PDA

Zobacz pełną wersję : Problem



Tomi
02-06-2004, 14:20
Ja mam takie pytanie.CZy to mi sie cos zjebalo bo jak sie loguje to w ogole nie odznacza mi nowych postów. Jakby co to jak sobie z tym poradzić bo mnie to z lekka wkurwia :/

Q_(L)
02-06-2004, 14:26
Miałem to samo... nie zrobiłem NIC i... sie naprawiło :D

Nova
03-06-2004, 12:52
Mam problem z nieprzeczytanymi postami-nie było mnie ze 2 tygodnie na forum i nie podświetla mi tych postów :/

Nie wiem co jest nie tak... :poddajesie

MaxyM_
03-06-2004, 14:10
Cookis / temp wykasowac

Nova
03-06-2004, 17:40
Wykasowałam i nadal nic :nie:

EDIT: Nie wiem co i jak ale juz działa :bauns:

Nazgul
03-06-2004, 23:42
Mam problem z nieprzeczytanymi postami-nie było mnie ze 2 tygodnie na forum i nie podświetla mi tych postów :/

Nie wiem co jest nie tak... :poddajesie

Ewuś, znowu cóś namieszałaś ;)

malesiak
04-06-2004, 07:31
Jeśli jeszczekomuś moge pomóc, to ja prowadzę forum (www.internetffa.prv.pl),
I wiem że jest to błąd forum. Wersja phpbb (tu jest wgrany hack Przema 1.8) sama decyduje jak to ma wyglądać:D
pozdrawiam

Cipciuś
04-06-2004, 19:06
Wykasowałam i nadal nic :nie:

EDIT: Nie wiem co i jak ale juz działa :bauns:
no bo to trza na bierząco kasowac zeby sie nie zapchało :D i jak skasujesz to dopiero od tej pory powinno podswietlac nowe posty :tak:

sushe :)
08-12-2004, 11:14
to ja Sushe - Wiślak :)

mam wielką prośbę do moderatorów:

zablokowałem sobie dostęp do konta (bawiłem się zmianą emila :- ) i teraz nie mogę się zalogować bo muszę uaktywnić konto - może ktoś mnie odblokować ? :modli:

z góry dziękuje
Sushe - właściwy

legart
08-12-2004, 11:17
Powinieneś mieć już odblokowane :)

Sushe
08-12-2004, 11:19
Dzięki legart :brawo:

w takim razie można skasować tego uśmiechniętego legionistę :oczko:

Włóczykij
23-12-2004, 19:30
:help:

od ponad pol godziny nie widze zadnych nowych postow [to jest raczej nie realne aby nikt niczego nie napisal przez tyle czasu], a jak ponownie wchodze na forum to mi wyskakuje w lewym rogu:
"Warning: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' cannot be used after 'URL-Rewriter' in /home/site/8132/www/forum/includes/page_header.php on line 60"

ocb :hmm: :help:

Jaco
23-12-2004, 20:48
:help:

od ponad pol godziny nie widze zadnych nowych postow [to jest raczej nie realne aby nikt niczego nie napisal przez tyle czasu], a jak ponownie wchodze na forum to mi wyskakuje w lewym rogu:
"Warning: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' cannot be used after 'URL-Rewriter' in /home/site/8132/www/forum/includes/page_header.php on line 60"

ocb :hmm: :help:
A co dziś palisz?? :oczko:

Włóczykij
23-12-2004, 20:51
:chytry:

jak to co pale :chytry: to co zwykle :hyhy:

ale to ze mam dziwna jazde na forum to nie wina wloszczyzny Holandii :roll:
:help:

Jaco
23-12-2004, 20:55
:chytry:

jak to co pale :chytry: to co zwykle :hyhy:

ale to ze mam dziwna jazde na forum to nie wina wloszczyzny Holandii :roll:
:help:
Polecam:
http://www.firefox.pl/

8)
Nie dziękuj! :oczko:

Kawa
23-12-2004, 21:17
:chytry:

jak to co pale :chytry: to co zwykle :hyhy:

ale to ze mam dziwna jazde na forum to nie wina wloszczyzny Holandii :roll:
:help:
Polecam:
http://www.firefox.pl/

8)
Nie dziękuj! :oczko:
W fire foksie tez miałem ten komunikat przez chwile.

Włóczykij
23-12-2004, 21:20
W fire foksie tez miałem ten komunikat przez chwile.

Widzisz Jaco nie tylko napookany amba mial takie problemy :chytry: :oczko:

Kawa przeszlo z czasem, czy musiales to jakos naprawiac?

Kawa
23-12-2004, 22:44
W fire foksie tez miałem ten komunikat przez chwile.

Widzisz Jaco nie tylko napookany amba mial takie problemy :chytry: :oczko:

Kawa przeszlo z czasem, czy musiales to jakos naprawiac?
Samo

DeMon
24-12-2004, 10:06
"Warning: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' cannot be used after 'URL-Rewriter' in /home/site/8132/www/forum/includes/page_header.php on line 60"

Pojawia mi się to przy każdym pierwszym włączeniu forum. Potem już tego nie ma. Wszystko było by ok, ale... nie działa mi opcja "zobacz swoje posty" a jak widzicie używam firefox-a. :hmm:

Ktoś coś wie?

Nazgul
25-12-2004, 10:37
Hej, co się stało że za każdym razem gdy wchodzę na forum dostaję ten oczojebny żarówiasty skin i muszę go zmieniać na normalny? Przeglądarka akceptuje cookies (no, w rozsądnych granicach ;) )...

Woytek
25-12-2004, 18:06
Hej, co się stało że za każdym razem gdy wchodzę na forum dostaję ten oczojebny żarówiasty skin i muszę go zmieniać na normalny? Przeglądarka akceptuje cookies (no, w rozsądnych granicach ;) )...

Święta Panie kochany Święta! :oczko:

ceero
25-12-2004, 21:39
Potwiedzam. Skin jest oczojebny.
Cos sie popsuło czy to zamierzone działanie mające odstraszyc gości?
Zmieńta prosze defoltowy skin na ten zielony kojący bo nie mam w zwyczaju logowac sie za każdym razem gdy forum odwiedzam.

Smetny
27-12-2004, 19:36
dlaczego ten oczojeb robi za default?

Nazgul
28-12-2004, 10:59
Woytek zlituj się... Czy mam nie zaglądać na forum? Jeśli tak to daj bana i nie męcz...

Mogiel
29-12-2004, 11:25
Woytek zlituj się... Czy mam nie zaglądać na forum? Jeśli tak to daj bana i nie męcz...

Wygladasz na zdesperowanego..

Nazgul
29-12-2004, 16:33
Woytek zlituj się... Czy mam nie zaglądać na forum? Jeśli tak to daj bana i nie męcz...

Wygladasz na zdesperowanego..

Hehe :)
Już mi wskakuje na dzień dobry normalny skin :D

Gnatek
29-01-2005, 17:56
Już od jakiegoś czasu nie przychodzą do mnie na maila nowe odpowiedzi do tematów, które zacząłem śledzić, np. "transferowe plotki i fakty", "zgody i kosy" lub "rodzice vs. mecz". Czy ktoś może mi wyjaśnić, co jest tego przyczyną :hmm:?

mOFMC
29-01-2005, 19:31
Zaznaczyles opcje "sledz odpowiedzi w tym temacie"
Odznacz ja i bedzie dobrze.

biotronic
31-01-2005, 21:05
Zaznaczyles opcje "sledz odpowiedzi w tym temacie"
Odznacz ja i bedzie dobrze.
jak to "odznacz?"
W profilu mam ustawione, żeby słał odpowiedzi automatiko, więc gdy piszę posta to konkretna opcja również jest zaznaczona. To jak? Teraz ją odhaczyć? Już nic nie kumam... :-

Fizi
22-02-2005, 22:38
gdy próbuję wejść w temat ,, oko w oko z wrogiem,, w dziale ,,kibice,, ukazuje się komunikat , że taki temat nie istnieje :hmm:

Mogiel
22-02-2005, 22:41
Może przez link dasz rade. U mnie temat działa.

http://forum.legialive.pl/viewtopic.php?t=7116&start=0

Fizi
22-02-2005, 22:49
dzięki, po tym jak wszedłem przez tego linka też już działa normalnie

Kempes
15-03-2005, 18:15
czy tylko ja mam problem od jakiegos czasu z ikonami i roznego rodzaju elementami na forum graficznym zamiast ktorych X sie pojawia ?!

Kawa
15-03-2005, 18:37
U mnie one nie wystpeuja.

Luqas
15-03-2005, 18:52
czy tylko ja mam problem od jakiegos czasu z ikonami i roznego rodzaju elementami na forum graficznym zamiast ktorych X sie pojawia ?!

Tylko ty. 8)

Woytek
15-03-2005, 19:32
czy tylko ja mam problem od jakiegos czasu z ikonami i roznego rodzaju elementami na forum graficznym zamiast ktorych X sie pojawia ?!

a z jakiego adresu korzystasz przegladajac forum?;)

Kempes
15-03-2005, 20:50
http://server.3gstudio.info/~woytek/forum/

:]

Jaco
15-03-2005, 20:55
http://server.3gstudio.info/~woytek/forum/

:]

http://forum.legialive.pl

:zlosliwy:

żyła
15-03-2005, 21:34
ja kiedy wchodzę w "nieprzeczytane posty" to ramka, w której jest napisane, ile mam w temacie postów, ile nowych doszlo itp. strasznie sie powiększyła(dziś wieczorem) :hmm:

Ewcia
17-03-2005, 19:54
Zamiast tematu "Legia - Amica, sobota 18.15 (kibicowsko)", otwiera mi się "Frekwencja". W żaden sposób nie mogę otworzyć tamtego :/ Co zrobić, zeby jednak się otworzył?

Mogiel
17-03-2005, 20:36
Proponuję to samo rozwiązanie, które podsunąłem kiedyś Fiziemu. Spróbuj przez link :)

:http://forum.legialive.pl/viewtopic.php?t=7840&start=0


Pozdrawiam :)

Ewcia
17-03-2005, 20:39
Dzięki :) Pomogło

Pozdrawiam

Fizi very angry
19-03-2005, 19:31
ratunku !!!

nie mogę się zalogować na forum na swoim loginie

próbowałem wcześniej zmienić adres e-mail w profilu i wtedy się pojawił ten problem

pomocy


Fizi :zly:

Raffi
19-03-2005, 20:22
ten problem praktycznie ZAWSZE siępojawia przy zmienie maila, więc INFORMUJCIE NAS, GDY CHCECIE ZMIENIĆ MAILA, żebyśmy mogli szybko Was powrotem uaktywnić

Fizi
19-03-2005, 20:56
Dziekuję :)

Pan Artysta
19-03-2005, 22:08
ratunku !!!

nie mogę się zalogować na forum na swoim loginie

próbowałem wcześniej zmienić adres e-mail w profilu i wtedy się pojawił ten problem

pomocy


Fizi :zly:

bana mu temu Fiziemu :efoch:

jasin
22-03-2005, 08:14
problem przy wysyłaniu PW:


Ran into problems sending Mail. Response: 550 message to verify they are valid."

DEBUG MODE

Line : 152
File : /home/woytek/public_html/forum/includes/smtp.php

ocb?

Woytek
22-03-2005, 08:58
olej. moze wyskakiwać jak ktoś ma złego maila podanego, lub maila @legialive.pl :)
do takich osob privy dochodza, tylko powiadomienia na maila nie.

Mogiel
09-04-2005, 11:30
Forum mi sie cholernie zwezylo, odczuwam pewien dyskomfort :). Stalo sie to, gdy wszedlem na forum po okresie nieczynnosci. Woytek, jakies rady :P?

Fizi
09-04-2005, 13:15
nieprzeczytane posty nie są oznaczone jak dotychczas - tak ma być ?

pusty
09-04-2005, 13:18
na pocżatku Fizi tez tak miałem, ale juz mam normalnie

c_zary
09-04-2005, 14:24
nieprzeczytane posty nie są oznaczone jak dotychczas - tak ma być ?
W przypadku gdy nie logujesz sie ponad 2 dni na forum, sledzenie tematow zostaje wylaczone.

amilo
09-04-2005, 17:41
to ja mam takie pytanko (nie wiem czy ten temat byl juz poruszany) ale czemu w opcji szukaj jest tylko "szukaj autora" a nie ma jeszcze "szukaj slow kluczowych" ??

Cipciuś
10-04-2005, 05:51
Forum mi sie cholernie zwezylo, odczuwam pewien dyskomfort :). Stalo sie to, gdy wszedlem na forum po okresie nieczynnosci. Woytek, jakies rady :P?

to samo mam :roll:

Flip
10-04-2005, 08:00
Forum mi sie cholernie zwezylo, odczuwam pewien dyskomfort :). Stalo sie to, gdy wszedlem na forum po okresie nieczynnosci. Woytek, jakies rady :P?

to samo mam :roll:


tia. Ja też :hmm: Co z tym zrobić??

Luqas
10-04-2005, 09:15
Co z tym zrobić??

Nic. To administracja ustala szerokość forum. Być może ta dopasowana jest do innej rozdzielczości. A przy 1024x768 forum jest właśnie takie jak widzicie, czyli nieco za wąskie.

Swoją drogą można by ustalić rozmiar do takiego, jakie było wcześniej. Pytanie tylko czy wtedy górne logo nie będzie za krótkie, przez co forum może nieco dziwnie wyglądać.

MaxyM
10-04-2005, 10:33
Forum teraz jest dostosowane także do rozdzielczości 800x600.

Strzałek
10-04-2005, 18:36
Co do szerokości to mi bardziej pasuje taka, ale mi nie pasuje jedno. Chodzi o wyszukiwarkę :/ Chciał bym mieć wyszukiwarkę standartową z phpBB wg. mnie bardziej praktyczna... :hmm:

Nova
10-04-2005, 22:27
Forum teraz jest dostosowane także do rozdzielczości 800x600.
Bardzo mni to ulatwilo życie :]

Nie wiem czy cos nie tak czy tylko mi sie tak wydaje ale funksja"posty od ostatniej wizyty" jest zle naliczana bo posty cały czas sie sumuja a nie zeruja po opuszczeniu forum. To nie utrudnia użytkowania forum ale siakos mnie denerwuje :zdziwiony:

Smetny
11-04-2005, 03:26
wygodniej mi sie czyta to wezsze forum, chociaz uzywam rozdzielczosi 1024x768x32

amilo
14-04-2005, 15:21
jak z ta wyszukiwarka bedzie ?? da rade cos zmienic w tej sprawie ??

Wasil
14-04-2005, 21:49
jak z ta wyszukiwarka bedzie ?? da rade cos zmienic w tej sprawie ??
Wydaje mi się, że z uwagi na oszczędność miejsca raczej nie, ale niech ktoś odpowiedniejszy zaprzeczy lub potwierdzi.

Woytek
15-04-2005, 18:18
potwierdzam :oczko: