PDA

Zobacz pełną wersję : Teraz forum działa...



Woytek
25-01-2005, 12:36
tutaj piszcie czy widzicie jakąś wyrazną róznicę w działaniu forum (zaznaczając z jakiego dostawcy korzystacie)

Flip
25-01-2005, 12:39
nie widzę specjalnej różnicy- Chello (UPC)

MeLa
25-01-2005, 12:40
Może troszki szybciej teraz jestem na SDI , sprawdze jeszcze w domku na Neo :hmm:

Raffi
25-01-2005, 12:40
GTS, smiga dość szybko, na pewno nie wolniej

arczi
25-01-2005, 12:54
UPC.
Dziala tak samo.
A nawet gorzej :chytry:

Gdzie ta funkcja z nieprzeczytanymi wiadomosciami itp?

DeMon
25-01-2005, 13:19
Śmiga normalnie, tak jak wczesniej. Tyle, ze pisałem tego posta 3 razy po mnie wylogowuje mimo odchaczonej opcji "pamiętania". DSL w lokalnej sieci

Domino23
25-01-2005, 13:50
Działa podobnie jak poprzednio,neo+ 640

Jaco
25-01-2005, 14:41
Hula jak poprzednio, bez zmian. Trochę mniej pokemonów, ale to pewnie niestety do czasu.. :zly:

KASKA
25-01-2005, 14:57
Hula jak poprzednio, bez zmian. Trochę mniej pokemonów, ale to pewnie niestety do czasu.. :zly:

Jaco....co racja to racja :hyhy:

Ja sie nie znam...mam neostrade, a forum dziala jak dzialalo....Ja to sie ciesze, ze w ogole jest :D

Mogiel
25-01-2005, 15:15
Odnosze wrazenie ze wszystko chodzi sprawniej, ale moze to tylko wrazenie. W kazdym razie na pewno nie jest gorzej.

Net mam z Aster

Wasil
25-01-2005, 15:28
Tak samo ,czyli dość szybko :oczko: . (UPC)

kFiCzOl
25-01-2005, 19:11
Z początku działało znacznie wolniej... nie wiem czy to wina serwa, czy może użytkownicy przeciążają łącze :zlosliwy: ...
W każdym razie denerwuje mnie brak opcji z nieprzeczytanymi postami.
Moje łącze - Neo128 (czyli 160 :P)

Kawa
25-01-2005, 19:29
Tak samo

pusty
25-01-2005, 20:22
Forum działa tak jak działało... Ja przynajmniej różnicy nie odczułem.

zuz
25-01-2005, 20:41
nie widzę różnicy.

chello.

cin
25-01-2005, 20:58
nie widzę różnicy, mooże trochę szybciej...
neo +

Luqas
25-01-2005, 21:58
U mnie na SDI chodzi podobnie jak wcześniej, więc nie widzę różnicy 8)

Oby tylko domena powróciła jak najszybciej. :modli:

Fizi
25-01-2005, 22:48
chyba szybciej , neo

i ta szczypta zamordyzmu :oczko: - małe zaskoczenie , ale może to i dobrze

Woytek
26-01-2005, 00:04
Oby tylko domena powróciła jak najszybciej. :modli:

z tego co wiem to na neostradzie juz smiga... u mnie na asterze jeszcze nie, ale to kwestia godzin:)

cos Wam nadal nie dziala z tymi "nieczytanymi postami"? bo u mnie wszystko elegancko zapamietuje itp.

Sokol
26-01-2005, 03:37
tak samo , moze ciut szybciej (ale nie wiem czy to przez serwer czy ze mialem format dysku robiony :oczko: ) aaa i mam neo :P

Włóczykij
26-01-2005, 08:35
cos Wam nadal nie dziala z tymi "nieczytanymi postami"? bo u mnie wszystko elegancko zapamietuje itp.

u mnie tak samo :)
nie wiem czy mi się wydaje, ale chyba szybciej śmiga.

Woytek, czy teraz adres forum znacznie się zmieni :hmm: ?

Beny
26-01-2005, 08:38
I w pracy (a nawet nie wiem na czym :zdziwiony: ) i w domu (chello plus chyba :hmm: ) działa tak samo, znaczy dobrze, jak dla mnie. :ucieka:

Pan Artysta
26-01-2005, 09:12
aster-zapierdziela szybciej :hyhy:

Woytek
26-01-2005, 09:15
Woytek, czy teraz adres forum znacznie się zmieni :hmm: ?

nie... zostaje forum.legialive.pl
mysle ze juz wszystkim (wiekszosci) dziala (neo, chello, aster), wiec podmieniam lniki i mozna wchodzic przez stary adres

Pan Artysta
26-01-2005, 09:31
:konfetti:

GeoS
26-01-2005, 15:55
Milo slyszec, ze nie jest gorzej :) Mamy tylko nadzieje, ze taki stan rzeczy jest u wszystkich :)

Włóczykij
26-01-2005, 15:59
:help:

Zuza pisze, że strona forum wogóle jej się nie ładuje i w tym czasie wyskakuje informacja: "You don't have permission to access / on this server"

co ma zrobić aby się tu dostała ??

GeoS
26-01-2005, 16:07
Mozliwe, ze jeszcze nie odswiezyly sie jej wpisy w DNSach. Najlepsze rozwiazanie, to zeby zmienila na jakies "sprawniejsze" (to ogolnie polepszy jakosc chodzenia po necie).

Forum jest tez dostepne pod adresem:
http://legia.tv/forum/
http://server.grogra.com/~woytek/forum/

Tyle adresow zapasowych powinno wystarczec.

PS Dziala wszystkim powiadamianie o odpowiedziach na forum, przypominanie hasla, ...??

zuz
26-01-2005, 16:18
Mozliwe, ze jeszcze nie odswiezyly sie jej wpisy w DNSach. Najlepsze rozwiazanie, to zeby zmienila na jakies "sprawniejsze" (to ogolnie polepszy jakosc chodzenia po necie).

Forum jest tez dostepne pod adresem:
http://legia.tv/forum/
http://server.grogra.com/~woytek/forum/

Tyle adresow zapasowych powinno wystarczec.

PS Dziala wszystkim powiadamianie o odpowiedziach na forum, przypominanie hasla, ...??
dzieki wielkie, weszlam jakos przez ten drugi link.
poki co nie mam polskich liter ale dobre i to :hyhy:
powiadomienie i zapamietanie hasla dziala.

GeoS
26-01-2005, 17:24
PL znaki sa niezalezne (raczej) od tego co sie dzialo przez ostatnie kilka dni (chyba ze ..., ale to juz temat na inna gadke).

Pierwszy link tez powinien byl dzialac.

korniszon
26-01-2005, 19:51
Jak zaczęły się te problemy w pierwszej chwili myślałem, że bana dostałem, bo otwierało się: "Nie masz uprawnień do oglądanie tej strony..." A że przy poprzedniej wizycie na forum byłem w stanie upojenia, wydawało się to prawdopodobne nawet... :hyhy:
A w temacie: bez zmian (UPC).

_Bart
26-01-2005, 21:34
dzis mialem klopoty z PW wyskakiwal jakis blad ale niby dochodzily

Neo

GeoS
27-01-2005, 21:03
dzis mialem klopoty z PW wyskakiwal jakis blad

Jakies konkrety?? Najlepiej na PW.

Nazgul
28-01-2005, 11:32
Spr@y

Chodzi tak jak przedtem.

biotronic
31-01-2005, 21:58
Jeśli chodzi o szybkość to jest tak jak wcześniej (neo 128). Niestety nie dostaję już powiadomień na @ o nowych postach :-( . Wiem, że wp.pl nie za bardzo lubi dostawać automatyczne mejle ze wszystkich domen org, ale wcześniej nie było problemów - wszystko dostawałem. Woytek, oczczochodzi?