PDA

Zobacz pełną wersję : Mam pytanie



Kibic7
21-08-2006, 14:04
jak to zrobić żeby Flash Live było na stronie ????pomożecie ??

Kibic7
21-08-2006, 14:08
powie mi to ktoś ??prosze. pomóżcie

Szałas
21-08-2006, 14:25
:O

:zdziwiony:

:hmm:

:kurde:

:roll:

dostojny kocur
21-08-2006, 14:28
kmwtw :hyhy:

Żuku
21-08-2006, 19:07
chcesz kod źródłowy?