PDA

Zobacz pełną wersję : CPanel - Opera



Dolu
28-04-2018, 11:56
Wchodząc na forum na przeglądarce OPERA wyświetla mi się taki komunikat

http://i66.tinypic.com/deb33a.jpg

na IE mogę wejść bez problemu

Zna Ktoś może rozwiązanie problemu?

C64
28-04-2018, 15:01
masz włączony VPN?

Dolu
28-04-2018, 16:12
Wyłączony
ale na włączonym jest to samo

Woytek
28-04-2018, 21:25
należy dobrze wyczyść cache.

Dolu
28-04-2018, 22:05
Poszło
Dziękóweczka

kullboys
14-09-2018, 11:24
należy dobrze wyczyść cache.