PDA

Zobacz pełną wersję : Wirus - 'Blaster'



rkwa
07-01-2004, 22:45
1.UWAGA - ja musialem formata robic.

2.Moze sie z tym spotkaliscie juz?Jak sie przed tym chronic?zainstalowalem winxp sp1 i nadal sie wbija do systemu.musze miec wlaczonego firewall'a windowsowego [kerio np nie blokuje] ale mi zamula transfer strasznie.macie moze jakis inny patent?

rkwa
07-01-2004, 22:48
Przy podlaczaniu do internetu sie wbija.

c_zary
07-01-2004, 22:49
Na przyszlosc uzyj tego:
http://www.symantec.com/avcenter/FixWelch.exe
http://securityresponse.symantec.com/avcenter/FixBlast.exe

rkwa
07-01-2004, 22:52
Na przyszlosc uzyj tego:
http://www.symantec.com/avcenter/FixWelch.exe
http://securityresponse.symantec.com/avcenter/FixBlast.exe

Dzieki,zaraz przetestuje.

Kawa
07-01-2004, 22:56
Ten programik wyrzuca go raz na zawsze?

crevw(L)
07-01-2004, 23:05
blstr atkuje po wizyci na strnach microshitu windowsy oparte na nt, czyli
2000 xp, 2003
blsterfix symanteca wywla skutecznie - bez formta

na stroinach windowsa są łatki do pszceglnych systemów, obowiazkowa instal bo bedxzie si dalei wpiprzał

update:
http://www.microsoft.com/downloads/results.aspx?productID=&freetext=blaster&DisplayLang=pl
firewall nie potrebny

rkwa
08-01-2004, 00:52
blstr atkuje po wizyci na strnach microshitu windowsy oparte na nt, czyli
2000 xp, 2003
blsterfix symanteca wywla skutecznie - bez formta

na stroinach windowsa są łatki do pszceglnych systemów, obowiazkowa instal bo bedxzie si dalei wpiprzał

update:
http://www.microsoft.com/downloads/results.aspx?productID=&freetext=blaster&DisplayLang=pl
firewall nie potrebny


:+: :+: :+: Nie moglem tego znalesc,bo nie wiedzialem dokladnie czego szukam.Dziekoweczka wielka.

rkwa
08-01-2004, 01:09
blstr atkuje po wizyci na strnach microshitu windowsy oparte na nt, czyli
2000 xp, 2003
blsterfix symanteca wywla skutecznie - bez formta

na stroinach windowsa są łatki do pszceglnych systemów, obowiazkowa instal bo bedxzie si dalei wpiprzał

update:
http://www.microsoft.com/downloads/results.aspx?productID=&freetext=blaster&DisplayLang=pl
firewall nie potrebny

Dziala. :banan: Zajebiscie.Dziekoweczka.

crevw(L)
08-01-2004, 03:05
:cfa: :lz:

pzdr

ems
08-01-2004, 13:40
ej, ziom, ten diabelek to czasem nie trzyma barw Slaska ?

kamyk
08-01-2004, 13:43
ej, ziom, ten diabelek to czasem nie trzyma barw Slaska ?

chyba trzyma strzel małą poprawke bo masz zle barwy ułozone na fladze!