PDA

Zobacz pełną wersję : zmiana czasu



spotter_spotterow
30-10-2011, 15:45
forumowy zegar przydało by się przestawić

ps. ciekawe czy się logi od tego popsują

Aryam
30-10-2011, 15:47
U mnie jest w porządku. Może w profilu masz złe ustawienia.



Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:47.

spotter_spotterow
30-10-2011, 15:54
A to dziwne bo też mam w opcjach GMT +1 ustawione i jest o godzinę później.

Do tego zegar czasowy wyświetla mi


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 16:51.

Pomimo tego że w opcjach mam zaznaczone GMT +1.




Przestawiłem w opcjach na GMT 0 i teraz zegarek wyświetla


Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:51.

Jak by coś automatycznie korygowało +1h.

Aryam
30-10-2011, 15:56
Zaznacz automatyczne wykrywanie DST. I strefę czasową naszą czyli GMT+1. Powinno być ok.

spotter_spotterow
30-10-2011, 15:58
Poszło i już wszystko gra, dziwne tylko że z automatu miałem korekcję +1h.

edit: A jednak nie poszło, przestawiłem i było ok ale jak się wylogowalem i zrestartowałem przeglądarkę to znowu mam +1h z automatu.

A już wiem na czym to polega, jak ktoś jest niezalogowany to ma +1h z automatu, po logowaniu jest ok(jeśli w profilu wszystko jest zaznaczoone poprawnie).

Można zamknąć.