dodaniem, to pozniej edycja tego jest strasznie uciążliwa, zwłaszcza na telefonie.

Ps. Czemu pomimo zaznaczenia opcji loguj automatycznie za każdym razem muszę się logować? Czy ma na to wpływ ze loguje się z trzech miejsc?

Robert E. Lee
19-03-2018, 10:21
W pracy i w domu, na chromie i na operze wchodząc na forum nie ładuje mi się strona normalnie bo przeglądarka blokuje "niebezpieczny skrypt" i trzeba na siłę pozwalać się mu załadować.

Perła
20-03-2018, 16:54
U mnie podobny problem z ładowaniem strony głównej forum...

Woytek
20-03-2018, 21:37
niestety czasami jakiś "syf" się wklei w kod forum.
usunąłem, pomogło?

Perła
21-03-2018, 14:36
Nie.

Hjubi
21-03-2018, 18:13
Od kilku dni, za każdym razem gdy wchodzą na forum za pomocą odnośnika na stronie głównej portalu Legioniści.com (http://forum.legionisci.com), mam wrażanie że nie ładuje się styl/wygląd/design forum. Dopiero ponowne kliknięcie w baner główny przekierowuje mnie na stronę (http://forum.legionisci.com/forum.php) i forum ładuje się w pełnej okazałości.

http://s2.ifotos.pl/img/2PNG_qneawxr.png

http://s6.ifotos.pl/img/1PNG_qneawxp.png

Woytek
21-03-2018, 19:40
Od kilku dni, za każdym razem gdy wchodzą na forum za pomocą odnośnika na stronie głównej portalu Legioniści.com (http://forum.legionisci.com), mam wrażanie że nie ładuje się styl/wygląd/design forum. Dopiero ponowne kliknięcie w baner główny przekierowuje mnie na stronę (http://forum.legionisci.com/forum.php) i forum ładuje się w pełnej okazałości.

http://s2.ifotos.pl/img/2PNG_qneawxr.png

http://s6.ifotos.pl/img/1PNG_qneawxp.png

na stronie już przeszedłem na https, a na forum jeszcze nie, stąd ten problem się pojawił. Póki co poprawiłem odnośniki na głównej, powinno być ok.

Woytek
21-03-2018, 19:41
Nie.

taka odpowiedź mi nie pomoże w rozwiązaniu problemu, którego nie widzę :)
screen / text / komunikat / antywirus - może być na woytek@legionisci.com

Perła
21-03-2018, 19:45
taka odpowiedź mi nie pomoże w rozwiązaniu problemu, którego nie widzę :)
screen / text / komunikat / antywirus - może być na woytek@legionisci.com

Problem opisał Hjubi, ale wygląda że już wszystko hula :)

Hjubi
21-03-2018, 19:54
Potwierdzam. Problem został rozwiązany.