PDA

Zobacz pełną wersję : Tapatalk



Aureliusz
23-02-2014, 16:00
Mam ostatnio problem z połączeniem się z forumką poprzez aplikację Tapatalk na Androidzie. Do niedawna działało wszystko sprawnie, ale od niedawna pojawia się komunikat, że łączy z serwerem i jeśli błąd się będzie powtarzał, to żeby się kontaktować z administratorem forum. Więc się kontaktuję. :D

Aureliusz
09-03-2014, 18:49
Pomoże ktoś? :D

Stout
09-03-2014, 18:59
To nie problem aplikacji ,tylko sieci .
Kiedy skończy mi się transfer danych ,to mam często taki sam komunikat jak Ty .

Aureliusz
09-03-2014, 19:17
Nie sądzę, bo po pierwsze to nawet przez wi-fi nie działa, a po drugie to mam też inne forumki podłączone i one działają bez problemu.

Stout
09-03-2014, 19:21
Jaka wersja Tapatalk?
U mnie hula bezproblemowo.

Aureliusz
09-03-2014, 19:25
Jaka wersja Tapatalk?
U mnie hula bezproblemowo.
4.4.3

Przemek_82
24-03-2014, 06:41
mnie taki błąd wyskoczył raz, ale poszło za chwilę, może to coś z siecią bylo

Mar00
19-08-2014, 15:51
Test tapatalk. Post do skasowania

Mar00
19-08-2014, 15:54
One more test 1...2...3...

Kalitvintsev
01-10-2014, 16:27
Web test 1 2 3

Perła
07-01-2015, 10:08
Testy

kuba485(L)
14-01-2015, 17:49
Mam ostatnio problem z połączeniem się z forumką poprzez aplikację Tapatalk na Androidzie. Do niedawna działało wszystko sprawnie, ale od niedawna pojawia się komunikat, że łączy z serwerem i jeśli błąd się będzie powtarzał, to żeby się kontaktować z administratorem forum. Więc się kontaktuję. :D

Administrator raczej nic nie pomoże co do błędu łączenia z serwerem a prędzej ten od kogo bierze HOST.