Zobacz pełną wersję : Fantasy Liga
Zakładam temat z myślą , że wielu użytkowników forum gra w fantasy , tym bardziej że sezon już startuje.
Będzie wątek do rozkmin , oraz chwalenia się miejscem w tabeli czy tego kogo mamy w składzie :)
U mnie wygląda to tak :
Dragowski , Modelski , Sadlok , Rzeźniczak , Hołota , Jodłowiec (k) , K. Nowak , Iwan , Covilo , Korzym , F. Paixao
a na rezerwie : Majchrowski , Wrześniewski , Bartczak , Gajko
Proszę bardzo :) :
Putnocky - Douglas , Celeban, Madera- Gergel, Iwanski, Cetnarski, Kapustka, Plizga - Cerny, Paixao
Gostomski - Douglas(V)/Pazdan/Rzeźniczak(K) - Makuszewski/Gajos/Kiełb/Pich - Wróbel/Prijovic/Zwoliński
rezerwa - Stępniewski, Witek, Ceesay, Żmijewski
To może warto byłoby założyc prywatną ligę forumkową?
Jakby ktoś chciał się przyłączyć z forum to zapraszam na priv po numer do ligi prywatnej. Zawsze jakaś wewnątrz forumowa rywalizacja.
Cierzniak, Paraiba, Mraz, Douglas, Gigołajew, Mila (Z), Dzalamidze, Vlasko, Cernych, Barisic (K), Biliński
rezerwa: Smołuch, Wrześniewski, Kolanko, Wojtkowski,
OLIUSTKA
17-07-2015, 14:53
Putnocky - Rzeźniczak - Kamiński - Wołąkiewicz - Akahoshi - Wiśniewski - Plizga - Cetnarski - Brożek - Tuszyński - Papadopulos
Zrób ktoś ligę.
Alek? :mf:
done
164020402 - kod do ligi
Zapraszam do zabawy :)
Ooo Forumka CUP:)
Narazie tylko trzy osoby więc podium murowane :lol:
Forenc - Burliga - Douglas - Mraz - Vacek - Cywka - Vlasko - Hamalainen (C) - Barisic - Papadopulos - Brożek (Z)
Za mało floty. W ustaw ligę można bardziej pokombinować. :D
Krawczol
17-07-2015, 17:47
Maric-Burliga-Pazdan-Wojtkowiak-Mila-Covilo-Cywka-Popovic-Janus-Nikolic-Papadopulos
Ława: Pochroń-Kowalski-Haberek-Czerwiński-Świderski
Może zrobimy składkę po kilka złotych na jakąś flaszkę dla zwycięzcy ;)?
Może zrobimy składkę po kilka złotych na jakąś flaszkę dla zwycięzcy ;)?
:ok:
OLIUSTKA
17-07-2015, 19:13
:ok:
albo jeśli inni by chcieli możemy sie składac np po 3-4 zl i powiedzmy z rtego 2 zl by szlo na zwyciezce a 1 zl na drugie miejsce:)
mozna tez jak najbardziej sie zlozyc na flaszke:)
Flaszki. Zwyciestwo 1l, 2 miejsce 0.7, 3 0.5 :)
OLIUSTKA
17-07-2015, 19:33
Mogą byc flaszki może byc kasa - jak wolicie:) tylko ktos musialby to ogarniac:)
Tylko pytanie jaka wódka , czy czerwona kartka lub cos bardziej wytrawnego :D
OLIUSTKA
17-07-2015, 19:53
Nie wiem jak Wy - jak dla mnie biała Żubrówka bez tego liscia czy jak to tam sie zwie ;)
20 uczestników, w tym jak widzę kilku przeciwników z wyższej półki, poważna sprawa :kawa: Do boju! :oczko:
Krawczol
18-07-2015, 12:33
Tylko pytanie jaka wódka , czy czerwona kartka lub cos bardziej wytrawnego :D
Nie no może niech już będzie jakaś Soplica, czy wspomniana przez Oliustkę Żubrówka biała :D. Jest nas 20 to wypada ustalić, czy wszyscy są w ogóle zainteresowani i czy składamy się dosłownie po 2 zeta i "The winner takes it all" Czy po piątaku i idziemy systemem nagród zaproponowanym przez Runiego.
GoraLsky
18-07-2015, 13:06
W wygrajlige też widzę, że jest liga kibiców Legii. Ja dołączyłem, może się uda powalczyć w generalce. Na razie jest 35 osób.
http://wygrajlige.sport.pl/league/league/?id=114
admina turnieju już mamy , czas ustalić skarbnika :D
gorzej jak przepije składkowe :lol:
OLIUSTKA
18-07-2015, 13:27
Kto skarbnikiem? ja sie chetnie zloze:) p.s czy skladamy sie od razu cala kwote czy co kolejka bedziemy wplacac 2/5 zl?
Póki co jest nieźle zobaczymy jak trudy sezonu zniesie kapela DISCOCOMANDO jakieś nagrody by na bank zmobilizowały :) Z chęcią również dorzucę się do składki na nagrody .
Do meczu Legii miałem 3 pkt , a po już 30 :)
Jodłowiec jako kpt , do tego Flavio trafił , swoją drogą naqrwią punktów Ci co mają Nikolica jako kpt :ucieka:
OLIUSTKA
19-07-2015, 21:09
Ja na kpt miałem Tuszyńskiego...ktory nie zagrał
MOżna jeszcze dołączyć?
Myśle ze nie ma z tym żadnego problemu.
Czy gramy ze sposnsorami?
Według mnie kolejka zaskakująca. Niby jeszcze jeden mecz ale duzo zmienic sie nie powinno. Brawo dla tych co postawili nas Legię, osobiście zrezygnowałem z Nikolicia bo myslalem że łysy bedzie rotował, a to Proboerz chyba najbardziej zaskoczył.
panzer77
20-07-2015, 09:47
Dołączyłem i ja- tempe huie :)
Moim zdaniem lepsza zabawa jest, gdy gra się bez sponsorów, trzeba mocniej nad składem kombinować, ale to jak już administracja uważa :)
ja bym wolał bez sponsorów :)
No to jestem i ja:)
Mój skład:
Pilarz,Deleu,Możdżeń,Mierzejewski,Kucharczyk,Małec ki,Makuszewski,Jevtić,Nikolic,Zwoliński,Paluchowsk i
Kudła,Cierlik,Kowalski-Haberek,Lipski
I ja pojawiłem się na pokładzie. FC Klinton zrobi porządek w tabeli :)
PS
Widzę, że Zenek Martyniuk również Forumkę przegląda :lol:
Jeśli to nie problem to i ja się wmiksuje :) (Łowca Jaboli) - bez sponsorów.
Ps kreatywność przy wymyślaniu nazw zespołów jest spora :)
OLIUSTKA
20-07-2015, 12:50
To gramy ze sponsorami czy bez?
OLIUSTKA
20-07-2015, 13:52
Ok:) a jak robimy ze składką?:)
Dobra , czas na podsumowanie 1. kolejki :lol:
1 FCWitoldSruta 56 56
2 S(L)K 52 52
3 Delta Force '05 46 46
4 Fluminense FC 41 41
5 CHAMY 40 40
6 Zenek Martyniuk 40 40
7 DISCOCOMANDO 39 39
8 AldoTeam 38 38
9 Pogoń z Chlebem 37 37
10 FCR 36 36
11 KuszującyWzbożu 35 35
12 BallantinesBoys 34 34
13 Pato(L)oggs 32 32
14 Pif Paf 32 32
15 Fan Club Legia 29 29
16 timobajl 28 28
17 Sońska Banda 28 28
18 Pędzące Dziki 27 27
19 Łowca Jaboli 26 26
20 tempe huie 23 23
21 Rude Dziadki 23 23
22 Januszostrzały 21 21
23 FC. Nalewka 21 21
24 OCB 5G 14 14
25 The Gunners 0 0
26 Ddm Podzamcze 0 0
27 minionkiwwy 0 0
28 Elita1916 0 0
29 LegionyBenka 0 0
30 FC Klinton 0 0
Gdyby Probierz nie puścił z Koroną drugiego składu , spokojnie byłoby top 10 po pierwszej kolejce , a tak Modelski i Dragowski spędzili mecz na trybunach przez co wylądowałem w środku tabeli :grr:
OLIUSTKA
20-07-2015, 21:34
W srodku tabeli - 15 miejsce akurat mam ja :)
forumka cup na 30 miejscu z ponad 1600 lig prywatnych :) Też się zapisałem do Was i trochę namieszałem w czołówce tabeli ;)
ZającWola
22-07-2015, 12:53
To ja też dołączam.
Po pierwszej kolejce 20 punktów, więc postanowiłem trochę pobawić się w transfery.
Skład na chwilę obecną:
Prusak
Douglas Rzeźniczak Bielak Todorovski
Małecki Popović Iwański Sokołowski
Tuszyński Świerczok
forumka cup na 30 miejscu z ponad 1600 lig prywatnych :) Też się zapisałem do Was i trochę namieszałem w czołówce tabeli ;)
Uuu, widzę że kolega na wspomagaczach:look:
Uuu, widzę że kolega na wspomagaczach:look:
A kolega o jakich wspomagaczach pisze? :) Moja drużyna bez sponsorów, chyba że o inne wspomagacze chodzi ;)
A to pardon, o S(L)K mi chodziło :) W inne kwestie nie wnikam :)
50 pkt w drugiej kolejce:) Jest moc:)
Jednorazowy wystrzał :D ja wolę utrzymać stałą formę przez cały sezon :)
OLIUSTKA
27-07-2015, 11:25
Ja 42 pkt w tej kolejce - zawsze mogłoby byc lepiej:) Jeszcze namieszam w tabeli :P
Putnocky
Pazdan Celeban Sylwestrzak Kolanko
Pich Jevtić Guilherme
Nikolic Zwoliński Woźniak
A ja mam tak:
Prusak - Sadlok, Pazdan, Fojut, Wojtkowiak - Kucharczyk, Dzalamidze, Borysiuk, Cetnarski - Nikolic, Paixao
Ława: Przyrowski, Chomiuk, Cebula, Zjawiński.
W tej kolejce 67 punktów i jeszcze Górnicy nie grali :)
Jednorazowy wystrzał :D ja wolę utrzymać stałą formę przez cały sezon :)
A to się okaze:) To moja pierwsza kolejka:)
Christopher
28-07-2015, 18:10
Ja 31 ale minusowe 33 za jakąś prowizje :D
OLIUSTKA
02-08-2015, 10:06
Juz 6 miejsce jest:) jeszcze 3 zawodników powinno grac:) p.s jak robimy ze skladka?cos sie zrzucamy?
caleb_king
02-08-2015, 11:28
Lepiej późno niż później.. Ja również wbijam...
Skład: Putnocky - Wołąkiewicz, Głowacki Możdżeń - Cebula, Furman, Duda, Cetarski - Nikolic, Zwoliński, Jendrisek
Ławka: Pohroń, Cichocki, Serafin, Kolanko
To chyba trzeba między kolejkami, nie? Wbijam kod ligi i nic :/
panzer77
14-08-2015, 13:19
Czy komisja ligi może usunąć drużyny, które mają wykupionych sponsorów? Na tą chwilę są to:
2. S(L)K
12. Fluminense FC
35 Rude Dziadki
Czy komisja ligi może usunąć drużyny, które mają wykupionych sponsorów? Na tą chwilę są to:
2. S(L)K
12. Fluminense FC
35 Rude Dziadki
Zrobione , bo miało być bez " dopalaczy ".
Kolejna dobra kolejka i cały czas lider. :D
OLIUSTKA
20-09-2015, 21:22
ja wciaz 15 miejsce pomino, że zdobyłem 60pkt i jutro jeszcze jeden zawodnik gra:)
Panowie czy można się dołączyć?:)
Panowie czy można się dołączyć?:)
Ja nie wiedzę przeszkód o ile grasz Koleżko bez sponsorów.
zerzewski
25-11-2015, 11:54
A w jaki sposób to zrobić?
Co to za uja walenie z tym pierwszym miejscem na 4 kolejki przed końcem? :protestuje:
"Odzyweczki" - czyja to drużyna?
Moja. Pytałem się przed dołączeniem i nikt sprzeciwu nie zgłaszał:)
Luzik. Myślałem, że ktoś się dopiero zalogował.
W takim razie szykuje się zacięta walka. :D
Wyłożyłem się na ostatniej prostej. Gergiel z Czerwińskim wstają z ławki i miałbym lidera, a tak dupa zbita... no chyba, że mnie Możdżeń uratuje. :)
caleb_king
22-12-2015, 01:07
Ja zacząłem od piątej kolejki, ale dotarłem do miejsca 30-go. Gratulacje dla mistrza jesieni dla ODZYWECZKI. To jak? Zrzuta teraz, czy na koniec?
13 miejsce - not bad. Róbmy sondę i zrzutę to będzie bodziec na przyszłość. nawet jak o 1-2 zł się zrzucimy to zwycięzca i tak powinien być zadowolony :lz:
Trza zrobić ankietę, bo się nie dogadamy. Ja tam jestem za nagrodą dla I, II i III miejsce. :D
OLIUSTKA
22-12-2015, 14:34
Mi sie udało zdobyć 3 miejsce - Fan Club Legia :)
Jak tam Panowie? Lecimy?:paker:
A gdzie nagrody za poprzednią edycję? :foch:
OLIUSTKA
09-02-2016, 22:13
Własnie i czy dla calej trojki na podium czy dla zwyciezcy? :D
Sandomierski - Fojut , Soldecki , Leandro , Mraz , Gyurcsu , Murawski , Plizga , Piesio , Stępiński , Prijovic.
Co z tą ligą ? 164020402 nie znajduje
To co Panowie,zakładamy nową ligę, robimy wpisowe na nagrody a laureatom ubiegłej edycji po pamiątkowym pucharze?
http://i.imged.pl/3-puchary-bcd-komplet-tabliczka-grawer-wklejka-3526822096.jpg
Dobra lecim z tematem:
254158346
Tylko bez wałków , sponsorów ani innych dupereli tylko zdrowa rywalizacja :prawi:
910494885
nowy wygenerowałem kod
910494885
nowy wygenerowałem kod
dobra, nie czaję, wyskakuje "brak rekordów" cały czas.
Dziwna opcja , póki co tylko ja jestem zarejestrowany. Popróbuj jeszcze raz , sprawdź czy może spacji nie dołożyłeś.
Prośba jak ktoś będzie mieć podobny problem jak Lucky , dajcie znać może ktoś inny wtedy otworzy ligę.
Nie znaleziono rekordów.
Poczekam :)
inaczej, jaka jest nazwa ligi ?
inaczej, jaka jest nazwa ligi ?
Forumkowa League
Okej, to może link, bo wszechświat nie chce żebym dodał swój team,. Przeleciałem "na piechotę" całą listę lig prywatnych i nie widzę :)
Kiedyś już grałem w fantasy ale porzuciłem (chujove wyniki :D). Teraz skoro jest forumowa liga to sobie odświeżę temat i pogram razem z Wami, tylko powiedzcie mi tak dla pewności o które fantasy chodzi? Oryginalne od wp (w tym grałem), ekstraklasy, wygraj ligę czy może weszłowskie ustaw ligę?
Okej, to może link, bo wszechświat nie chce żebym dodał swój team,. Przeleciałem "na piechotę" całą listę lig prywatnych i nie widzę :)
http://fantasyliga.wp.pl/user/leagues/6c35_894
U mnie też ok
@ St. Maro - fantasy liga na wp.pl
hahahahahaha, okej, ja szukałem tu
http://fantasy.ekstraklasa.tv
OLIUSTKA
10-02-2016, 20:30
mi również śmiga:)
Też zagram :) Bójta się chamy! :paker:
jestem do tego, choć wolałbym grać w formule ligowej - każdy z każdym.
W ostatniej edycji było ponad 20 drużyn, także nierealne.
Jak dołączyć do forumkowej ligi? Bo chyba jestem ciemny :hmm:
Rejestrujesz się na stronie fantasy ligi, tworzysz sobie drużynę, później masz z prawej strony zakładkę "Ligi prywatne", klikasz w "Stwórz ligę", przewijasz do dołu aż znajdziesz Ligi prywatne, do których dołączyłeś i tam przycisk "Dołącz". Po wejściu w to wpisujesz kod podany wyżej i już :prosze:
looking1916
11-02-2016, 12:46
A w ustaw ligę (http://ustawlige.com/) też gracie?
Już ogarnąłem sam, zaspany byłem ;) Ale dzięki rey za dobre chęci!
JEBAC HAMALAINENA :lol:
Dołączyłem i ja. Gram pierwszy raz i zasady poznam z czasem, jednak z fartem tam!:)
Patrzcie go, już ma wymówkę :lol:
Wszystko co najważniejsze Ci wytłumaczyłem. Jedynie nie przewinąłem o zasadach punktowania, ale to masz wszystko jak na dłoni w tabelce na stronie.
ps LOL3K, bez przesady, nie powinno się nikogo skreślać po pierwszej kolejce - jak to się mówi pierwsze śliwki robaczywki :]
Patrzcie go, już ma wymówkę :lol:
Wszystko co najważniejsze Ci wytłumaczyłem. Jedynie nie przewinąłem o zasadach punktowania, ale to masz wszystko jak na dłoni w tabelce na stronie.
Oj tam, oj tam...:D
Uff po I połowie 0-2 dla Pogoni , a w skałdzie Fojut , Węgier i Murawski jako kpt i grobowa mina :(
Jak zajrzałem po meczu :))) Murawski - 28 , Gyurcsu - 8 , więc finalnie 66 pktów.
Po pierwszej kolejce na czele, że tak się pochwalę :)
Po pierwszej kolejce na czele, że tak się pochwalę :)
No chyba już nie :pociesza:
No chyba już nie :pociesza:
Tragedii wciąż nie ma. Forumka wymiata
Tragedii wciąż nie ma. Forumka wymiata
Wymiata to liga legioniści.com jeśli chodzi o generalną :yeah:
Było pisane , że gramy bez sponsorów więc żegnamy zespół " Nosy Kolumbia ".
Startujemy na nowo :)
liga już stworzona , więc zapraszam : 725014201 - kod do ligi na fantasy w wp
ja tym razem gram 3-4-3 : Janukiewicz , Maloca , Madera , Gerson , Morioka , Murawski , Lipski , Mazek , Prijovic , Mervo , Górski.
caleb_king
14-07-2016, 23:16
Również dołączam.
Mój skład startowy (3-4-3): Polacek - Jach, Rymaniak, Nielsen - Wolski, Szwoch, Rybicki, Linetty - Nikolic, Świerczok, Arak
looking1916
15-07-2016, 15:47
A w Ustaw ligę na weszlo.com ktoś gra?
tonynguyen259
06-08-2016, 04:12
Potwierdzam. Jest ok.
Panowie gramy w tej edycji w forumkowej lidze?
Dobrze , że przypomniałeś :)
Wrócę wieczorem ze służby i ogarnę temat :)
Podbijam , bo stworzyłem ligę i podaje do niej kod :159592875
u mnie " 11 " : Malarz , Cotra , Nielsen , Guilherme ( Nieciecza ) , Mila , Szymański , Cernych , Radovic , Górski , Arak , Niezgoda : )
Podbijam , bo stworzyłem ligę i podaje do niej kod :159592875
Kod dołączenia jest niepoprawny lub taka liga prywatna nie istnieje!
BenJohnson
10-02-2017, 07:30
Patrząc na wybranych zawodników, Alek pewnie założył ligę w Ustaw Ligę a Ty Szawar sprawdzasz w Fantasy ekstraklasa :)
Mi wyszukuję , to jest fantasy liga na wp.pl - 159592875
looking1916
10-02-2017, 09:48
Patrząc na wybranych zawodników, Alek pewnie założył ligę w Ustaw Ligę a Ty Szawar sprawdzasz w Fantasy ekstraklasa :)
Co do ustaw ligi, tez jest tam taka forumowa założona? ;)
Jestem. Rozumiem, że zasady bez zmian = bez sponsorów?
Jestem. Rozumiem, że zasady bez zmian = bez sponsorów?
otóż to :)
https://fantasy.ekstraklasa.tv
kod - 4229f19e
nazwa - Forumkowo.
Gorąco zapraszam :)
Przy okazji pochwalę się moją 11-stką:
Malarz - Wieteska, Suarez, Dwali - Merebaszwili, Pospisil, Szwoch, Delew - Carlitos, Parzyszek, Tuszyński.
R: Kłósek, Stefaniak, Skórski, Kwiecień.
ps: gramy bez sponsorów.
Jestem. Powodzenia wszystkim :)
Również potwierdzam obecność.
Potwierdzam obecność :)
Powodzenia!
I ja się postarałem :box:
I ja się postarałem :box:
A ja składam od wczoraj i zaraz mnie uj strzeli :wkurzony:
e:
Poszło, auuuuuuuuuuuu! :ucieszony:
kullboys
13-09-2018, 09:32
Hey!I ja się postarałem
Który wygrał??
Ja ostatnie miejsce na podium :)
Bąbel 1987
23-12-2018, 15:48
Tak się złożyło, że ja wygrałem 8)
Emocje do samego końca. Dzięki wszystkim za grę
Ja 7, gratulacje dla zwycięscy.
Moriarty
27-12-2018, 09:25
Gratulacje dla Zwycięzcy! :klaszcze:
Ja najgorsze miejsce, tuż za podium...
Moriarty
04-02-2019, 14:42
Liga się zbliża wielkimi krokami. Będzie też Forumkowo?
Stworzyłem ligę.
Nazwa ligi: Forum Legii
Kod: 72eafc37
Zapraszam chętnych.
Który wygrał ?
Rzutem na taśmę pobijając swój rekord, zakończyłem na drugim miejscu.
Gratulacje dla zwycięscy.
Moriarty
20-05-2019, 15:42
Który wygrał ?
Rzutem na taśmę pobijając swój rekord, zakończyłem na drugim miejscu.
Gratulacje dla zwycięscy.
No właśnie mnie zepchnąłeś! Przez większość gry byłem drugi a tu taki zonk w ostatniej kolejce. Przegiąłeś z tymi 96 punktami :nie: :bravo:.
Gratulacje.
No właśnie mnie zepchnąłeś! Przez większość gry byłem drugi a tu taki zonk w ostatniej kolejce. Przegiąłeś z tymi 96 punktami :nie: :bravo:.
Gratulacje.
Ktoś tam strzelił 101 punktów w ostatniej kolejce.
Moriarty
21-05-2019, 08:58
Ktoś tam strzelił 101 punktów w ostatniej kolejce.
Dobra dobra, wynik w kolejce to jedno, ale wyprzedzenie na ostatniej prostej o 1 punkt to już bardzo nieładnie ;).
Szkoda, że piłkarzom tak się nie udało...
Dobra dobra, wynik w kolejce to jedno, ale wyprzedzenie na ostatniej prostej o 1 punkt to już bardzo nieładnie ;).
Szkoda, że piłkarzom tak się nie udało...
No dobra...sorry. :oczko:
kod - ee9ed69d
nazwa - Forumkowo
https://fantasy.ekstraklasa.org/
Moriarty
16-07-2019, 10:34
Melduję się.
P.S. trochę sobie polecieli w kulki z tą zmianą adresu. Rejestracja od nowa, wszystkie statystyki z poprzednich edycji szlag trafił...
Kukic - Mladenovic, Zbozien, Czerwiński - Tiba, Gvilia, Novikovas, Kostal - Mundrinski, Paixao, Parzyszek
Również dołączyłem do zabawy.
Czemu ten Pajszao nie grał? W temacie ekstraklasy bym się zapytał ale zapytam tu.
e:
I Czerwiński w Piaście?
Moriarty
22-07-2019, 14:37
Niezbadane są wyroki ekstraklasowych trenerów. Jak i pseudotrenerów (vide: brak Carlitosa w pierwszym składzie).
Gram w to pierwszy raz i już mam tylko jedne pytanie na które nie znalazłem odpowiedzi, czy ceny za zawodników się zmieniają, a jeśli tak, to od czego to zależy?
Moriarty
23-07-2019, 00:00
Zmieniają się. Zależy to od ludzi robiących tą grę, a na jakiej podstawie oni podejmują decyzje to już nie wiem. Pewnie od wyników piłkarzy, jak punktują itp. Generalnie co kilka kolejek są zmiany wartości grajków.
Dzięki. Ja bym to zrobił na zasadzie popytu/sprzedaży, ale pewnie to zbyt proste :)
Niezbadane są wyroki ekstraklasowych trenerów. Jak i pseudotrenerów (vide: brak Carlitosa w pierwszym składzie).
Duzo osób tez postawiło na Paixao.
Pierwsza kolejka to loteria.