PDA

Zobacz pełną wersję : przyklejony ?



Pan Artysta
30-11-2004, 18:54
jak w typerku zrobić co by typ na nową kolejkę był przyklejony :O -bo cały czas jest 9 kolejka a my jedziemy z 14 :ucieka:

c_zary
30-11-2004, 20:18
Przykleilem.

Pan Artysta
30-11-2004, 20:55
fenkju 8) :hyhy:

jak zrobić aby potem 14 kolejkę wkleić-robicie to wy towarzysze czy mogę to robić ja :O

c_zary
30-11-2004, 21:05
Obecnie moga to robic tylko mody ale wprowadzam wlasnie pewna innowacje. Zaraz w Zakladach podam szczegoly.

Pan Artysta
01-12-2004, 09:27
udała mi sie ta skomplikowana operacja :hyhy: