PDA

Zobacz pełną wersję : Cytowanie selektywne



Strzałek
13-12-2004, 21:54
Kiedy chcę skorzystać z formularza szybkiej odpowiedzi i chcę coś zacytować to używam selektywnego. Jednak . . . :/ Nie działa

--edit--

Może to tylko mi nie działa :hmm: :jejku:

pusty
13-12-2004, 22:01
Mi też ostatnio pzestało działac....

Nova
13-12-2004, 22:06
Być moze opcja wyłaczona ze względu na oszczędnośc miejsca na serwerze :hmm:

c_zary
13-12-2004, 22:57
Powinno dzialac.

DeMon
14-12-2004, 12:09
A mi "cytowanie.." nie działa cały czas :hmm:

Strzałek
14-12-2004, 19:17
Powinno dzialac.

niestety nadal nie działa :nie:

Woytek
15-12-2004, 01:17
i nie będzie działać.

to są braki w przeglądarce Firefox :) (nie obsluguje tego "udziwnionego" skryptu)

w IE dziala... ale i tak uzywam Firefoxa - polecam! :>

DeMon
15-12-2004, 09:14
Ze, też o tym nie pomyślałem :kurde: Przecież to proste było :wstyd:

Dzięki za odp.... i oczywiscie Firefox bije na głowę ten śmieszny produkt IE

Strzałek
15-12-2004, 14:24
i nie będzie działać.

to są braki w przeglądarce Firefox :) (nie obsluguje tego "udziwnionego" skryptu)

w IE dziala... ale i tak uzywam Firefoxa - polecam! :>

no tak. Ale wydaje mi się że to nie są braki w FF :nie: tylko źle napisny skrypt :oczko:

Woytek
15-12-2004, 18:23
no tak. Ale wydaje mi się że to nie są braki w FF tylko źle napisny skrypt
nie zle, tylko pod IE.
jezeli chodzi o Javascript, to w niektorych przypadkach napisac skrypt, ktory bedzie dzialal pod wszystkimi przegladarkami;)

Strzałek
16-12-2004, 14:40
no tak. Ale wydaje mi się że to nie są braki w FF tylko źle napisny skrypt
nie zle, tylko pod IE.
jezeli chodzi o Javascript, to w niektorych przypadkach napisac skrypt, ktory bedzie dzialal pod wszystkimi przegladarkami;)

Woytek - napisany pod IE to źle napisany. Ponieważ nie przyjmuje standartów. Akurat nie wiem jak jest napisany w phpBB ale wiem że można go tak napisać żeby działał pod FF i Operą etc. . . :hyhy:

Nova
16-12-2004, 16:35
Woytek - napisany pod IE to źle napisany.
Tak Ty uwazasz. Ale nie wiem czego sie dziwisz ze cos jest pod najpopularniejsza przegladarke internetowa na swiecie napisane,majacą 88,9% udzialu wsród prywatnych użytkowników. Skoro to takie łatwe to napisz pod inne przeglądarki,prościej sie pisze niz pod IE :chytry:

Strzałek
16-12-2004, 19:37
Spoko. Jest jak jest zmieniać pewnie nikt nie będzie, ale mogę dać Ci przykład o ile masz zainstalowane Firefox, albo Operę. Dobra, Nova, jak chcez to dam Ci przykład oraz kilka innych rzeczy potwierdzających wyższość innych przeglądarek nad IE. A teraz już można zamknąć temat.

Strzałek
28-01-2005, 16:44
8) Przegladając pewne forum znalazłem coś takiego:

http://rafael.webd.pl/tmp/quoteselected.html

jest tam opisane jak zrobić żeby działało również na Mozill'ach i Opera'ch :)

Woytek
28-01-2005, 21:08
jest tam opisane jak zrobić żeby działało również na Mozill'ach i Opera'ch


zrobione :)

Strzałek
29-01-2005, 18:33
zrobione :)


:bauns: działa :] Dzięki Woytek w imieniu użytkowników FF ;)