PDA

Zobacz pełną wersję : Przeglądarka



Nazgul
15-03-2005, 15:13
Własnie przesiadłem się z Mozilli na nakładkę na IE - Avant Browser. Forum chodzi lepiej z tym enginem, zobaczymy jak bedzie z bezpieczeństwem...

leh71
30-03-2005, 18:13
Ja używam Opery.
i korzystając tak off-topic :mam teraz z nią problem.
nie wyswietla mi na waszym forum żadnych obrazków.
od razu zaznaczam ze na IE działa wszystko bez zarzutu.
znajdzie sie ktoś kto znałby odpowiedź dlaczego tak jest?

ps.
edit
znam już odpowiedź - trzeba być zalogowanym

Mini
01-04-2005, 08:45
Mozilla Firefox to bydle i ciota :efoch:

Smetny
15-05-2005, 15:40
Mozilla Firefox to bydle i ciota :efoch:

A twój Mikroszkop Internet Syfolap to lepszy? :chytry:

kFiCzOl
12-06-2005, 11:54
Firefox najlepszy jest i koniec :efoch:

ceero
24-06-2005, 15:43
Uzywając Firefoxa + rozszeżenia - Adblock i RIP, zacząłem wykrajać te zacne forum i efekty mojej pracy mozna podziwiac poniżej :]
http://img247.echo.cx/img247/7871/ll3xg.th.jpg (http://img247.echo.cx/my.php?image=ll3xg.jpg)
Strona TWSD (po prawej w orginale):
http://img7.echo.cx/img7/2520/twsd1hj.th.jpg (http://img7.echo.cx/my.php?image=twsd1hj.jpg)http://img9.echo.cx/img9/6017/twsdo4mr.th.jpg (http://img9.echo.cx/my.php?image=twsdo4mr.jpg)

Super co nie :hyhy:

kFiCzOl
26-06-2005, 05:59
Respecta ceero ;). Niezły z ciebie hakier, szkoda, że stoimy po przeciwnych stronach barykady 8)

ceero
26-06-2005, 22:51
Z hakierowaniem to to wiele współnego nie ma :oczko: Znaczy sie nic wspólnego nie ma.

Coś nowego znalazłem.
Firefox + Greasmonkey + Platypus!

Pozwala na zmianę, podmianę oraz dodanie elementów html do wyswietlanej strony. Odbywa sie to w trybie WYSIWYG (dzieki Platypus), a potem na zapisanie zmian w formie skryptu javaScript który dzieki Greasmonkey bedzie uruchamian za kadym razem gdy odwiedzimy daną strone.
Efekty:
http://img277.echo.cx/img277/6971/ll5js.th.jpg (http://img277.echo.cx/my.php?image=ll5js.jpg)
Raczej traktowac to trzeba jako ciekawostke. Chociaz czasami trafiamy na jakąs strone która ma czarne tło i zielony kolor czcionek, to wtedy mozna łatwo sobie to zmienic

Sokol
29-06-2005, 02:20
taaa jaka akcja :ucieka:

Sagitarius
06-08-2005, 14:26
mi tam wystarcza lisek :) Wetknąłem do niego troche nowych wtyczek, chodzi bez zarzutu. Jakis rok temu uzywalem Netscape'a , przeglondarka rowniez godna polecenia.

Pilot
12-08-2005, 20:53
Mam mały problem! :) Na LLF zawiesza mi się Opera! :grr: Wiecie może, co jest tego przyczyną? :hmm: 8)

Sokol
12-08-2005, 22:55
tez mam opere i mi sie nie zawiesza :hmm:

Mazi
13-08-2005, 01:22
Mam mały problem! :) Na LLF zawiesza mi się Opera! :grr: Wiecie może, co jest tego przyczyną? :hmm: 8)

Mi tez sie czasami zawiesza - w sensie, ze jak ładuje się jakiś temat to nagle wyskakuje błąd i Operę trzeba włączać od nowa. Nie dzieje się to często, aczkolwiek czasami potrafi to człowieka wkurzyć.