Zobacz pełną wersję : Sparing z Radomiakiem w sobote
Cóż sorry, że powielam temat ale poprzedni został zablokowany. Mam nadzieję, że wspomożemy naszych piłkarzy jak najgłośniejszym dopingiem. No, a poza tym wejście będzie zapewne za darmo co też jest jakimś wyjątkiem na naszym stadionie :chytry: W każdym razie przychodźcie tłumnie o ile będzie nam to dane...
:hyhy:
Nilmaker
22-07-2004, 18:03
:jejku: :pokemon:
Cóż sorry, że powielam temat ale popszedni został zablokowany. Mam nadzieję, że wpomożemy naszych piłkarzy jak najgłośniejszym dopingiem. No, a poza tym wejście będzie zapewne za darmo co też jest jakimś wyjątkiem na naszym stadionie :chytry: W każdym razie przychodźcie tłumnie o ile będzie nam to dane...
:hyhy:
LEGIA WARSZAWA - Radomiak Radom ul. Łazienkowska 3 sobota 24 Lipiec godz. 12:00, bo ktoś prosił o info :P
Dziekujemy Ci za te jakze bardzo ciekawe i unikatowe wiadomosci.
Postaramy nie zawiezc Twoich oczekiwan i jako grupa CF zapowiadamy w sobote najwspanialsza oprawe jaką kiedykoliwek widziano przy ulicy Łazienkowskiej.
My tu śmichy chichy, ale tak sobie myślę, że dla wielu ludzi może to być jedyna względnie jedna z 2 okazji zobaczenia"nowej" Legii, w ciągu najbliższego miesiąca. W związku z tym przewiduję frekwencję w okolicach 1500 sztuk.
Dziekujemy Ci za te jakze bardzo ciekawe i unikatowe wiadomosci.
Postaramy nie zawiezc Twoich oczekiwan i jako grupa CF zapowiadamy w sobote najwspanialsza oprawe jaką kiedykoliwek widziano przy ulicy Łazienkowskiej.
:klaszcze:
a potem feta :prawi:
plizz na temat. Kolejne będą znowu kasowane :ucieszony:
Strzałek
23-07-2004, 09:43
A bilety w normalnych cenach, jak na ligowy mecz ?
Nie...
Zresztą mozesz zadzwonić......
628-43-03
621-83-36
adam z woli
23-07-2004, 09:57
dzięki za powielenie tematu bo takto coś wiem na temat sparingu
pozdro
:brawo:
Komunikat klubu:
"Uprzejmie informujemy ,iż w dniu 24 lipca br. w Sobotę o godz. 12.00 odbędzie się na stadionie przy ul. Łazienkowskiej mecz sparingowy KP Legia Warszawa SSA- Radomiak. Informujemy ,iż na trybunę krytą w związku z toczącym się tam pracami remontowymi nie będą wpuszczani kibice z wyjątkiem zaproszonych gości zasiadających na trybunie honorowej . Na trybunę prasową wstęp na mecz będą mieli wyłącznie dziennikarze z listy imiennej sporządzonej przez Klub. Zainteresowanych obejrzeniem meczu dziennikarzy prosimy w tym celu o kontakt z Klubem przepraszając za niedogodności. Kibice korzystają z wejścia na stadion od Łazienkowskiej przy trybunie otwartej, dziennikarze oraz zaproszeni goście wejściem przy trybunie krytej. Bramy stadionu będą otwarte od godz.11.00. Przypominamy ,iż w czasie meczu obowiązuje regulamin stadionu. Wstęp na mecz jest bezpłatny Zainteresowanych zapraszamy Sobota 24.07.2004 r. Stadion Legii ul. Łazienkowska 3 godz..12.00 "
szok że płacić nie trzeba :O
myślę, że należało się tego spodziewać. W każdym razie stanowczo zachęcam do przyjścia na ten mecz.
PS Będzie ktoś z Hagi na tym meczu?
Bedzie 8)
O ile ems nie ma innych planow :oczko:
Strzałek
23-07-2004, 13:36
Jak było by troszkę później, to bym się wybrał, a tak to nie wiem :/
Włóczykij
23-07-2004, 13:38
poczekaj zaraz zadzwonie do zygo, napewno przelozy... :kurde: :ucieka:
Nastawisz budzik odpowiednio wcześnie i przyjedziesz 8)
godz..12.00
Szkoda qrva ze nie o 7 rano :zly:
Nie ide bo pracuje :placze:
Jakby byl o 16 tobym poszedl a tak to chu!
Zły żem okrutnie!
ciekawe czy przyjadą jakieś typy z Radomiaka :hmm:
a ja wieszcze , ze na tym sparingu bedzie jedna z najwiekszych frekwencji na Zylecie w ciagu calej najblizszej rundy :-
Pewnie tak
ciekawe gdzie staną ? :zlosliwy:
do Ursusa rok temu nie przyjechały :chytry:
to nie mecz ligowy. od tego czasu grali już 2 razy w Warszawie....
ej, Raffi
wstep bedzie tylko na Zylete
chyba sobie nie wyobrazasz, ze te gamonie maja z nami usiasc ?
po tym czego się naoglądałem w tej rundzie to mnie już nic nie zdziwi; chociaż tak naprawdęspodziewam się, kilkunastu osób, głównie pracujących w Wwie, które nie będą się afiszowały z przynależnością
po tym czego się naoglądałem w tej rundzie to mnie już nic nie zdziwi; chociaż tak naprawdęspodziewam się, kilkunastu osób, głównie pracujących w Wwie, które nie będą się afiszowały z przynależnością
A ja myślę, że po ostatnim sparingu w Radomiu jest to niemożliwe. :chytry:
Adiq byłeś na wiosnę na Gwardii i Okęciu jak Radomiak grał? Bo ja na tych meczach widziałem rzeczy które mnie zastanowiły. Ale dobra,to w sumie nieistotna kwestia, bo pewnie i tak nikt na sparing się oficjalnie nie pojawi. A nieoficjalnie na 100%
Raffi, nie byłem i jutro też nie będę...
Ano, pożyjemy zobaczymy. ;)
Adiq byłeś na wiosnę na Gwardii i Okęciu jak Radomiak grał? Bo ja na tych meczach widziałem rzeczy które mnie zastanowiły. Ale dobra,to w sumie nieistotna kwestia, bo pewnie i tak nikt na sparing się oficjalnie nie pojawi. A nieoficjalnie na 100%
Dokładnie, wątpie zwłaszcza by po wydarzeniach, które miały miejsce w maju na Gwardii. Chociaż wg. Radomiaka cała sytuacja była nieporozumieniem...no coż nie mi decydować, gdzie usiądzie Radomiak...
poczekaj zaraz zadzwonie do zygo, napewno przelozy... :kurde: :ucieka:
Też mi nie pasuje ta godzina :/ . Masz coś jeszcze ciekawego do dodania tak specjalnie dla mnie? :nie:
aaaaaaallllleeeee nudy :/
i piekielnie gorąco :O
i długie kolejki po cole :oczko:
no i Krzyształowicz :kurde:
Mnie przetrzymali dłuższy czas na bramce, bo jakoby stadion był pełny-faktycznie było sporo ludzi(na środkowych sektorach poupychani jak śledzie), ale bez przesady - może nie mieli zezwolenia na imprezę masową ? 8)
mi zgarnęli colę na bramce :wsciekly: ale w przerwie zobaczywsz kolejkę do cateringu zszedłem na dół, pokazałem numerek i podali mi butelkę - wychlipałem ile się dałem i oddałem z powrotem do depozytu 8)
Było wręcz piknikowo ale byłem na początku zaskoczony że chciało się innym śpiewać na początku :brawo: ale później była prawie cisza no ja powiem szczerze że mi się też nie chciało śpiewać i w drugiej połowie głównie siedziałem
Zaskoczyła mnie trochę frekwencja...
Spodziewałem się, że bedzie sporo osób, ale nie tyle ;)
Też miałem prolem z wejściem ale w końcu się udało.
Na meczu nuda.
Przynajmniej troszkę się opaliłem :)
Fajna panie widzialem.. z zaba na plecach :lol3:
Piknik... ale jakby tak na piknikach śpiewali jak na początku pierwszej połowy, to ho ho :prawi: :oczko:
Uwaga na to zdjęcie z LL.
Mocno wymowne (patrz: wyblakły napis na biały murku) A swoją droga to śmieszny kwartet tworzą, i ten Styl Waltera. Tez tak zacznę sie ubierać... :kurde:
Wie ktos kim jest ten facet w żółtym? :hmm: Bo reszta jest mi niestety znana.
http://www2.legialive.pl/photos05/05radomiak1_f4.jpg
Moge dostarczyc materialy z uwieczniona "zabka" :D
Wujek Gruby zawsze we włąściwym miejscu i czasie :hyhy:
szczepan
24-07-2004, 18:40
wszystko byloby spoko gdyby nie kac po wczorajszym...
Arczi no hit meczu Jacek K. :P
Dajesz.
co do tego zdjecia - " jak sie zowie, ten pies, czyja k... on jest... oczywiscie, z SB..."
Na meczu nie byłeś tak pozytywnie nastawiony co do jej osoby :D
pocaluj żabke w k... :hihi:
kto nie widział niech żałuje
Na meczu nie byłeś tak pozytywnie nastawiony co do jej osoby :D
Marna byla jak dla mnie, ale to nie powod zebym jej chyba ublizal nie?? :D
Wujek Gruby zawsze we włąściwym miejscu i czasie :hyhy:
No ba :D legia.grogra.com juz sie wysylaja fotki.
Uwaga na to zdjęcie z LL.
Obrazek (http://www2.legialive.pl/photos05/05radomiak1_f4.jpg)
Walter zapomniał piżamy zdiąć :kurde: :ucieka:
taaa a mi sie ramię opaliło do połowy, dupa przykleiła do krzeselka [niezadobry pomysł siedzenie, ale w ten żar nie zabardzo chciało sie stać], ojciec pieprzył coś nad głową [dzięki Bogu że tak normalnie chodzi na Krytą]...
Krzyształowicz wyjatkowo... hmmm ciekawie łapie piłke... no ale cóż... zeszła mu ;)
ogólnie rzecz biorąc - piknik, ale nie było źle.
z nowych to chyba tylko Djoko i Karwan mają szanse na gre, ale to tak off topic.
[dzięki Bogu że tak normalnie chodzi na Krytą]...
nie zapominaj że teraz przez jakiś czas nie bedzie normalnie :chytry:
[dzięki Bogu że tak normalnie chodzi na Krytą]...
nie zapominaj że teraz przez jakiś czas nie bedzie normalnie :chytry:
:O
co fakt to fakt :efoch:
A ja tak sobie myślę, ciekawe ile razy jeszcze w tej rundzie na Żylecie będzie tyle ludzi :hmm:
módlmyy sięęęęęęę :ucieka:
:kurde:
A ja tak sobie myślę, ciekawe ile razy jeszcze w tej rundzie na Żylecie będzie tyle ludzi :hmm:
zalezy ile sparow za free zrobia :P
I nie było, aż tak źle przyszło sporo luda. Szkoda tylko, że z tych 4000 dopingowało tylko 400 luda, którzy zebrali się na "G" :P
od tego jest sparing żeby sie opalać a nie dopingować.
a jak doping ma wyglądać tak jak wygladał czyli 10 minut na Legie i 15 na reszte to ja dziekuje i wole żeby mniej ludzi przyszło
"Saganowski" (PDK) to była rewelacja, po prostu mistrz świata. Do tego nadmienię, że przychodząc na mecz warto np. wiedzieć z kim się gra i odróżniać stadion do autobusu. Całe szczęście męczarnie trwały krótko.
:oczko: też myślę, że koleżka, który w pewnym momencie wgramolił się na gniazdo powinien lepiej kojarzyć z kim gramy... ile goli ma Legia? 1! Radomsko?... :hmm: :cicho:
spuśćmy załonę milczenia nad tą postacią tragiczną :modli: