PDA

Zobacz pełną wersję : CM4 czy CM3



MaxyM
11-06-2003, 19:43
No właśnie jak jest z wami, ja po chwilowej zajawce CM4, przez powolne działanie, mase bugów i w sumie chujowej miodności, właśnie jestem w trakcie instalacji CM01-02 , zassałem z sieci wszystkie dodatki i patche i bede gral w starego - on ma to cos czego juz nie ma CM4.

szczepan
11-06-2003, 19:46
czyli co nie polecacie CM4?

Aureliusz
11-06-2003, 19:46
W sumie CM4 podoba mi się bardzie mimo bugów. Ale na razie przestaęm w to grać, bo właśnie mi podłączyli stałe łącze i śmigam sobie po necie zaniedbując CeeMka. Ale jak wyjdzie spolszczenie to na pewno wrócę to tej gry.

A tak A'propos. Wie ktoś coś o tym spolszczeniu?

MaxyM
11-06-2003, 19:48
czyli co nie polecacie CM4?

Ja nie, jak dla mnie stracił całkowicie klimat i wogóle jest do dupy, wole CM3.

CM4 mam na dysku ale nawet nie chce mi sie go odpalic i dokonczyc sezon.

_Bart
11-06-2003, 20:58
W sumie CM4 podoba mi się bardzie mimo bugów. Ale na razie przestaęm w to grać, bo właśnie mi podłączyli stałe łącze i śmigam sobie po necie zaniedbując CeeMka. Ale jak wyjdzie spolszczenie to na pewno wrócę to tej gry.

A tak A'propos. Wie ktoś coś o tym spolszczeniu?


Spolszczenia chyba nie bedzie jest PL wersja w sieci i jak masz stałke to zasysaj.

Ja tam nie gram nartwazie w CM4 mam teraz PL wersje troszke w nia popykałem ale czekam na patcha do niej i zaczne smigac dopiero.
W angielska grałem i kucze było fajnie ale rzeczywiscie jak narazie to nie to samo co CM3.
Jednak mimo wszystko juz do 3 nie wracam bo trzeba sie przyzwyczaic do tej 4 i pewnie tez bedzie miodzio a po drugie nowe wersje beda oparte na 4 i znow beda narzekania a tak to juz sie przyzwyczaje.

Wasil
11-06-2003, 21:39
Dla mnie też jakiś ten nowy Ceemek jest dziwny. Co raz jakis błąd ,savy nieraz nie wchodzą . 2001-2002 był dużo ciekawszy ,ale te grafiki meczu...miodzio.

Mazi
11-06-2003, 21:59
Ogolnie zgadzam się z Maxymem ,miodność kiepska , dużo bugów ...
jedyny ,OGROMNY plus to opca oglądania meczów 2D , pomysł wyjebisty !


Ja się jeszscze nie poddam i jeszcze będę probowal się wczuwac w klimat czwórki ;) .

elvi
11-06-2003, 22:22
Ja nawet zbytnio nie moglem poznac CM4, bo komp mi na to nie pozwolil - 1 klatka na 15 sekund :rotfl: Tak wiec pozostaje gra w CM3 8)

Endrju
11-06-2003, 22:37
ja miałem format dysku a że cm4 miałem z neta to pozostało mi granie w cm 01/02 i chyba zaczyna mi się on bardziej odobać niż cm 4 chociaż 2d jest wyjebane w kosmos

emde
11-06-2003, 22:44
Mnie wkurwia cm4 bo mam za slaby komp na ta gierke. Dlatego narazie wogoel nie gram w cm :help: :oho:

yusta
11-06-2003, 23:38
Zdecydowanie wolę poprzednią wersję. Nie ma to jak sezon na dobę :rotfl: W nowym nawet połowy nie zrobię.

Aureliusz
12-06-2003, 14:52
Spolszczenia chyba nie bedzie jest PL wersja w sieci i jak masz stałke to zasysaj.
A możesz mi podać, jak wiesz pewne żródło, skąd mogę zessać (tzn jakim programen i jak dokładnie się nazywa plik). Bo w sieci jest pełno tego, ale nie chcę ryzykować, że ściągnę coś innego.

Luk@s
12-06-2003, 15:41
Spolszczenia chyba nie bedzie jest PL wersja w sieci i jak masz stałke to zasysaj.
A możesz mi podać, jak wiesz pewne żródło, skąd mogę zessać (tzn jakim programen i jak dokładnie się nazywa plik). Bo w sieci jest pełno tego, ale nie chcę ryzykować, że ściągnę coś innego.

Polecam DC, hub Bunkier, nick [PL]Luk_as_PSV mam to, jakby co to sie odewij na priva to sie mozemy jakos nawet ustawic i ci powiem, bo sam teraz nie pamietam jak to sie nazywa, ale mam.

_Bart
12-06-2003, 15:42
Spolszczenia chyba nie bedzie jest PL wersja w sieci i jak masz stałke to zasysaj.
A możesz mi podać, jak wiesz pewne żródło, skąd mogę zessać (tzn jakim programen i jak dokładnie się nazywa plik). Bo w sieci jest pełno tego, ale nie chcę ryzykować, że ściągnę coś innego.

Ja zassałem z Direct Connect nie podam ci dokładnej nazwy pliku bo ja sobie zmieniłem i nie pamietam ale moge Ci powiedziec tyle ze ma on wielkosc mniej niz 300 mb i rozszerzenie .bin. Pozniej myusisz sobie zassac jakis program co odpala obrazy płyt (np deamona) i gra gitarka.

Ostry
12-06-2003, 15:51
Ja chyba również wolę Cm 01/02,on ma jednak pewien niepowtarzalny klimat,ważne jest też to,że szybko mi chodzi :) Tego na pewno nie mogę powiedzieć o nowym CM.Jest tam masa błędów,które bardzo mnie zniechęcają do gry.Patche ściągały by się bardzo długo,bo mam modem.

PS.Czy wy też po wejściu Legią do Ligi Mistrzów nie otrzymaliście żadnej kasy? 8-

Aureliusz
12-06-2003, 16:24
Spolszczenia chyba nie bedzie jest PL wersja w sieci i jak masz stałke to zasysaj.
A możesz mi podać, jak wiesz pewne żródło, skąd mogę zessać (tzn jakim programen i jak dokładnie się nazywa plik). Bo w sieci jest pełno tego, ale nie chcę ryzykować, że ściągnę coś innego.

Polecam DC, hub Bunkier, nick [PL]Luk_as_PSV mam to, jakby co to sie odewij na priva to sie mozemy jakos nawet ustawic i ci powiem, bo sam teraz nie pamietam jak to sie nazywa, ale mam.
Dobra dzięki, ale powiedz mi co ja mam wpisać w adres tego huba? Bo szczerze mówiąc nigdy nie używałem tego programu, teraz go sobie ściągnąłem, ale nie mogę się połapać, o co chodzi.

Raffi
12-06-2003, 16:30
Wejdź w opcję settings -> Dwonloads i w okienko "Public Hub List wklej ten adres, który podał Bart. Potem:
Otwórz menu "Public Hubs" i szukaj na liście huba "Bunkier"

I nie zapomnij otworzyć przyzwoitej liczby slotów (najlepiej z 8) + udostępnij dosyć przyzwoitą ilość MB

Aureliusz
12-06-2003, 17:01
Wejdź w opcję settings -> Dwonloads i w okienko "Public Hub List wklej ten adres, który podał Bart. Potem:
Otwórz menu "Public Hubs" i szukaj na liście huba "Bunkier"

I nie zapomnij otworzyć przyzwoitej liczby slotów (najlepiej z 8) + udostępnij dosyć przyzwoitą ilość MBDzięki, ale mam ostatnie pytanie. Jaka to jest przyzwoita ilość MB i co to jest slot i gdze się otwiera.

Sorry, chłopaki, że tak pytam, ale moja wiedza komputerowa nie stoi na najwy zszym poziomie.

_Bart
12-06-2003, 17:01
Wejdź w opcję settings -> Dwonloads i w okienko "Public Hub List wklej ten adres, który podał Bart. Potem:
Otwórz menu "Public Hubs" i szukaj na liście huba "Bunkier"

I nie zapomnij otworzyć przyzwoitej liczby slotów (najlepiej z 8) + udostępnij dosyć przyzwoitą ilość MB


zeby nie było niedomówien to adres jest w tym topicu http://www.legialive.pl/forum/viewtopic.php?t=578

a tak jak napisał Luk@s najlepiej to umow sie z nim bo ja mam teraz kłiopoty z kompem wejdziecie sobie na jednen hub (najlepiej jakis co nie ma ograniczen i jest na nim mało osób) i jesli on tez ma chello to w jakies 5 h sciagniesz giere (no chyba ze ma lepsze lub gorsze łacze to czas wtedy wzrosnie lub zmaleje)

Ja kompa naprawie mysle do wtorku to najwyzej ja sie z Toba ustawie i ci wszytko wytłumacze, ale to daj znac w poniedzialek na priv czy juz masz giere czy nie.

_Bart
12-06-2003, 17:04
Wejdź w opcję settings -> Dwonloads i w okienko "Public Hub List wklej ten adres, który podał Bart. Potem:
Otwórz menu "Public Hubs" i szukaj na liście huba "Bunkier"

I nie zapomnij otworzyć przyzwoitej liczby slotów (najlepiej z 8) + udostępnij dosyć przyzwoitą ilość MBDzięki, ale mam ostatnie pytanie. Jaka to jest przyzwoita ilość MB i co to jest slot i gdze się otwiera.

Sorry, chłopaki, że tak pytam, ale moja wiedza komputerowa nie stoi na najwy zszym poziomie.

przyzwoita ilosc to jak najwiecej :D (minimum z 5 gb) nie udostepniaj widnowsów program filesów i pornosów ze zwierzatkami i małolatami '8 (niech nie bedzie plikow animal i np 15teen)

sloty to jest miejsce dla potencjalnych ludszi co beda chcieli od ciebie sciagac udostepnia sie je chyba w zakładce settings/sharing nie ma zainstalowanego teraz dc wiec nie widze ale na 99% tak

Yankes
14-06-2003, 13:44
Ja teraz śmigam w CM3i na razie jestem zadowolony jak mi sie znudzi to bede myslal nad jakas zmiana chocaiz jak widze CM4 mi raczej nie opdpasuje!!

kamyk
14-06-2003, 16:05
ja gralem jeden sezon trudnos ie bylop przyzyczaic ale sie przyczajilem i zaczyna mi sie coraz bardziej podobac tylko troszke te male wszytkie literki i troszke wolno chodzi!

szczepan
14-06-2003, 16:10
ja wlasnie czekam na CM4 za jakies 2 godzinki powinnienem miec :D aha no i czekam az z wp sciagnie mi sie patch 405 to jest ten ostatni prawda? najnowszy?

Luk@s
14-06-2003, 16:27
Dobra dzięki, ale powiedz mi co ja mam wpisać w adres tego huba? Bo szczerze mówiąc nigdy nie używałem tego programu, teraz go sobie ściągnąłem, ale nie mogę się połapać, o co chodzi.

Odezwij sie do mnie na GG. To ci wszystko wyjasnie... nr. to 3114039

Gutek
18-06-2003, 18:18
Mam problem z CM4.Zasysam go z Muła ale wogole nie idzie caly czas jest WAINTING.Mam ISDN.Czo robić ?? :help:

_Bart
18-06-2003, 21:15
Mam problem z CM4.Zasysam go z Muła ale wogole nie idzie caly czas jest WAINTING.Mam ISDN.Czo robić ?? :help:

Muł rtaczej własnie tak działa ze jak cos jest to sciaga sie w **** czasu no chyba ze siedzisz na mule non stop dwa dni i masz juz wysoki prirytet (chyba). Ja nie uwzywam tego programu do duzych plikow bo to nie ma sensu. P{olecam po raz kolejny DC.

Luk@s
19-06-2003, 14:02
Mam problem z CM4.Zasysam go z Muła ale wogole nie idzie caly czas jest WAINTING.Mam ISDN.Czo robić ?? :help:

Bart dobrze gada, tylko DC :)

Cypis
22-06-2003, 21:50
Mam jedno pytanko.Czy savy z CM3 dzialaja na CM4? Za duzo sezonów rozegralem zeby zaczynac od początku.

Cipciuś
24-06-2003, 15:13
Mozecie podac jakis adres z ktorego w miare szybko mozna sciagnac łatke 4.05 albo 4.06 i cracka do niej ?

_Bart
24-06-2003, 15:21
Mam jedno pytanko.Czy savy z CM3 dzialaja na CM4? Za duzo sezonów rozegralem zeby zaczynac od początku.


To chyba oczywiste ze nie działaja. nawet te z cm4 z wersji angielskiej nie dzialaja na pl.

żyła
13-07-2004, 14:30
kto zna jekgos dobrego asystenta, ktory preferuje ust. 5-3-2attacking i podejmi sie parcy w Legii? i czy ktos wie gdzie mozna znalesc spolszcznie do cm01-02? bo tylko w tego gram

jarcyś
13-07-2004, 14:34
CM 01/02 - właśnie sobie pogrywam

Kempes
13-07-2004, 14:35
CM 4 nie polecam ... człowiek wiecej nerwów straci niż to warte

CM 01/02 - dość prosty i przejżysty , nie ma wielu filozofii ... ale
od jakiegoś czasy pykam w 03/04 i to bardzo polecam .. zważywszy
jeszcze na to ,że zrobiono uaktulnienie z najnowszymi składami
można sie pobawić przed Kubickim tym składem :P
Swoją drogą również to chyba jeden z trudniejszych jakie wyszły
a kto zrobi dobre treningi powinien dostać nobla.

Mazi
13-07-2004, 15:36
CM 4 nie polecam ... człowiek wiecej nerwów straci niż to warte

CM 01/02 - dość prosty i przejżysty , nie ma wielu filozofii ... ale
od jakiegoś czasy pykam w 03/04 i to bardzo polecam .. zważywszy
jeszcze na to ,że zrobiono uaktulnienie z najnowszymi składami
można sie pobawić przed Kubickim tym składem :P
Swoją drogą również to chyba jeden z trudniejszych jakie wyszły
a kto zrobi dobre treningi powinien dostać nobla.

Zgadzam się. Ten CM4 to było jedno wielkie nieporozumienie.

Co innego CM4 03/04 :> .
Jeszcze z 2 lata powiedziałbym komuś , kto powie ,że w CM-ie będą biegające piłkarzyki , powiedziałbym "To ja już na pewno w to grać nie będę" .

Teraz twierdzę,że te piłarzyki to strzał w 10 :> . Uwielbiam oglądać najciekawsze akcje meczu :) .


Ostatnio mnie trochę korci ,by zagrac w CM ... 97/98 - to był moj pierwszy CM . Predzej czy pozniej zrobię to 8) .

Luqas
13-07-2004, 15:41
CM 4 na pewno nie należy do gier udanych, jednak wersja 03/04 już z pewnością tak. jest ciekawa i pozbawiona różnorakich bugów, jakie były w CM4

gram w CM 03-04 i podoba mi się ta wersja, szczególnie z patchem i updatem.

a CM 3 to równiez bardzo dobra gra, jednak dość żadnko w nią grałem. nie wiem nawet czemu.

pamiętam, że najdłuzej grałem w CM 97/98 który - podobnie jak u Maziego - był moim pierwszym CeeMem 8)

donpedros
13-07-2004, 15:44
Ja gram non toper w cm-a 01/02, zaczynam od conference lub 6 ligi wloskiej.

Polska liga jest troszke zwalona, bo sa jeszcze grupy :/

cm 4 mi sie nie podoba, wole starsze gry

yasioch
16-07-2004, 22:37
Zapowiedz Footbol Managera 2005(nowa nazwa CMa)

http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0&x=gra,26,8983,2629,-1

Nilmaker
17-07-2004, 00:25
Zapowiedz Footbol Managera 2005(nowa nazwa CMa)

http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0&x=gra,26,8983,2629,-1
No nie powiem... wygląda nieźle :zdziwiony:

Maryano
02-09-2004, 01:51
update 2.2 pojawia się 2.IX wieczorkiem albo następnego rano...trza będzie przetestować :hyhy:
Podobno ma być szybszy..i ogólnie wypas :modli:

szczepan
02-09-2004, 11:29
no ten Football Manager zapowiada sie niezle... tylko jestem ciekaw czy ktos zrobi Polska wersje :/ bo nie chce mi sie grac w angielska... a sadze ze CM5 (eidosa) bedzie miala spolszczenie...


dobra wydawdca jest:

CD Projekt wiec raczej bedzie :D

Adrian
07-09-2004, 20:18
Wzialem sie za Cm03/04. Pogralem runde i zwiesil mi sie komputer. Wie ktos z was czy jest program naprawiajacy save'y i jak tak to poprosz eo linka.
Gdzies czytalem ze FM2005 ma miec premiere w pazdzierniku...